Închide meniul

Revolta „Regelui”! Gică Hagi a răbufnit la miezul nopții: „În ce lume suntem? Pentru mine este deja prea mult! E inadmisibil așa ceva!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 septembrie 2021, 8:14

Revolta „Regelui! Gică Hagi a răbufnit la miezul nopții: „În ce lume suntem? Pentru mine este deja prea mult! E inadmisibil așa ceva!

Gică Hagi, atac la adresa arbitrilor

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

După meci am vorbit, dar am zis și public că îmi cer scuze dacă greșesc cu ceva. Văzând faza, e incredibil. Nu văzusem faza, mi-a zis secundul meu că a fost un metru în afară, dar nu văzusem și am zis că, dacă greșesc, îmi cer scuze. Ce pot să spună acești domni? Tușierul și centralul? E fault clar, dar în afara careului? Cum poți să dai penalty? E ceva de comedie! În ce lume suntem? Pentru mine e deja prea mult„, a reacționat Hagi la digisport.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi, atac fără precedent la adresa arbitrilor

Hagi i-a criticat dur pe arbitrii, dar nu a uitat nici de antrenorul celor de la Sepsi. „Regele” consideră că acesta nu are motive să se plângă de arbitraj.

Cu tot respectul pentru Leo (n.r – Grozavu), că e prietenul meu, dar acuză el arbitrul după meci? Îmi vine să râd. Ne jucăm de-a v-ați ascunselea ca copiii la școală. E prea mult, inadmisibil așa ceva.

Am văzut că e nemulțumit de arbitraj. Ori se acoperă lucrurile, ori se fac cu intenție.Nu se poate așa ceva. Echipa dezavantajată e Farul. A avut ocazii de gol și a fost o greșeală incredibilă a tușierului. El a dictat penalty-ul.

Era un metru în afară și arbitrul nu vede. E blasfemie, domnule, ce să mai… noi nu muncim? Nu vrem să facem? Uitați-vă, e pe tușă! Cum să dea penalty? Uitați-vă, n-a dat. El se uită și după cineva îi dictează.

Reclamă

Scuzați-mă, ai mei copii nu muncesc? Antrenorul de la Sepsi, care e prietenul meu, spune în presă că e dezavantaj de arbitri. Wow! Mă gândesc cu ce. Uitați-vă în prima repriză câte ofsaiduri am primit noi, că am atacat în direcția aia„, a mai spus Hagi.

„Regele” Hagi a răbufnit la adresa tușierilor

„Regele” a fost extrem de critic la adresa tușierilor și-l acuză pe „central” că nu are autoritate.

Ce facem? Arbitrii de tușă fac acum legea? Arbitrul de centru decide! Nu pot să vorbească tușierii. Cine e șeful în teren? Ce circumstanțe să găsești la 12 jumate noaptea?

Reclamă 4 / 0/3

Arbitrul de centru nu zice nimic și el influențează și zice să dea penalty. E clară ca picătura de apă! Uitați-vă, arbitrul de centru nu dă nimic„, a încheiat Hagi.

Radu Petrescu a fost arbitrul care a condus la centru partida dintre Farul și Sepsi 0-1, iar asistenții săi au fost Mircea Grigoriu și Adrian Vornicu.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final Vezi toate știrile
Citește și