Închide meniul

FCSB – Farul 2-0 | CFR atacă numirea lui Rusandu la meciul rivalei FCSB. Cristi Balaj: „După meciul de aseară, am avut discuţii cu jucătorii şi mi-a fost greu să găsesc o explicaţie”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 15 martie 2022, 12:16

FCSB – Farul 2-0 | CFR atacă numirea lui Rusandu la meciul rivalei FCSB. Cristi Balaj: „După meciul de aseară, am avut discuţii cu jucătorii şi mi-a fost greu să găsesc o explicaţie

Cristi Balaj anunţă probleme la CFR Cluj, după ruşinea cu Pyunik Erevan

Cristi Balaj este preşedintele celor de la CFR Cluj | Hepta

„E greu de înţeles, doar cei de la CCA pot şti. Nu poţi avea aşteptări mari de la el. Nu e el cel vinovat. Competiţia asta merită un respect mult mai mare. Nu îi convine nimănui când un arbitru greşeşte. Noi, cei de la CFR Cluj, în acest campionat, avem dialog cu antrenorii, cu jucătorii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Le e greu să înţeleagă anumite decizii. Dar înţeleg anumite decizii, o simulare, o lovitură de pedepsă, când le explic o greşeală. După meciul de aseară, am avut discuţii cu ei şi mi-a fost greu să găsesc o explicaţie. Nu e de ajuns să îţi doreşti, trebuie să şi poţi să arbitrezi. A fost clar că nu a fost o delegare inspirată”, a spus Balaj, la Pro X.

FCSB – Farul 2-0 | Verdictul lui Ion Crăciunescu

Echipa lui Gică Hagi ar fi putut primi un penalty în confruntarea cu FCSB. Robert Moldoveanu a scăpat singur, a săltat mingea peste portar, însă Târnovanu l-a doborât pe atacantul Farului. Deşi reluările au arătat că a fost contact, arbitrul Rusandu a acordat doar out de poartă.

În minutul 78, Lucian Rusandru i-a dat două cartonaşe galbene pentru două faulturi comise în doar 8 secunde lui Damien Dussaut. Mai întâi, Dussaut l-a ţinut pe Florin Tănase, pentru ca după doar câteva secunde, să îl faulteze pe Octavian Popescu. Lucian Rusandu i-a acordat câte un galben pentru fiecare intervenţie.

„Când m-ați sunat, tocmai vorbeam cu fostul mare arbitru Ioan Igna. Am discutat 30 de minute și nu am găsit o explicație pentru prestația lui Rusandu. Incredibil! Să delegi un asemenea arbitru la meci de play-off mi se pare de neconceput. Nici nu are ecuson FIFA. Poate ne explică domnul din Grecia cum se iau asemenea decizii.

Reclamă

Eliminarea este una dintre cele mai grele sancțiuni pe care un arbitru o poate da, iar când vorbim de două cartonașe galbene, trebuie să fii fără pic de îndoială că ambele faulturi impun o asemenea măsură.

Din punctul meu de vedere, eu îi acordam doar un galben, nu mi s-au părut ambele intervenții că merită sancționate. Regulamentar, poți da două galbene la aceeași fază, da„, a declarat Ion Crăciunescu pentru digisport.ro.

FCSB – Farul 2-0 | Gică Hagi, la capătul răbdării după deciziile lui Rusandu

La interviul de după meci şi la conferinţa de presă, Gică Hagi a răbufnit din cauza deciziilor luate de Rusandu. „Regele” susţine că Farul a fost evident dezavantajată.

Reclamă 4 / 0/3

„Gustul amar a început la penalty. Ce să mai zic. E incredibil. N-am crezut că pot să văd așa ceva pe terenul de fotbal. Am încercat să surprindem, să fim mai buni ca adversarul. Un singur om a făcut diferența, din primul minut până în ultimul minut. E inadmisibil. Nu se poate. Așa ceva e… Nu am cuvinte. La ei n-a văzut deloc. A fost un singur protagonist, 100%, arbitrul.

Fotbalul e făcut din mici detalii. Am început repriza a doua extraordinar de bine, lucrurile mergeau bine și a venit arbitrul. Din punctul meu de vedere, am avut penalty neacordat. Ce să mai… Nu mai am cuvinte. Câte nu au fost? Eu nu evaluez arbitrul. Toată țara a văzut lucrul ăsta în seara asta.

Toată țara a văzut asemenea lucruri inadmisibile. Am mai pățit așa și la Sepsi. Vrem să ne vedem fiecare de meseria lui, să facem treabă, dar nu pot să tac când văd asemenea lucruri. Am spus ce am văzut toată țara. Vom vedea ce va fi. De mâine trebuie să vedem ce ne așteaptă. E greu. Ați văzut toți, e prea greu”, a spus Gică Hagi, după meci.

Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” Vezi toate știrile
Citește și