Închide meniul

Cazul Sorescu declanşează scandalul la Dinamo! Mircea Rednic nu l-a mai vrut în lot. Cum îl va pedepsi pe fotbalist

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 3 noiembrie 2021, 14:01

Cazul Sorescu declanşează scandalul la Dinamo! Mircea Rednic nu l-a mai vrut în lot. Cum îl va pedepsi pe fotbalist

Deian Sorescu a plecat de la Dinamo

Hepta

Dinamo trăieşte periculos. E penultima în România, cu doar 8 puncte acumulate după 14 etape. Nu e însă linişte nici la nivelul băncii tehnice şi a conducerii. Cazul Sorescu a declanşat scandalul la Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cazul Sorescu declanşează scandalul la Dinamo

Deian Sorescu ar fi acum mărul discordiei dintre Mircea Rednic şi şeful Iuliu Mureşan, conform doardinamo.ro. Fotbalistul a fost căpitanul celor din Ştefan cel Mare până la sosirea lui Gabriel Torje. Nemulţumit de prestaţiile sale, Mircea Rednic i-a luat banderola şi mai mult, l-a exclus din lot.

Deşi s-a spus că va sta departe de echipă o săptămână, fotbalistul a fost reprimit peste capul lui Mircea Rednic, lucru care l-a nemulumit pe antrenor pentru pentru că acesta voia să-i dea o lecție jucătorului. Acum, Rednic nu stă degeaba. Vrea să-l pedepsească pe Sorescu.

Citește și:

Mircea Rednic vrea să-l pedepsească pe Sorescu

Decizia conducerii de a-l reprimi în lot nu i-a picat bine lui Rednic şi a generat un conflict între antrenor și Iuliu Mureșan. Administratorul special al clubului a fost cel care a dictat reprimirea în lot a lui Sorescu, pe fondul situației complicate în care se află echipa, mai spune sursa citată.

Mircea Rednic nu e dispus să treacă atât de repede peste conflictul cu Deian Sorescu. E decis să nu îl folosească pe fotbalist în meciul cu CFR Cluj care se va disputa duminică, de la ora 18:30.

Reclamă
Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
22
apr.
23:41
AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina”
Vezi toate știrile
Citește și