Închide meniul

Echipa din Liga 1 pe care Adrian Mutu vrea neapărat să o antreneze. ”Cel mai mare succes în România”

Alexandra Costea Publicat: 10 octombrie 2024, 23:41

Reclamă
Echipa din Liga 1 pe care Adrian Mutu vrea neapărat să o antreneze. ”Cel mai mare succes în România”

Echipa din Liga 1 pe care Adrian Mutu vrea neapărat să o antreneze

Adrian Mutu pe vremea când era antrenor la Neftci Baku - Profimedia

Echipa din Liga 1 pe care Adrian Mutu vrea neapărat să o antreneze. Briliantul este liber de contract de la începutul lunii aprilie. Atunci, antrenorul în vârstă de 45 de ani și-a încheiat socotelile cu CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Recent, au apărut informații potrivit cărora Adrian Mutu s-ar afla în negocieri cu Hermannstadt pentru a-l înlocui pe Marius Măldărășanu. Cu toate acestea, până la verdictul final, ”Măldă” rămâne pe banca tehnică a sibienilor.

Echipa din Liga 1 pe care Adrian Mutu vrea neapărat să o antreneze. ”Cel mai mare succes în România”

Liber de contract din primăvară, Briliantul a mărturisit că există un club în Liga 1 la care vrea neapărat să ajungă antrenor. Acesta a mărturisit că în viitor şi-ar dori să se întoarcă în Ştefan cel Mare. Dinamo este echipa cu care Mutu a obținut două trofee importante ca jucător: Cupa României și titlul.

Mai mult, fostul antrenor de la CFR Cluj a precizat că Zeljko Kopic a reușit să redreseze câinii roşii pe plan sportiv. Mai mult, a remarcat modul în care antrenorul a adus formația bucureșteană până pe locul al 5-lea din Liga 1.

„Dinamo îmi place că începe să-și revină, și nu neapărat fotbalistic, pentru că practică un joc frumos cu acest antrenor Kopic (n.r. Zeljko Kopic), îmi place că-și revine și din punct de vedere financiar, începe să fie stabilitate.

Reclamă
Reclamă

Dar mi-aș dori foarte mult, mi-ar plăcea ca într-o zi să antrenez și Dinamo. Pentru că acolo am avut succes ca jucător, poate cel mai mare succes în România, câștigând Cupa și campionatul cu ei, într-un an de zile cât am jucat acolo. Normal că mi-aș dori.

Și mi-ar plăcea foarte mult ca în sfârșit să se termine telenovela asta cu stadionul și să-i dea drumul la construcție. Pentru că atunci când va avea propriul stadion, galeria lui Dinamo va fi una dintre cele mai frumoase din România”, a declarat Adrian Mutu, pentru Fanatik.

Dinamo – FCSB e „Unicul Derby” din Liga 1 în octombrie 2024. Partida, care se va disputa duminică, 20 octombrie, de la ora 21:00, pe Arena Naţională, va fi transmisă în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă

Adrian Mutu a reuţit să obţină două trofee importante la Dinamo

Adrian Mutu a jucat pentru Dinamo în perioada ianuarie 1999 – ianuarie 2000. În 37 de meciuri jucate în tricoul alb-roşiilor, briliantul a marcat 30 de goluri. În perioada petrecută în Ștefan cel Mare, fostul atacant a câștigat două trofee: Cupa României și titlul în Liga 1.

După ce a cucerit cele mai importante trofee din România, Mutu a fost transferat la Inter Milano pentru 1.200.000 €, dar nu a reuşit să se impună în Serie A. Acoloa a jucat doar 10 meciuri și n-a marcat deloc. Cu toate acestea, în Cupa Italiei fostul atacant a jucat 4 meciuri, marcând 2 goluri. Ulterior a fost transferat la Hellas Verona pentru 4.000.000 €.

Reclamă

Ce rezultat va face România cu Cipru?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:40

Italia – Belgia 2-2 și Anglia – Grecia 1-2! Spectacol în Nations League! Grecii au produs surpriza. Rezultatele serii

23:30

EXCLUSIVCe obiectiv şi-a setat Mircea Lucescu la echipa naţională! Mihai Stoichiţă a dezvăluit totul: „Sigur îl va îndeplini!”

23:08

Charles Leclerc recunoaşte că l-a „urât” pe Carlos Sainz. Ferrari îşi ia adio de la spaniol după 4 ani de contract

23:05

Cine a fost Sir Stanley Matthews, primul câștigător al Balonului de Aur! Ce carieră a avut „Vrăjitorul Driblingurilor”

22:54

Erling Haaland a intrat în istorie, după ce a marcat pentru Norvegia! Recordul uriaş stabilit, la doar 24 de ani

22:19

Înfrângere categorică pentru Dinamo, în Liga Campionilor! „Dulăii” nu au avut nicio şansă în faţa lui Veszprem

1 Scoţienii anunţă o mare „durere de cap” cauzată de revenirea lui Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers 2 Gigi Becali e convins că va putea folosi marca Steaua: „N-am schimbat numele. FCSB e Steaua”! Decizia pe care o aşteaptă 3 Grecia este în stare de șoc, după ce George Baldock a murit la 31 de ani! Trupul său, găsit în piscina casei 4 NEWS ALERTRapid a primit răspunsul final de la FIFA! Ce se întâmplă cu Aaron Boupendza, după „războiul” declanșat de Zamalek 5 „Este la fel de fals ca dinții lui!” Jurgen Klopp, desființat în Germania după ce a revenit în fotbal și a semnat cu Red Bull 6 VideoUltimele imagini cu George Baldock în viaţă. Regretatul fotbalist a jucat în derby-ul Panathinaikos – Olympiacos
Citește și