Închide meniul

CS Mioveni – FCSB 1-1. Andrei Cordea se plânge de greşelile făcute la faze fixe: „Luăm goluri așa iarăşi, iarăşi şi iarăşi!”

Cosmin Cioboată Publicat: 19 februarie 2022, 22:21 / Actualizat: 14 martie 2023, 23:26

Reclamă
CS Mioveni – FCSB 1-1. Andrei Cordea se plânge de greşelile făcute la faze fixe: „Luăm goluri așa iarăşi, iarăşi şi iarăşi!

Andrei Cordea a venit la FCSB de la Academica Clinceni

Andrei Cordea, într-un meci pentru FCSB /SPORT PICTURES

FCSB a plecat cu un singur punct de la Mioveni. Malcom Edjouma a deschis scorul în minutul 7, bifând primul său gol pentru clubul lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Formaţia lui Toni Petrea a fost egalată în prelungirile primei reprize. Ionuţ Balaur a marcat pentru CS Mioveni, iar moralul băieţilor lui Alexandru Pelici a crescut semnificativ după pauză. FCSB a făcut un joc modest în a doua parte a meciului, iar în final „roş-albaştrii” au obţinut doar o remiză.

CS Mioveni – FCSB 1-1. Andrei Cordea se plânge de greşelile de la faze fixe: „Luăm goluri iarăşi, iarăşi şi iarăşi!”

În urma rezultatului de astăzi, liderul CFR Cluj se poate distanţa la 8 puncte de FCSB.

Andrei Cordea a recunoscut că neatenția de la fazele fixe i-a costat din nou pe „roș-albaștri”. În plus, atacantul FCSB-ului consideră că rezultatele din sezonul regulat nu sunt atât de importante ca și cele din play-off:

„A fost un meci greu, cred că puteam să rezolvăm meciul. Se pare că nu ne învățăm minte. Luăm goluri din faza fixă iarăși, iarăși și iarăși. Asta e! Reușim să marcăm, dar niciun meci nu este ușor.

Reclamă
Reclamă

Toate echipele își dau viața când joacă cu FCSB. Dacă reușeam să marcăm și golul al doilea, sunt convins că nu ne mai egalau. Nici n-au mai ajuns la poartă. Am încercat să dau la poartă, mai departe vă las pe voi să analizați (n.r. – despre presupusul penalty).

Avem ocazii, dar din păcate nu reușim s-o băgăm în poartă. Ne afectează. Cu echipele care se apără pe două linii a pierdut FCSB campionatul (n.r. – sezonul trecut). Mai sunt meciuri de jucat. În play-off contează mai mult decât în sezonul regulat. Prefer să ne încurcăm aici, decât în play-off.”, a spus Andrei Cordea, pentru digisport.ro.

CS Mioveni – FCSB 1-1. Edjouma, la primul gol pentru clubul lui Gigi Becali

Vinicius a prelungit o minge centrată în careul celor de la CS Mioveni, iar Edjouma s-a aflat la locul potrivit. Favoritul lui Gigi Becali s-a înălțat excelent, dominându-și adversarii, și a trimis cu capul în plasă, în minutul 7.

Reclamă

Meciul de la Mioveni reprezintă a doua apariție a lui Edjouma în tricoul „roş-albastru”. Francezul și-a făcut debutul etapa trecută, în victoria trupei lui Toni Petrea contra Chindiei Târgoviște.

Edjouma, cumpărat de FCSB în schimbul a 330.000 de euro

Edjouma a fost cumpărat de FCSB de la FC Botoșani în schimbul sumei de 330.000 de euro.

Înaintea etapei a 27-a, FCSB se afla pe locul 2, la 6 puncte în spatele lui CFR Cluj.

E bătaie mare pe Malcom Edjouma, jucătorul de titlu al lui Gigi Becali

Transferul la FCSB l-a adus pe Malcom Edjouma și în interesul echipelor naționale care s-ar putea baza pe serviciile jucătorului cotat de transfermarkt.de la 500.000 de euro.

Astfel, conform digisport.ro, există o luptă între două echipe naționale pentru mijlocașul pe care Gigi Becali a plătit 330.000 de euro. Maroc și Camerun sunt selecționatele care îl vor pe jucătorul care are și naționalitate franceză. O evoluție pentru campioana mondială nu poate fi însă luată în calcul.

Astfel, în ultimele zile, reprezentanții celor două țări au început să facă demersurile necesare pentru a-l înregimenta pe Malcom Edjouma, cel despre care Gigi Becali susține că va schimba fața celor de la FCSB.

Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:19

Octavian Popescu, schimbare de look înainte de PAOK – FCSB! Imaginea postată înaintea deplasării alături de Gigi Becali

20:04

Adrian Mititelu, replică dură pentru Răzvan Burleanu: „Eşti un impostor, stai ilegal în Federaţie. Săvârşeşti infracţiuni zilnic”

19:45

VIDEOLIGA CAMPIONILOR ASIEI | Al Gharafa – Al Ain LIVE VIDEO (21:00, AntenaPLAY)! Rezultatele zilei

19:19

Kosovo, sancţionată de UEFA după incidentele de la meciul cu România! Ce pedeapsă a primit adversara „tricolorilor”

19:15

Adversara FCSB-ului din Europa League, la un pas să-şi schimbe antrenorul! Conducerea i-a dat ultimatum

18:45

LIVE SCOREArsenal – PSG şi Leverkusen – AC Milan, meciurile serii din Champions League (22:00)! Două partide se joacă ACUM

1 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 2 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 3 FotoFiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani. Tatăl ei ar fi fost de faţă! Ce au fost obligaţi să facă invitaţii 4 Rapid transferă de la o rivală din Liga 1! Lovitura dată de giuleşteni: „Marius Șumudică și l-a dorit mult” 5 VIDEOBernadette Szocs – Xiaona Shan 1-3 a fost în AntenaPLAY, la China Smash 2024. Românca, eliminată în primul tur 6 VIDEOAl Nassr – Al Rayyan 2-1 a fost în AntenaPLAY. Cristiano Ronaldo şi Sadio Mane au marcat pentru gazde! Rezultatele zilei
Citește și