Închide meniul

Nicolae Dică, gata de o revenire surprinzătoare: „Rămâne în inima mea!”. Clubul pe care „Nick” vrea să îl antreneze, din nou

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 15 martie 2024, 8:02

Nicolae Dică, gata de o revenire surprinzătoare: Rămâne în inima mea!”. Clubul pe care Nick” vrea să îl antreneze, din nou

Nicolae Dică, gata de o revenire surprinzătoare

Nicolae Dică / Hepta

Nicolae Dică este gata de o revenire surprinzătoare. Dat afară de la FC Voluntari, „Nick” este în prezent liber de contract și își caută un nou angajament.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acum, fostul jucător care făcea spectacol în tricoul FCSB-ului a dezvăluit că își dorește să preia, din nou, una dintre echipele care au rămas în inima sa.

Nicolae Dică, gata de o revenire surprinzătoare

Este vorba despre FC Argeș, formație care a retrogradat din Liga 1, în sezonul trecut, și care se află într-o situație critică.

Argeșenii sunt acum pe locul 16 în liga secundă, cu 21 de puncte, și au mari probleme financiare. De asemenea, gruparea poate rămâne și fără antrenor, după ce s-a zvonit că Eugen Neagoe va pleca la Petrolul.

Acum, Nicolae Dică a recunoscut că și-ar dori să revină pe banca echipei care l-a lansat în fotbalul mare, pe care a mai antrenat-o în perioadele: ianuarie 2016 – iunie 2017 și iunie 2019 – octombrie 2019.

Reclamă

„Gândiți-vă că am petrecut aproape o jumătate din viață la FC Argeș. Este clubul pe care-l iubesc, la care am mers la Liga 3 când era pe locul 7 și aveam un buget foarte mic, dar am promovat.

Rămâne în inima mea și întotdeauna când va fi nevoie de mine la FC Argeș voi fi deschis, pentru că-mi doresc să ajut acest club indiferent de liga în care evoluează.

Unul dintre visurile mele de când m-am apucat de antrenorat este să ajung cu FC Argeș în prima ligă. Întotdeauna FC Argeș va fi o opțiune pentru mine, iubesc acest club și am petrecut 18 ani din viața mea acolo. Am făcut ceva pentru acest club, mă mândresc că am jucat acolo”, a spus Nicolae Dică, la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Nicolae Dică ştie cum poate câştiga FCSB titlul

Nicolae Dică ştie cum poate câştiga FCSB titlul în Liga 1. Antrenorul a transmis că primele trei dueluri din play-off sunt extrem de importante, iar dacă roş-albaştrii vor reuşi să le câştige, vor deveni campioni, după o aşteptare de nouă ani.

FCSB se va duela cu Sepsi, în prima etapă a play-off-ului. Partida se va disputa pe Arena Naţională, duminică, de la ora 21:00.

Nicolae Dică a transmis că derby-ul pierdut categoric cu Rapid a fost un „duş rece” pentru jucătorii de la FCSB, pe care însă îi vede în continuare favoriţi să câştige titlul. „Nick” a declarat că roş-albaştrii se pot declara campioni, dacă se vor impune în primele trei etape de play-off, în care se vor confrunta cu Sepsi, Farul şi Universitatea Craiova.

„A venit acest duş rece pentru cei de la FCSB, dar au şanse mari de a câştiga în continuare campionatul pentru că au un lot bun, au arătat pe parcursul acestui campionat constanţă în jocuri şi rezultate. Eu cred că a fost doar un accident acest meci cu Rapidul.

Primele trei jocuri vor fi foarte importante pentru ei. Dacă vor câştiga cele trei jocuri, sunt campioni, eu aşa cred, vor fi campioni dacă vor reuşi să facă nouă puncte.

Rapid arată foarte bine, au adus jucători cu calitate de la mijloc în sus, care pot face diferenţa, s-a văzut, au fanii alături de ei, sunt uniţi şi sunt o nucă tare, cum sunt şi cei de la CFR”, a declarat Nicolae Dică, conform orangesport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și