Închide meniul

Xavi a transmis un mesaj direct după ce Barcelona a învins-o pe Celta Vigo: „De asta am anunțat că plec”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 18 februarie 2024, 9:43

Xavi a transmis un mesaj direct după ce Barcelona a învins-o pe Celta Vigo: De asta am anunțat că plec”

Xavi a transmis un mesaj direct după ce Barcelona a învins-o pe Celta Vigo.

Xavi / Profimedia

Xavi a transmis un mesaj direct după ce Barcelona a învins-o pe Celta Vigo. Antrenorul formației blaugrana a vorbit despre situația de la club, după victoria din La Liga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În deplasarea cu Celta, catalanii s-au impus cu scorul de 2-1, grație unui gol marcat de Robert Lewandowski, în prelungirile partidei. Barcelona a legat astfel 4 rezultate pozitive la rând și se află pe locul 3 în La Liga, la 7 puncte de liderul Real Madrid, care nu și-a jucat încă partida din etapa cu numărul 25.

Xavi a transmis un mesaj direct după ce Barcelona a învins-o pe Celta Vigo

După meci, tehnicianul spaniol a anunțat faptul că a luat decizia de a pleca de la Barcelona pentru a-i ajuta pe jucători să joace fără presiune. Xavi a spus că este mulțumit de transformarea pe care a avut-o echipa, după ce și-a anunțat decizia. De asemenea, antrenorul catalanilor a spus că formația sa are de suferit în acest sezon și că desele erori îi costă pe fotbaliști multe puncte în clasament.

„Am fost bine poziționați, ne-am apărat bine, exceptând faza golului marcat de Celta. Sunt mulțumit pentru că este un teren extrem de dificil și ei au făcut o treabă incredibilă.

Sunt mulțumit pentru că pe terenul Celtei cred că am jucat bine, doar ne-a lipsit acuratețea la ultima pasă, ne-a lipsit doar o viziune mai bună asupra jocului în ultima treime, la ultima atingere de balon însă adevărul este că te emoționezi să vezi atitudinea acestei echipe și angajamentul arătat. 

Reclamă

De asta am anunțat că plec, pentru a lua din presiune, sunt mulțumit pentru pasul înainte făcut de echipă. 

Sezonul ăsta trebuie să suferim și pare că ne-am abonat la victoriile agonizante, nu dominăm atât în meciuri și erorile ne costă puncte, e un scurt rezumat al sezonului”, a spus Xavi, la conferința de presă, citat de marca.com.

Xavi, gest superb pentru FC Barcelona

Xavi a făcut un gest superb pentru FC Barcelona. Actualul tehnician al clubului blaugrana a anunțat că se va despărți de formație în vară, din cauza rezultatelor slabe, dar a luat o decizie prin care a impresionat pe toată lumea.

Reclamă 4 / 0/3

Spaniolul a decis să renunțe la salariul din ultimul an al contractului pe care îl are cu formația din La Liga, iar motivul dezvăluit de acesta este unul uluitor.

„I-am spus președintelui să folosească banii pe care ar fi trebuit să îi primesc, în ultimul an al contractului, pentru aducerea următorului antrenor. Am luat multe decizii de-a lungul carierei doar pentru că am simțit că sunt cele mai bune opțiuni.

Cred că este cea mai bună variantă. Totuși, sunt trist pentru că plec de la clubul vieții mele”, a spus Xavi, citat de mundodeportivo.com.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
Vezi toate știrile
Citește și