Închide meniul

Verdictul englezilor despre un transfer al lui Denis Drăguş în Premier League: „Se pot alinia planetele!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 13 martie 2024, 17:24

Verdictul englezilor despre un transfer al lui Denis Drăguş în Premier League: „Se pot alinia planetele!

Verdictul englezilor despre un transfer al lui Denis Drăguş în Premier League

Denis Drăguş, în timpul unui meci / Profimedia

S-a aflat verdictul englezilor despre un posibil transfer al lui Denis Drăguş în Premier League. Aceştia au notat faptul că nu este exclusă varianta unei mutări a internaţionalului român în campionatul englez, Crystal Palace şi West Ham fiind echipele interesate de el.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Drăguş a fost împrumutat de Gaziantep de la Standard Liege, la începutul sezonului. Atacantul traversează un sezon de vis, reuşind să marcheze un gol superb şi în ultima etapă, în victoria echipei sale cu Beşiktaş.

Verdictul englezilor despre un transfer al lui Denis Drăguş în Premier League

Englezii au transmis faptul că Denis Drăguş poate prinde un transfer de vis în Premier League, fiind analizate declaraţiile făcute de Florin Manea. Jurnaliştii britanici susţin că o mutare a românului în campionatul englez nu ar fi imposibilă, deoarece atât West Ham, cât şi Crystal Palace, au probleme în compartimentul ofensiv.

Aceştia susţin că Drăguş ar aduce un plus în atacurile celor două echipe din Premier League.

„Planetele se pot alinia pentru un transfer al lui Drăguș în Premier League. Echipele menționate de Manea, Palace și West Ham, au probleme în compartimentul ofensiv, iar Drăguș ar putea îmbunătăți acest aspect”, au notat cei de la caughtoffside.com.

Reclamă

De asemenea, britanicii au mai transmis faptul că West Ham se confruntă cu probleme în atac, după plecarea lui Gianluca Scamacca. Trupa de pe London Stadium încă nu a găsit un înlocuitor pentru vârful italian.

„E clar că există probleme de ordin numeric în atacul lui West Ham după plecarea lui Gianluca Scamacca fără a fi adus un înlocuitor. Danny Ings a dat semne de viață și a marcat contra lui Burnley în weekend, dar nu are o perioadă grozavă pe London Stadium”, au transmis şi englezii de la westhamzone.com.

Marius Şumudică a anunţat ce echipă din Bundesliga îl vrea pe Denis Drăguş

Denis Drăguş este aproape de transferul carierei! Atacantul celor de la Gaziantep a fost decisiv în victoria cu 2-0 cu Besiktas în care a marcat un gol. Internaţionalul român are şanse mici să continue în Turcia, deoarece mai multe cluburi importante din Europa sunt pe urmele sale.

Reclamă 4 / 0/3

Dezvăluirea a fost făcută chiar de Marius Şumudică, fostul antrenor al lui Gaziantep. Şumudică se laudă pentru faptul a reuşit să îi găsească postul lui Drăguş şi a dezvăluit că Hoffenheim îl doreşte foarte mult.

„A fost mai devreme o imagine cu Drăguș și încă o dată mă felicit că i-am găsit postul și că l-am pus atacant central.

Eu știu de Hoffenheim că îl dorește foarte mult, știu că există și echipe din Premier League, din a două jumătate a clasamentului care au luat legătură pentru transfer.

Face un sezon extraordinar și din câte știu și echipele mari din Turcia își doresc să îl cumpere. Cu siguranță nu va mai rămâne la Gaziantep și în vara va pleca. Sper să facă un european bun, care să îl ajute”, a declarat Marius Şumudică, la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și