Închide meniul

Gigi Becali, război total cu Armata: "Eu am furat echipa asta?! Ei au venit la mine!" Victoria uriaşă anunţată de patronul FCSB: "Voi recâștiga numele Steaua!"

Alexandru Ivan Publicat: 2 martie 2021, 13:47 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:15

Reclamă
Gigi Becali, război total cu Armata: "Eu am furat echipa asta?! Ei au venit la mine!" Victoria uriaşă anunţată de patronul FCSB: "Voi recâștiga numele Steaua!"

Hepta

Gigi Becali, război total cu Armata

Războiul lui Gigi Becali cu Armata continuă. Patronul de la FCSB susține că a dobândit corect brandul "Steaua".  Mai mult, omul de afaceri a făcut referire la sumele uriașe cheltuite pentru a închiria stadionul Ghencea. FCSB a primit interzis să joace în complexul sportiv al Armatei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, război total cu Armata și CSA Steaua

”Au fost de acord, ani de zile am închiriat stadionul lor. Am plătit două milioane de euro doar impozit la stat, numai pentru stadion! Plus încheierea, vreo 2-3 milioane de euro.

Eu nu voi renunța la acest brand, deși îmi place cum sună FCSB. Dar, nu vreau să se întâmple asta în țara noastră. Voi lupta până la capăt și voi recâștiga numele Steaua, da?”, a pus Gigi Becali, potrivit Digi Sport.

Gigi Becali a preluat Steaua în 2003, iar în 2014 a pierdut dreptul de a mai folosi marca ”Steaua București” și a decis să schimbe denumirea echipei sale în FCSB.

”Eu am furat echipa asta? Ei nu aveau bani, ei au venit la mine, ei au propus. S-a luat hotărâre în adunarea general. A spus 'domne, dai bani apoi facem o societate pe acțiuni", a mai spus Gigi Becali.

Reclamă
Reclamă 4

Ultimul proces între cele două părți a fost pentru palmares. Judecătorii au amânat decizia finală pentru 12 aprilie. Motivul? Reprezentanții asociațiilor de suporteri care luptă pentru FCSB nu au achitat taxa de timbru, în valoare de 50 de lei.

Gigi Becali, revoltat de salariile imense de la CSA Steaua

Gigi Becali a reacţionat dur când a aflat cât de mari ar fi salariile primite de Daniel Opriţa şi George Ogăraru la CSA Steaua.

”Toni Petrea are 4.000 salariu, deci el (n.r. Opriţa) are mai mult, 1000 în plus. Dar nu asta e problema. Să întrebăm care este finalitatea. Pentru că trebuie să vină un privat! Cum am fost și eu. 

Reclamă

Vom câștiga procesele și-i vom duce în Liga 4. Trebuie să fie societate comercială ori asociație non profit. Cu 7 generali, 9 colonei și să facă cotizații să țină echipa. Să fie cineva care să dea bani”, s-a plâns finanțatorul FCSB. 

Daniel Opriţa este plătit cu 5.000 de euro lunar, iar George Ogăraru primeşte cu o mie de euro mai puţin. Antrenorul de la CSA Steaua a negat însă aceste sume. 

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
10:56

Noutăţile din sport ale lunii iulie, în AntenaPLAY

10:47

Lovitura primită de Brazilia, înaintea sfertului de finală cu Uruguay, de la Copa America

10:40

Presa maghiară a făcut praf naţionala lui Edi Iordănescu, după România – Olanda 0-3: „Teribil de slabi”

9:35

Presa din Olanda recunoaşte că un jucător al lui Ronald Koeman ar fi trebuit eliminat: „E de roşu, intervenţie de rugby”

9:03

Ilie Dumitrescu a anunţat care e antrenorul care va duce România la Campionatul Mondial din 2026: „E omul ideal”

8:45

Dorinel Munteanu, după România – Olanda 0-3: „Sunt mâhnit”! A comparat Generaţia de „Suflet” cu cea de Aur, a lui Gică Hagi!

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic”
Citește și