Închide meniul

Gigi Becali s-a înţeles cu clubul pentru transferul verii. De ce a picat totul. „Poate deveni cel mai bun număr 10 din România”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 septembrie 2021, 10:48

Gigi Becali s-a înţeles cu clubul pentru transferul verii. De ce a picat totul. „Poate deveni cel mai bun număr 10 din România

Valeriu Iftime, sfat prețios pentru Gigi Becali

Hepta

„Nu s-a mai vorbit nimic de Ongenda. Am vorbit cu el luni, trebuia să dau un răspuns FCSB-ului, dar el e decis să rămână la Botoșani. În iarnă, el ar putea semna cu alt club.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Transferul lui Hervin Ongenda la FCSB nu se mai face! Decizia jucătorului

Dar el a înțeles că are nevoie de un club unde să joace. După ce a plecat de la PSG, a avut vreo 4 sezoane în care nu a jucat deloc constant. Acum, la modul în care e poziționat, poate redeveni serios, se poate produce un declic. Are nevoie de continuitate.

La mine, devine indispensabil și poate deveni cel mai bun număr 10 din România. Și chiar este, la talentul și inventivitatea lui. Eu i-am zis că-i dau drumul. Ultima ofertă a lui Becali era OK, dar nu vrea el. Copilul nu vrea în România. E aproape imposibil să meargă în România, având în vedere traiectoria pe care vrea să o aibă”, a spus Iftime, citat de gsp.ro.

Hervin Ongenda a refuzat o ofertă uriaşă primită de la Gigi Becali

Chiar dacă patronul roş-albaştrilor anunţase că nu e dispus să achite mai mult de 150.000 de euro pentru francez, Florin Manea a dezvăluit că propunerea primită de Valeriu Iftime a fost de aproape trei ori mai mare.

”A fost o ofertă concretă făcută la FC Botoșani, foarte bună financiar. Am fost surprins că Hervin a refuzat-o, a zis că vrea să stea la Botoșani.

Reclamă

A fost ofertă de 400.000 de euro și ceva procente, o ofertă senzațională, eu l-aș fi luat și l-aș fi dus în cârcă. Erau 20.000 de euro pentru jucător și ceva la semnătură”, a declarat Florin Manea la digisport.ro.

Agentul de jucători a anunţat şi principalul motiv pentru care Hervin Ongenda a ales să rămână sub comanda lui Marius Croitoru. Banii nu sunt o problemă pentru jucătorul care are o cotă de piaţă de 650.000 de euro.

Ongenda a crescut la juniorii lui PSG. Fotbalistul pentru care Valeriu Iftime spera să primească un milion de euro a jucat timp de cinci ani pentru parizieni. A adunat 11 meciuri şi 1 gol, în Ligue 1, pentru prima echipă a lui PSG. A mai trecut pe la Bastia, Zwolle şi Murcia, înainte să semneze cu Botoşani în 2018. A lipsit de la gruparea din Moldova pentru o scurtă experienţă la Chievo.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Hervin Ongenda a avut ofertă de 400.000 de euro de la Gigi Becali
  • Valeriu Iftime susţine că jucătorul nu va ajunge la FCSB

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! Vezi toate știrile
Citește și