Închide meniul

Karim Benzema a deschis scorul în Real Madrid – Barcelona. Atacantul „galacticilor”, letal pe Santiago Bernabeu

Viviana Moraru Publicat: 16 octombrie 2022, 17:47

Karim Benzema a deschis scorul în Real Madrid – Barcelona. Atacantul „galacticilor, letal pe Santiago Bernabeu

Karim Benzema a deschis scorul în Real Madrid - Barcelona

Karim Benzema, într-un meci pentru Real Madrid/ Profimedia

  • Karim Benzema a deschis scorul în Real Madrid – Barcelona
  • Starulş francez, gol în minutul 14

Karim Benzema a deschis scorul în duelul „de foc” dintre Real Madrid şi Barcelona. Starul francez a marcat în minutul 12, al confruntării stelare de pe Santiago Bernabeu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real Madrid a început perfect meciul cu marea rivală Barcelona. Trupa lui Carlo Ancelotti se află în avantaj, încă din minutul 12, graţie reuşitei lui Karim Benzema. Francezul a reuşit al patrulea gol în acest sezon, în toate competiţiile.

Karim Benzema a deschis scorul în Real Madrid – Barcelona

Karim Benzema a deschis „balul” în El Clasico. Francezul a profitat de ratarea lui Vinicius. Brazilianul a şutat iniţial în portarul Ter Stegen, iar mingea a ricoşat spre atacantul francez, care nu a stat pe gânduri şi a înscris.

Reclamă

Karim Benzema a marcat cel mai rapid gol al lui Real Madrid într-un El Clasico, din 2013 încoace. Precedenta reuşită i-a aparţinut tot atacantului francez. Acest record doborât de Benzema se aplică doar pentru meciurile din La Liga, de pe Santiago Bernabeu.

Reclamă

Gică Hagi a prefațat El Clasico, Real Madrid – Barcelona

Gică Hagi a prefaţat duelul dintre Real Madrid şi Barcelona. „Regele” a evoluat atât pentru „galactici”, cât şi pentru catalani.

”Madrid și Barcelona sunt echipele mele. Sunt cele mai bune din lume, am jucat acolo. Cred că n-ați uitat lucrul ăsta. Ele m-au educat, m-au făcut, mi-au schimbat viața, m-au făcut să-mi doresc în fiecare zi să fiu cel mai bun.

Meciul va fi echilibrat, nu contează poziția din clasament. Au fost meciuri în care s-au marcat și cinci goluri și șase goluri, sigur va fi spectacol. Xavi de abia a început să construiască, au un lot foarte bun. E adevărat, au probleme financiare, dar lotul arată bine.

Reclamă 4 / 0/3

Trebuie să aibă continuitate Xavi, a avut momente foarte bune, dar și partide în care micile detalii au costat, cum au fost cele două meciuri cu Inter. Este o filosofie de joc, au identitate. Și Madridul a început schimbarea”, a spus Hagi, despre El Clasico, citat de digisport.ro.

Real Madrid, convinsă că Balonul de Aur va fi câştigat de Karim Benzema

Real Madrid este convinsă că atacantul Karim Benzema va câştiga Balonul de Aur, după prestaţiile colosale ale francezului din sezonul 2021-2022. Oficialii trupei de pe Santiago Bernabeu îi vor pregăti o ofertă pentru prelungirea contractului, care va expira la sfârşitul stagiunii.

Real Madrid ţinteşte să-l convingă pe Karim Benzema să semneze o noua înţelegere cu trupa de pe Santiago Bernabeu. Actualul contract expiră în vara lui 2023, iar „Los Blancos” îi oferă prelungirea pe încă un sezon, anunţă celebrul jurnalist Fabrizio Romano.

Totodată, aceeaşi sursă notează că Real Madrid este sigură că Balonul de Aur va fi cucerit de Karim Benzema, în acest an. Astfel, prelungirea contractului va fi un fel de „cadou” din partea madrilenilor pentru atacantul francez.

Real Madrid este pe punctul de a completa înțelegerea cu Karim Benzema pentru a-și extinde contractul până în iunie 2024.

Real preconizează că Benzema va câștiga Balonul de Aur și va celebra incredibilul an cu un nou contract”, a notat Fabrizio Romano, pe contul oficial de Twitter.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:01 Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai” 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit Vezi toate știrile
Pe același subiect
Endrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile
Fotbal extern • 10:50
FOTO
Endrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă!
La Liga • 25 mart., 18:40
FOTO
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă! Motivul pentru care starul brazilian nu a mai rezistat
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar a treia selecţie
Fotbal extern • 23 mart., 22:59
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar 17 ani