Închide meniul

Marius Şumudică exclude varianta că va fi demis dacă nu ajunge în grupele Europa League. Nu vrea să fie plătit în criptomonede, ca Messi: „Eu bag cardul, scot milionul!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 august 2021, 18:28

Marius Şumudică exclude varianta că va fi demis dacă nu ajunge în grupele Europa League. Nu vrea să fie plătit în criptomonede, ca Messi: „Eu bag cardul, scot milionul!

Marius Şumudică exclude varianta că va fi demis

Mediafax Foto / Dan Horia Tautan via Hepta

Şumudică asigură că nu a primit niciun ultimatum de la conducătorii campioanei României după eşecul cu Young Boys, din turul trei preliminar al UEFA Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică exclude varianta că va fi demis

Eu am un contract valabil cu CFR Cluj, dacă facem un bilanţ…din 10 meciuri în care am fost aici eu am câştigat 7, am făcut un egal şi am pierdut 2. În condiţiile în care am pierdut unul la Banja Luka, dar până la urmă ne-am calificat. Nu ştiu care ar fi motivele, dar nu este problema mea. N-am avut nicio discuţie în acest sens, nici după meci şi nici astăzi. Probabil eram anunţat„, a declarat Marius Şumudică la conferinţa de presă.

Tehnicianul liderului din Liga 1 a glumit când a fost întrebat de nebunia de la Paris. Nu îşi doreşte să ajungă să fie plătit ca Lionel Messi la PSG, în criptomonede.

Sper să n-am timp să mă duc să-l văd pe Messi. Nu mă pricep la aşa ceva şi n-am investit până acum. Am auzit fel de fel de poveşti, dar eu n-am banii necesari să investesc în astfel de monede. Eu bag cardul, scot milionul, scot de ce am nevoie. Pentru un lapte bătut şi un sandwich, îmi ajung ce am„, a mai spus antrenorul campioanei României.

Înfrângerea suferită la Berna a scos-o pe CFR Cluj din drumul spre grupele Ligii. Șumudică a înregistrat astfel un record negativ. A devenit primul antrenor român care este eliminat pentru a 3-a oară din preliminariile Champions League. A mai pățit-o cu FC Vaslui și cu Astra. Dan Petrescu s-a confruntat cu o situație similară de două ori.

Reclamă

Suma uriașă pierdută de CFR Cluj după eliminarea din Champions League

Campionii României au primit o lovitură financiară de proporții. Calificarea în play-off-ul Champions League i-ar fi adus lui CFR Cluj cinci milioane de euro. Premiul ar fi fost cu adevărat astronomic dacă CFR ajungea în grupele prestigioasei competiții. În acest scenariu, campioana României ar fi primit 15 milioane de euro.

După meciul de la Berna, CFR Cluj se va întoarce acasă cu numai 480.000, premiul pentru play-off-ul Europa League. Calificarea în grupele celei a doua competiții europene ca valoare i-ar aduce CFR-ului 3.6 milioane de euro.

Până acum, CFR Cluj și-a asigurat 3 milioane de euro din parcursul european. Campioana României este sigură de prezența în grupele Conference League, dacă va pierde și play-off-ul pentru Europa League.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off 20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă 20:46 Luca Andronache, jucătorul revelaţie al lui Gică Hagi! „Regele” a dat lovitura prin fiul fostului antrenor de la FCSB 20:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos şi Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Probleme pentru Lucescu 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start Vezi toate știrile
Citește și