Închide meniul

Al doilea jucător care semnează cu Real Madrid, după Kylian Mbappe! S-a înţeles cu „galacticii”, după finala Champions League

Viviana Moraru Publicat: 2 iunie 2024, 17:24

Reclamă
Al doilea jucător care semnează cu Real Madrid, după Kylian Mbappe! S-a înţeles cu „galacticii, după finala Champions League

Al doilea jucător care semnează cu Real Madrid, după Kylian Mbappe

Jucătorii lui Real Madrid, cu trofeul Champions League/ Profimedia

Al doilea jucător care semnează cu Real Madrid, după Kylian Mbappe, este Lucas Vasquez. Mijlocaşul spaniol îşi va prelungi contractul cu „galacticii”, în această vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lucas Vasquez a început ca rezervă duelul cu Borussia Dortmund, din finala Champions League, însă a fost trimis în teren în prelungirile partidei, în locul lui Vinicius.

Al doilea jucător care semnează cu Real Madrid, după Kylian Mbappe

Conform The Athletic, Lucas Vasquez este aproape să ajungă la o înţelegere cu oficialii lui Real Madrid, în vederea prelungirii contractului cu formaţia madrileană. Contractul mijlocaşului de 32 de ani expira la finalul acestei luni.

Noua înţelegere a lui Lucas Vasquez cu Real Madrid va fi valabilă pentru cel puţin un sezon, notează sursa citată anterior. Mijlocaşul spaniol este unul dintre cei mai vechi jucători din cadrul lotului lui Carlo Ancelotti, evoluând la Real Madrid din 2015, de când a fost transferat de la Espanyol, în schimbul sumei de un milion de euro.

Vasquez a fost crescut la academia trupei de pe Santiago Bernabeu şi a câştigat, de-a lungul sezoanelor, nu mai puţin de 20 de trofee alături de „galactici”, printre care cinci Ligi ale Campionilor.

Reclamă
Reclamă 4

În sezonul recent încheiat, Lucas Vasquez a bifat 38 de meciuri la Real Madrid, 29 în campionat, şi nouă în Champions League. Mijlocaşul a reuşit să marcheze trei goluri şi să ofere opt pase decisive.

Fabrizio Romano, anunțul momentului despre transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid

Fabrizio Romano a venit cu anunțul momentului despre transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Starul francez este pe punctul de a fi prezentat oficial la noua campioană a Europei.

La o zi după ce a câștigat finala UEFA Champions League, Real Madrid este pe punctul de dezvălui și marea lovitură a verii de pe piața transferurilor. Kylian Mbappe, atacantul de 25 de ani care este cotat la 180 de milioane de euro, va ajunge sub comanda lui Carlo Ancelotti.

Reclamă

„Kylian Mbappe la Real Madrid, HERE WE GO! Toate documentele au fost semnate și s-a încheiat.

Real Madrid este pe punctul de a anunța transferul lui Real Madrid săptămâna viitoare, după câștigarea Champions League. Mbappe a luat decizia încă din februarie. Acum poate fi considerat deja noul jucător al Realului„, a transmis cunoscutul specialist în materie de transferuri pe contul său de Twitter.

Kylian Mbappe a disputat ultimul său meci, în direct în AntenaPLAY, finala Cupei Franţei, Lyon – PSG 1-2. Chiar dacă nu a marcat, campionul mondial pleacă de pe Parc des Princes din postura de jucătorul care s-a implicat în cele mai mult goluri marcate de PSG, 352 (256 de goluri, 96 de pase decisive). El i-a depăşit pe Edinson Cavani (230) şi pe Zlatan Ibrahimovic (210).

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:36 28 iun.

„S-au calificat cu stil!” UEFA a analizat „la sânge” naţionala lui Edi Iordănescu! Care a fost momentul „culminant” de la EURO

23:12 28 iun.

Adrian Mutu cere o schimbare majoră în echipa naţională, înaintea meciului cu Olanda: „Putem să facem asta!”

23:06 28 iun.

Cursa de sprint din Marele Premiu al Austriei va fi în direct pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 13:00)

22:49 28 iun.

„Aproape îmi spune ‘tată'” Pepe, mesaj savuros despre un coleg de la naţională! Ce a spus despre Cristiano Ronaldo

22:34 28 iun.

Giovanni Becali a numit jucătorul care va fi titular de bază la echipa națională! Numele rostit de impresar

22:08 28 iun.

Neil Lennon, prima înfrângere pe banca Rapidului! Giuleștenii au pierdut amicalul cu Celje, campioana din Slovenia

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024
Citește și