Închide meniul

Gigi Becali, promisiune fabuloasă în direct: „FCSB va fi la anul în grupele Champions League! Poate să spună lumea că sunt nebun!”

Dragoș Vasile Publicat: 26 august 2022, 12:44

Gigi Becali, promisiune fabuloasă în direct: „FCSB va fi la anul în grupele Champions League! Poate să spună lumea că sunt nebun!

Pavol Safranko, transferul de grupele Conference League, la FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

  • Gigi Becali, promisiune fabuloasă în direct
  • Înscrie-te AICI pentru a câștiga două bilete la FCSB – Hermannstadt!

Gigi Becali a făcut o promisiune fabuloasă în direct, după ce FCSB s-a calificat în grupele UEFA Conference League. Patronul vicecampioanei României e sigur că echipa sa va câştiga titul şi va ajunge în Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Latifundiarul din Pipera este în culmea fericirii după ce echipa sa a ajuns din nou în grupele unei competiţii europene. Ba mai mult, Gigi Becali se gândeşte la viitor şi anunţă că FCSB va reveni la „masa bogaţilor” din UCL.

  • Înscrie-te AICI pentru a câștiga două bilete la FCSB – Hermannstadt!

Gigi Becali, promisiune fabuloasă în direct

„Păi vezi? Dacă anul ăsta nu ne calficam, pierdeam coeficientul. Eu vă promit acum că la anul vom fi în grupele Champions League.

Reclamă

Acum 20 de ani am zis că aducem Real Madrid la Bucureşti. Poate să spună lumea că sunt nebun. Dumnezeu îmi e martor!”, a declarat Gigi Becali, potrivit sport.ro.

EXCLUSIV | Care este profilul atacantului dorit de Gigi Becali pentru grupele Conference League

Gigi Becali pregăteşte noi transferuri pentru grupele Conference League. În exclusivitate pentru Antena Sport, patronul de la FCSB a anunţat că îşi doreşte un nou fundaş, dar şi un atacant cu experienţă.

Reclamă

Latifundiarul din Pipera vrea să îi îndeplinească dorinţele lui Nicolae Dică, care a cerut transferuri după calificarea în grupele Conference League. Alexandru Ișfan, „perla” de la FC Argeş, nu se află în acest moment pe lista lui Gigi Becali.

„Sunt bine, sunt bine acum. N-am ce să fac. Echipa e puterică. Îmi mai trebuie un atacant şi un fundaş. Nu mă gândesc la Alexandru Ișfan. Vreau un atacant cu experienţă, puternic!”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Până acum, FCSB a realizat 9 transferuri în această vară: David Miculescu (21 de ani), Bogdan Rusu (32 de ani), Eduard Radaslavescu (18 ani), Radu Boboc (23 de ani), Marco Dulca (23 de ani), Rachid Bouhenna (31 de ani), Joyskim Dawa (26 de ani), Joonas Tamm (30 de ani) și Vadim Rață (29 de ani).

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali l-a „copiat” pe Cristi Borcea: „Lăsaţi-ne să ne pregătim de Champions League”

Gigi Becali a fost savuros după calificarea lui FCSB în grupele Conference League şi l-a „copiat” pe Cristi Borcea. Echipa antrenată de Nicolae Dică a învins-o cu 3-1 pe Viking, în returul din play-off. Golul descătuşării roş-albaştrilor a fost înscris de Risto Radunovic, din penalty, în minutul 90+4.

La finalul victoriei din Norvegia, patronul vicecampioanei României a călcat pe urmele finului său, Cristi Borcea. A amintit de celebra declaraţie făcută de fostul finanţator al lui Dinamo, în 2002: „Lăsaţi-ne să ne pregătim pentru Champions League”.

„Mergem pe campionat! Dar nu lăsăm nici Conference League. Avem jucători. A lipsit Olaru, nu aţi văzut? Poate cu Olaru era mai simplu, dar poate nu ne calificam.

De ce mizez pe Conference? De ce crezi? Avem nevoie de bani. La mine e ca atunci când se pune mingea la centru, dacă câştig iau 500.000. La mine e pe bani, nu pe frumos. Ca să ajung la anul în grupele Champions League. Fac şi eu ca Borcea, lăsaţi-ne să ne pregătim de Champions League! 500% iau titlul, eu cred că vom câştiga campionatul. Avem lot frumos şi puternic!„, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:15 „Un conducător serios nu face aşa ceva!” Dumitru Dragomir, avertisment pentru Dan Şucu. Ce îi cere să facă cu Cristiano Bergodi 11:50 LIVE VIDEOAdina Diaconu – Manika Batra e ACUM LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Elizabeta Samara – Sabine Winter (ora 13:20) 11:17 Câţi bani cere Cristiano Bergodi pentru a pleca de la Rapid. Dan Şucu şi Victor Angelescu l-au băgat în şedinţă de urgenţă! 11:14 Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!” 10:52 SUA atacă medalia de aur la Jocurile Olimpice cu un nou „Dream Team”: LeBron James, Stephen Curry şi Kevin Durant, în echipă 10:42 FotoCole Palmer, „poker” şi trei recorduri spulberate pentru Chelsea! Imagini ruşinoase cu londonezii care se „bat” pentru minge 10:25 „E peste Coman, e de nivelul lui Drăguşin!” Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1 10:13 Al Ain – Al Hilal LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Se anunţă show total în prima semifinală a Ligii Campionilor Asiei 10:00 Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului 8:57 „Nu aş face-o pentru nimic în lume!” Primul refuz după ce Rapid a pierdut al 4-lea meci din playoff Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1
Liga 1 • 11:14
Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!”
Mihai Stoica a dezvăluit cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului
Liga 1 • 10:00
Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului
Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului
Liga 1 • 8:49
Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!”
Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB
Liga 1 • 15 apr., 22:21
Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB! Când ar putea prinde un transfer de vis
Prima mutare de la FCSB, din sezonul viitor! Anunţul lui Mihai Stoica
Liga 1 • 15 apr., 21:00
Prima mutare de la FCSB, din sezonul viitor! Anunţul lui Mihai Stoica: „E mereu în top 3!”