Închide meniul

Galatasaray – Barcelona. Gică Hagi și Gică Popescu au plecat la Istanbul! Turcii le-au asigurat avion privat: “E frumos să vezi că oamenii nu te uită!”. Ce a spus “Baciul” despre Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 17 martie 2022, 16:06

Galatasaray – Barcelona. Gică Hagi și Gică Popescu au plecat la Istanbul! Turcii le-au asigurat avion privat: “E frumos să vezi că oamenii nu te uită!”. Ce a spus “Baciul” despre Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan

UEFA Europa League | Galatasaray - Barcelona. Gică Hagi și Gică Popescu au plecat la Istanbul

Twitter / Ajansspor

UEFA Europa League | Galatasaray – Barcelona. Gică Hagi și Gică Popescu, prezenți la Istanbul

Gică Hagi și Gică Popescu se vor afla în tribune la meciul de gală Galatasaray – Barcelona, din manșa retur a optimilor UEFA Europa League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei doi jucători legendari ai României au plecat la Istanbul cu un avion privat pus la dispoziție de oficialii clubului turc.

Gică Hagi și Gică Popescu au jucat în timpul carierei atât la Galatasaray, cât și la Barcelona. Din acest motiv, “Baciul” spune că “voi avea inima împărțită în două” la partida de la Istanbul.

Gică Popescu are inima împărțită înaintea duelului de la Istanbul: “E greu!”

Gică Popescu a recunoscut că nu va putea avea o favorită în duelul dintre Galatasaray și Barcelona, ținând cont că alături de ambele echipe a trăit momente incredibile.

Reclamă

“E greu, după istoricul pe care l-am avut la cele două echipe. E greu să țin cu vreuna dintre ele. Barcelona, indiferent de adversarul pe care îl are în față, întotdeauna este favorită. Dar îi va fi greu, pentru că Galatasaray este în revenire de formă.

Este foarte plăcut când te duci la un meci în care nu ții cu nimeni și, indiferent cine câștigă, bucuria e aceeași. E frumos să vezi că clubul la care ai jucat și unde ai făcut performanțe nu te uită, iar la astfel de evenimente te bagă în seamă.

UEFA Europa League | Galatasaray – Barcelona. Gică Popescu, impresionat de gestul turcilor: “Ne-au trimis avion privat!”

Au făcut și un efort financiar chiar important, ne-au trimis un avion privat ca urmare a unei probleme personale pe care a avut-o Gică (n.r. – Hagi) și n-am putut să plecăm cu o cursă de linie. Sunt momente frumoase, pe care le împărtășești cu familia, cu prietenii, cu cei apropiați.

Reclamă 4 / 0/3

Se simte (n.r. – aprecierea), dupa atâția ani. Au trecut 20 de ani de când am plecat de la Istanbul și oamenii își amintesc de noi cu plăcere și fac astfel de gesturi… te simți bine!”, a spus Gică Popescu, la plecarea către Istanbul.

„Baciul” a vorbit despre situația lui Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan

Gică Popescu a vorbit și despre Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan, cei doi internaționali români care evoluează în prezent la Galatasaray. Cei doi jucători au prins din ce în ce mai puține minute în ultima vreme, iar “Baciul” dă vină pe situația dificilă prin care trece clubul.

“În momentul în care un club transferă jucători străini, se așteaptă ca aceștia să facă diferența. Același lucru l-au așteptat și de la noi când am jucat la aceste cluburi. Când cumperi străini, trebuie să fie mai buni decât naționalii.

Din păcate, au prins o perioadă proastă. Clubul traversează una dintre cele mai proaste perioade din istorie. La performanță trebuie să ai capacitatea să suporți presiunea, eu sunt convins că fac acest lucru.

Eu sper ca în viitorul apropiat lucrurile să înceapă să se schimbe și să joace, să vină și rezultatele pozitive.”, a mai declarat Gică Popescu.

Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan, față în față cu meciul carierei

Galatasaray va încerca să producă marea surpriză și să elimine principala favorită la câștigarea trofeului UEFA Europa League, FC Barcelona. Meciul din tur, din optimi, s-a încheiat cu o remiză albă, iar calificarea se va juca în “infernul” de la Istanbul.

În partida de pe Camp Nou, Alexandru Cicâldău a fost introdus pe teren în minutul 79, în timp ce celălalt român din lotul turcilor, Olimpiu Moruțan, a fost lăsat pe bancă.

Reclamă

Galatasaray a reușit un joc excelent în manșa tur și chiar a reușit să marcheze pe final, dar golul a fost anulat pentru un offside.

Chiar dacă Cicâldău și Moruțan nu sunt anunțați titulari la partida de diseară, nu este exclus ca Domenec Torrent să îi arunce în luptă în repriza a doua pe cei doi internaționali români.

UEFA Europa League | Galatasaray – Barcelona. Echipele probabile

Galatasaray: Pena – Boey, Marcao, Nelsson, van Aanholt – Antalyali, Kutlu – Kilinc, Feghouli, Akturkoglu – Mohamed

Antrenor: Domenec Torrent

Barcelona: Ter Stegen – Dest, Araujo, Garcia, Alba – Frenkie de Jong, Busquets, Gavi – Dembele, Aubameyang, Torres

Antrenor: Xavi

Domenec Torrent, întrebat dacă Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău vor juca în Galatasaray – Barcelona

Vor juca Moruţan şi Cicâldău împotriva Barcelonei?„, a fost întrebarea pusă de un jurnalist român la care Torrent nu a stat prea mult pe gânduri.

Pentru că ești din România, vorbeşti despre jucători români. Totuşi, noi suntem acum în faţa unui meci foarte important pentru echipă. Eu nu voi vorbi despre jucători. Avem 28 de fotbalişti şi vom alege dintre aceştia. Noi avem nevoie de toată echipa! Prin urmare, există posibilitatea ca ei să joace. Eu trebuie să scot 5 jucători din lot. Abia apoi voi alege cel mai bun prim 11 pentru meci„, a declarat Domenec Torrent pentru fanatik.tr.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 18:07 LIVE SCOREUTA – Oţelul 1-0. Duel de foc pentru primul loc din play-out între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” Vezi toate știrile
Citește și