Închide meniul

Gigi Becali a comparat FCSB cu Barcelona, după victoria cu Farul. „Asta-i Steaua pe care mi-o doresc. Am jucat în vijelie, bam bam bam. E cel mai bun meci al nostru”

Dan Roșu Publicat: 15 martie 2022, 11:59

Reclamă
Gigi Becali a comparat FCSB cu Barcelona, după victoria cu Farul. „Asta-i Steaua pe care mi-o doresc. Am jucat în vijelie, bam bam bam. E cel mai bun meci al nostru

Gigi Becali a comparat FCSB cu Barcelona, după victoria cu Farul

Gigi Becali este patronul FCSB / Hepta

„De arbitraj nu vreau să comentez, mai ales că vorbește Gică Hagi și voi știți că ceea ce spune Gică nu vreau să-l contrazic și nu vreau să se supere pe mine. Farul a jucat bine, dar sunt convins că Gică știe că și noi am jucat foarte bine. Am jucat așa cum îmi doresc eu, asta-i Steaua pe care mi-o doresc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB – Farul 2-0 | Gigi Becali: Nici Barcelona nu ne rezista dacă jucam cu ea

Am jucat în vijelie, bam bam bam. E cel mai bun meci al nostru. Aseară, nici Barcelona nu ne rezista dacă jucam cu ea. Schimbările care au fost făcute nu au fost făcute pentru că aia au jucat slab, au fost scoși pentru că nu mai puteau”, a spus Gigi Becali, citat de prosport.ro.

Totuşi, ţinând cont că CFR a trecut de Voluntari cu 3-1, distanţa dintre cele două rivale la titlu rămâne de 7 puncte în favoarea echipei lui Dan Petrescu, cu nouă meciuri rămase de disputat.

FCSB – Farul 2-0 | Verdictul lui Ion Crăciunescu

Dacă Gigi Becali nu a vrut să vorbească de arbitraj, a făcut-o Ion Crăciunescu, cel care l-a făcut praf pe Lucian Rusandu, după eliminarea lui Damien Dussaut.

„Când m-ați sunat, tocmai vorbeam cu fostul mare arbitru Ioan Igna. Am discutat 30 de minute și nu am găsit o explicație pentru prestația lui Rusandu. Incredibil! Să delegi un asemenea arbitru la meci de play-off mi se pare de neconceput. Nici nu are ecuson FIFA. Poate ne explică domnul din Grecia cum se iau asemenea decizii.

Reclamă

Eliminarea este una dintre cele mai grele sancțiuni pe care un arbitru o poate da, iar când vorbim de două cartonașe galbene, trebuie să fii fără pic de îndoială că ambele faulturi impun o asemenea măsură.

Din punctul meu de vedere, eu îi acordam doar un galben, nu mi s-au părut ambele intervenții că merită sancționate. Regulamentar, poți da două galbene la aceeași fază, da„, a declarat Ion Crăciunescu pentru digisport.ro.

Gică Hagi a dat de pământ cu Lucian Rusandu

„Regele” l-a criticat dur pe centralul Lucian Rusandu. Farul a reclamat un penalty neacordat şi a contestat eliminarea lui Dussaut.

Reclamă 4 / 0/3

„Gustul amar a început la penalty. Ce să mai zic. E incredibil. N-am crezut că pot să văd așa ceva pe terenul de fotbal. Am încercat să surprindem, să fim mai buni ca adversarul. Un singur om a făcut diferența, din primul minut până în ultimul minut. E inadmisibil. Nu se poate. Așa ceva e… Nu am cuvinte. La ei n-a văzut deloc. A fost un singur protagonist, 100%, arbitrul.

Fotbalul e făcut din mici detalii. Am început repriza a doua extraordinar de bine, lucrurile mergeau bine și a venit arbitrul. Din punctul meu de vedere, am avut penalty neacordat. Ce să mai… Nu mai am cuvinte. Câte nu au fost? Eu nu evaluez arbitrul. Toată țara a văzut lucrul ăsta în seara asta.

Toată țara a văzut asemenea lucruri inadmisibile. Am mai pățit așa și la Sepsi. Vrem să ne vedem fiecare de meseria lui, să facem treabă, dar nu pot să tac când văd asemenea lucruri. Am spus ce am văzut toată țara. Vom vedea ce va fi. De mâine trebuie să vedem ce ne așteaptă. E greu. Ați văzut toți, e prea greu”, a spus Gică Hagi, după meci.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
mai
0:30
VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League
19
mai
0:20
Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți”
19
mai
0:10
Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor
23:59 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 23:50 Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat! 23:28 Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer 23:10 VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade 22:48 VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco” 22:43 CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League! 21:50 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză Vezi toate știrile
Citește și