Închide meniul
Foto

„E un brand în fotbalul românesc” Adrian Mutu a participat la centenarul Petrolului. Mesaj special pentru fani

Alex Masgras Publicat: 12 octombrie 2024, 20:00

Reclamă
„E un brand în fotbalul românesc” Adrian Mutu a participat la centenarul Petrolului. Mesaj special pentru fani

Adrian Mutu a participat la centenarul Petrolului. Mesaj special pentru fani

Adrian Mutu / Antena Sport

Adrian Mutu a participat la centenarul Petrolului. „Lupii galbeni” sărbătoresc 100 de ani de la naşterea clubului printr-un meci amical organizat pe stadionul Ilie Oană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adversara celor de la Petrolul Ploieşti este Vitesse Arnhem, iar oficialii de pe Ilie Oană au invitat mai multe legende şi personalităţi importante din istoria de 100 de ani a clubului.

„E un brand în fotbalul românesc” Adrian Mutu a participat la centenarul Petrolului. Mesaj special pentru fani

Printre aceştia s-a numărat şi Adrian Mutu, cel care a evoluat mai bine de jumătate de an pe Ilie Oană. Ajuns în ianuarie 2014 la Ploieşti, „Briliantul” a fost primit la vremea respectivă ca un adevărat superstar.

Adrian Mutu nu a uitat modul în care a fost primit şi susţinut de fanii ploieşti şi a avut un mesaj special pentru aceştia. De asemenea, el şi-ar dori să antreneze „lupii galbeni”, lucru valabil pentru toate echipele la care a evoluat ca jucător:

„Da, a fost o perioadă bună, se putea şi mai bună chiar. Au rezultat şi cupe europene, a fost bine. Le mulţumescu organizatorilor şi clubului pentru invitaţie. Am onorat-o pentru că m-am simţit bine aici şi mai ales pentru primirea pe care am avut-o atunci când am semnat cu Petrolul. E o formă de respect adresată suporterilor.

Reclamă
Reclamă

Am văzut aprecierea, am simţit o apreciere deosebită din partea fanilor. Vin aici sub formă de respect pentru ei, dar şi pentru club, împlineşte 100 de ani. E totuşi un brand în fotbalul românesc.

(n.r. Ai vrea să antrenezi Petrolul?) Mi-ar plăcea să antrenez toate echipele la care am jucat.

(n.r. despre Cipru – România) E imperativ pentru noi să câştigăm în seara asta, pentru a menţine distanţa, pentru a ne consolida locul 1 în grupă şi sper să şi reuşim acest lucru”, a declarat Adrian Mutu.

Reclamă

Petrolul Ploieşti sărbătoreşte centenarul

Clubul de pe Ilie Oană a pregătit un adevărat spectacol la meciul amical cu Vitesse Arnhem. Pentru a marca cei 100 de ani de la înfiinţarea clubului, „lupii galbeni” au pregătit un spectacol inedit cu drone la ora 19:24, moment în care meciul amical a fost întrerupt.

Petrolul Ploieşti a cucerit în istoria de 100 de ani 4 titluri de campioană şi 3 Cupe ale României.

La pauza meciului cu Vitesse, organizatorii au pregătit şi un show de artificii şi lasere pentru fanii prezenţi pe Ilie Oană.

Reclamă

Se califică România U21 la EURO?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:56

FotoÎn Cipru, ca în România! Fanii tricolorilor au luat cu asalt tribunele. Imnul României a răsunat la Larnaca

21:50

LIVE TEXTCipru – România 0-2. Dennis Man şi Valentin Mihăilă au marcat. Start perfect pentru tricolori!

21:40

LIVE SCOREPolonia – Portugalia se joacă ACUM. Lewandowski, duel stelar cu Ronaldo. Meciurile zilei din Nations League

21:35

Nicolae Stanciu l-a egalat pe Adrian Mutu la naţionala României! Performanţa atinsă de căpitanul tricolorilor în meciul cu Cipru

21:13

VideoGică Hagi, ţinut la coadă înainte de Cipru – România! Însoţit de familie, „Regele” a fost asaltat de fani. Imagini rare

21:09

Krim Ljubljana – CSM București 29-31, în Liga Campionilor! Cristina Neagu a impresionat la campioana României

1 Real Madrid, gata să îi „sufle” Barcelonei jucătorul dorit cu insistenţă de Hansi Flick! Gestul făcut de şefii de pe Bernabeu 2 După 7 luni, TAS a publicat motivarea deciziei în cazul Simona Halep. Câţi bani va primi de la ITIA după reducerea suspendării 3 Muntenegru U21 – România U21 2-6! Tricolorii, victorie într-un meci cu miză uriaşă! Louis Munteanu a marcat un hat-trick 4 Gigi Becali l-a găsit pe „noul Florinel Coman” de la FCSB: „Asta e bucuria mea!”. Jucătorul care l-a fascinat pe milionar 5 Dan Şucu s-a convins şi renunţă la cel mai scump transfer al verii! Lovitură de un milion de euro pentru patronul Rapidului 6 FotoLarisa Iordache şi Cristian Chiriţă au anunţat cu artificii sexul bebeluşului lor: „Te așteptăm cu inima plină de bucurie”
Citește și