Închide meniul

Revolta „Regelui”! Gică Hagi a răbufnit la miezul nopții: „În ce lume suntem? Pentru mine este deja prea mult! E inadmisibil așa ceva!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 septembrie 2021, 8:14

Revolta „Regelui! Gică Hagi a răbufnit la miezul nopții: „În ce lume suntem? Pentru mine este deja prea mult! E inadmisibil așa ceva!

Gică Hagi, atac la adresa arbitrilor

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

După meci am vorbit, dar am zis și public că îmi cer scuze dacă greșesc cu ceva. Văzând faza, e incredibil. Nu văzusem faza, mi-a zis secundul meu că a fost un metru în afară, dar nu văzusem și am zis că, dacă greșesc, îmi cer scuze. Ce pot să spună acești domni? Tușierul și centralul? E fault clar, dar în afara careului? Cum poți să dai penalty? E ceva de comedie! În ce lume suntem? Pentru mine e deja prea mult„, a reacționat Hagi la digisport.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi, atac fără precedent la adresa arbitrilor

Hagi i-a criticat dur pe arbitrii, dar nu a uitat nici de antrenorul celor de la Sepsi. „Regele” consideră că acesta nu are motive să se plângă de arbitraj.

Cu tot respectul pentru Leo (n.r – Grozavu), că e prietenul meu, dar acuză el arbitrul după meci? Îmi vine să râd. Ne jucăm de-a v-ați ascunselea ca copiii la școală. E prea mult, inadmisibil așa ceva.

Reclamă

Am văzut că e nemulțumit de arbitraj. Ori se acoperă lucrurile, ori se fac cu intenție.Nu se poate așa ceva. Echipa dezavantajată e Farul. A avut ocazii de gol și a fost o greșeală incredibilă a tușierului. El a dictat penalty-ul.

Era un metru în afară și arbitrul nu vede. E blasfemie, domnule, ce să mai… noi nu muncim? Nu vrem să facem? Uitați-vă, e pe tușă! Cum să dea penalty? Uitați-vă, n-a dat. El se uită și după cineva îi dictează.

Reclamă

Scuzați-mă, ai mei copii nu muncesc? Antrenorul de la Sepsi, care e prietenul meu, spune în presă că e dezavantaj de arbitri. Wow! Mă gândesc cu ce. Uitați-vă în prima repriză câte ofsaiduri am primit noi, că am atacat în direcția aia„, a mai spus Hagi.

„Regele” Hagi a răbufnit la adresa tușierilor

„Regele” a fost extrem de critic la adresa tușierilor și-l acuză pe „central” că nu are autoritate.

Ce facem? Arbitrii de tușă fac acum legea? Arbitrul de centru decide! Nu pot să vorbească tușierii. Cine e șeful în teren? Ce circumstanțe să găsești la 12 jumate noaptea?

Reclamă 4 / 0/3

Arbitrul de centru nu zice nimic și el influențează și zice să dea penalty. E clară ca picătura de apă! Uitați-vă, arbitrul de centru nu dă nimic„, a încheiat Hagi.

Radu Petrescu a fost arbitrul care a condus la centru partida dintre Farul și Sepsi 0-1, iar asistenții săi au fost Mircea Grigoriu și Adrian Vornicu.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3:32 Dramă pentru Aryna Sabalenka! Iubitul ei a murit la doar 42 de ani. Cei doi se aflau la Miami 2:19 Ora de start a meciului Simona Halep – Paula Badosa, din turul 1 de la Miami. Simo revine marţi pe teren după suspendare 18
mart.
23:27
Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României
18
mart.
23:27
„Propagandă comunistă!” Ionuţ Negoiţă s-a năpustit asupra lui Mircea Lucescu şi i-a propus un pariu. Ce îi cere să facă la Dinamo
18
mart.
23:01
Ţipete în vestiarul lui FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul! Ce reacţii au putut avea Nicolo Napoli şi Vlad Achim
18
mart.
22:39
OFICIAL | Dan Alexa a semnat cu Arsenal Tunari! Va fi ajutat de Ştefan Grigorie
18
mart.
22:30
Petrolul Ploieşti – FCU Craiova 1-0. Echipa lui Adrian Mititelu rămâne pe loc de baraj. Cum arată clasamentul play-out-ului
18
mart.
22:15
„Aşa nu se poate!” Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea „bombă” făcută de Risto Radunovic: „Gigi Becali nu a fost de acord!”
18
mart.
21:54
„Martalogu, sau cum îl cheamă?” Cristian Tudor Popescu l-a desfiinţat pe Patrick Mourtagolou! Ce sfat i-a dat Simonei Halep
18
mart.
21:46
EXCLUSIV„Sunt ca vinul!” Reportaj special de la meciul lui Bănel Nicoliţă din Amara! Au sfârâit grătarele la marginea terenului VIDEO
Vezi toate știrile
Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Formula 1
Pe același subiect
Reacţia ANAD, după ce Cosmin Matei a fost prins dopat
Liga 1 • 18 mart., 19:02
Reacţia ANAD, după ce Cosmin Matei a fost prins dopat! Motivul pentru care fotbalistul lui Sepsi nu este suspendat provizoriu
Laszlo Dioszegi, şocat după ce Cosmin Matei a fost depistat pozitiv! Singurul reproş adus mijlocaşului: "Noi avem o regulă"
Liga 1 • 18 mart., 17:23
Laszlo Dioszegi, şocat după ce Cosmin Matei a fost depistat pozitiv! Singurul reproş adus mijlocaşului: „Noi avem o regulă”
Ianis Hagi și Elena pregătesc nunta anului în România
Diverse • 18 mart., 17:14
FOTO
Ianis Hagi și Elena pregătesc nunta anului în România! Detalii fabuloase despre evenimentul colosal, care va costa o avere
Adrian Ilie, avertisment pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul
Liga 1 • 18 mart., 16:47
Adrian Ilie, avertisment pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul: „Suferă! Vor avea probleme!”
Cosmin Matei a fost depistat pozitiv după un test anti-doping
Liga 1 • 18 mart., 16:34
Cosmin Matei a fost depistat pozitiv după un test anti-doping: „Sunt uluit”. Explicaţia fotbalistului de la Sepsi