Închide meniul
Foto

Blestemul lui Octavian Chihaia a lovit crunt Real Madrid! Bellingham a trăit coșmarul românului. Scandal uriaş în La Liga

Bogdan Stănescu Publicat: 3 martie 2024, 8:24

Reclamă
Blestemul lui Octavian Chihaia a lovit crunt Real Madrid! Bellingham a trăit coșmarul românului. Scandal uriaş în La Liga

Blestemul lui Octavian Chihaia a lovit crunt Real Madrid! Bellingham a trăit coșmarul românului

Jude Bellingham s-a bucurat pentru gol, dar reuşita a fost anulată / Profimedia Images

Blestemul lui Octavian Chihaia a lovit crunt Real Madrid! Jude Bellingham a înscris cu capul în minutul 90+9 al meciului Valencia – Real Madrid, dar golul său a fost anulat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Motivul? Arbitrul a fluierat sfârşitul partidei când mingea se afla în aer!

Blestemul lui Octavian Chihaia a lovit crunt Real Madrid!

Jucătorii lui Real Madrid au început să protesteze vehement. Bellingham a primit cartonaş roşu. Astfel, pe lângă golul anulat, starul lui Real Madrid va fi şi suspendat etapa următoare.

Ce li s-a întâmplat lui Bellingham şi colegilor săi de la Real Madrid este echivalent cu ce au păţit Chihaia şi cei de la Dinamo pe 14 decembrie 2005, la meciul Marseille – Dinamo 2-1.

Chihaia a înscris şi el, dar arbitrul întâlnirii a fluierat, la fel ca acum, în Real Madrid – Valencia 2-2, sfârşitul întâlnirii în timp ce mingea se afla în aer.

Reclamă
Jucătorii lui Real Madrid şi antrenorul Carlo Ancelotti au protestat vehement după ce reuşita lui Bellingham a fost anulată / Profimedia Images
Jucătorii lui Real Madrid şi antrenorul Carlo Ancelotti au protestat vehement după ce reuşita lui Bellingham a fost anulată / Profimedia Images

Chihaia, despre golul său anulat din meciul cu Marseille: „Arbitrul nu ne-a zis absolut nimic! O aroganță tipică”

Octavian Chihaia a rememorat faza în care centralul întâlnirii Marseille – Dinamo a anulat reuşita sa pe motiv că a fluierat sfârşitul partidei. Cu acel gol, Dinamo s-ar fi calificat în primăvara europeană.

A trecut foarte mult timp, dar amintirea este proaspătă și, în același timp, tulbure. Evenimentul în sine a avut un impact atât de mare încât a pus totul într-un fel de ceață. Este trist. Lăsând la o parte ratarea calificării, ar fi fost o mândrie pentru fiecare jucător care a jucat atunci. Să joci cu Barthez, care era campion mondial, cu Ribery, cu Nasri…

A fost o chestie de moment, am anticipat că urmează să primesc mingea. Nu era o execuție care mă caracteriza pe mine, a fost ceva instinctual. Așa am simțit, văzusem și poziția lui din poartă. Altădată poate aș fi urcat, poate intram într-o combinație, că eram vârf de careu, dar atunci am decis să șutez lobat, la colțul lung.

Reclamă 4 / 0/3

Arbitrul nu ne-a zis absolut nimic, decât să plecăm la locurile noastre. A fost o aroganță tipică, cum se întâmplă când e un astfel de meleu de proteste. Eu nu m-am dus foarte mult la arbitri, «Chinezul» Mărgăritescu și Florentin Petre au fost acolo”, declara Octavian Chihaia în decembrie 2022, pentru gsp.ro.

Valencia – Real Madrid 2-2, un meci „nebun”. Tchouameni i-ar fi rupt piciorul lui Mouctar Diakhaby

Meciul Valencia – Real Madrid 2-2 a fost marcat de incidente. Mouctar Diakhaby a fost scos pe targă şi transportat de urgenţă la spital după ce şi-ar fi rupt piciorul.

În minutul 86, la un atac al „galacticilor”, Tchouameni s-a dezechilibrat şi a căzut peste piciorul fundaşului de 27 de ani. Acesta a început să urle de durere şi a cerut intervenţia medicilor.

Jucătorii ambelor echipe şi-au pus mâinile în cap. Fotbaliştii Realului s-au oprit instant şi au făcut semne disperate spre margine.

Fundaşul de 27 de ani din Guinea joacă din 2018 la Valencia. „Liliecii” l-au cumpărat atunci de la Lyon pentru 15 milioane de euro.

Real Madrid a remizat cu Valencia, după ce a fost condusă cu 2-0 încă din minutul 30. Duro şi Yaremchuk au înscris pentru gazdele de pe Mestalla. „Dubla” lui Vinicius Junior a întors rezultatul partidei. Real Madrid putea chiar câştiga dacă reuşita lui Bellingham era validată.

Real e în continuare lider în La Liga, cu 7 puncte avans faţă de Girona. Ocupanta locului secund din campionatul Spaniei încă nu a jucat în această etapă.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și