Închide meniul

„E presiune oriunde ai fi!” Nicolae Dică a dezvăluit motivul pentru care Gigi Becali l-a dorit la FCSB. Ce a spus de transferul lui Tănase

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 iunie 2021, 23:55

„E presiune oriunde ai fi! Nicolae Dică a dezvăluit motivul pentru care Gigi Becali l-a dorit la FCSB. Ce a spus de transferul lui Tănase

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via hepta

Nicolae Dică e de părere că rezultatele pe care le-a avut la FCSB sunt apreciate de Gigi Becali. Deşi nu a reuşit să câştige campionatul, Nicolae Dică este ultimul antrenor care a dus FCSB în grupele cupelor europene.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După plecarea lui Toni Petrea şi refuzul lui Marius Şumudică, Gigi Becali a încercat să îl readucă la FCSB pe Nicolae Dică, actualul secund al naţionalei. Dică a declinat şi el oferta patronului FCSB, dar a precizat că simte că munca sa a fost apreciată de Gigi Becali.

Dică a stat pe banca lui FCSB între 2017 şi 2018. I-a pregătit pe roş-albaştri în 80 de meciuri şi a avut o medie de 1.95 puncte câştigate pe meci. Nicolae Dică a recunoscut că a negociat cu Gigi Becali, dar nu a luat în calcul să semneze contractul care i-a fost propus.

Pentru că eram la naţională şi discuţia avută cu patronul Stelei (n.r. – FCSB)… Am considerat că e mai bine să rămân la naţională. (n.r. – De ce insistă Gigi Becali cu tine?) Înseamnă că am făcut rezultate bune şi munca mea a fost apreciată. Am fost aproape de a câştiga campionatul, am dus echipa în primăvara europeană, am avut rezultate pozitive.

Am fost aproape de Champions League, probabil munca mea şi a staff-ului a rămas apreciată în continuare. E presiune oriunde ai fi, la naţională sau la Steaua, că eşti la o echipă mai mică. Tot timpul sunt antrenori care pot fi posibili înlocuitori. Cât n-ai rezultate, îţi dai seama că e presiune„, a spus Nicolae Dică la Telekomsport.

Reclamă

Nicolae Dică a mai spus că îi va ţine pumnii lui Dinu Todoran să reuşească la FCSB.

Am văzut multe şi nu mă mai surprinde nimic. Todoran e un antrenor tânăr, care îşi doreşte performanţă. Sper să reuşească, aţi văzut şi cu antrenor cu experienţă sau tânăr nu ştii daca ai rezultate sau nu„, a mai spus Nicolae Dică.

Nicolae Dică, mesaj pentru Gigi Becali cu privire la transferul lui Florin Tănase

Nicolae Dică a avut un mesaj şi pentru Gigi Becali în ceea ce îl priveşte pe Florin Tănase. Fostul antrenor al celor de la FCSB e de părere că „decarul” roş-albaştrilor ar trebui să plece. Becali a anunţat deja că nu îl vinde sub 4.500.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

L-aş vedea pe Tănase, pentru că are cinci ani de când joacă la Steaua (n.r. – FCSB), a făcut-o foarte bine, a jucat şi în echipa naţională şi îl văd să meargă la o echipă în străinătate. La fel Cicâldău, Bancu ar putea să evolueze în străinătate„, a mai spus Dică.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! Vezi toate știrile
Citește și