Închide meniul
Video

Frumoasa şi Fiara :). Marius Lăcătuş se mândreşte cu fiica lui care este actriţă. Chiar şi legenda Stelei ar putea juca în filme

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 noiembrie 2020, 20:09

Dominique Lăcătuş e absolventă a Facultăţii de Arte Dramatice de la Madrid. Va apărea în serialul Adela, de la Antena 1. Dominique i-a găsi un rol şi lui Lacatus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Lăcătuş ar putea juca în filme

"Cum era şi pe teren, de i se spunea 'Fiara', cred ca tot un personaj dur şi impunator i s-ar potrivi", a reacţionat Dominique Lăcătuş pentru AS.ro.

"Noi am sprijinit-o în tot ceea ce şi-a dorit să facă. I-am spus că este o lume destul de deosebită faţă de tot ceea ce înseamnă viaţa de afară", a declarat legenda Stelei, Marius Lăcătuş. 

Cum e "Fiara" din Ghencea acasă, ce fotbalist are voie să se apropie de fata lui şi cum ar arăta filmul cu Dominique Lăcătuş şi Kira Hagi, vedeţi la ştirile Antena Sport, joi, de la 19:55.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj Vezi toate știrile
Citește și