Închide meniul

Xavi, gest superb pentru FC Barcelona! Motivul pentru care a renunţat la salariul pe un an

Alex Ioniță Publicat: 16 februarie 2024, 16:54

Reclamă
Xavi, gest superb pentru FC Barcelona! Motivul pentru care a renunţat la salariul pe un an

Xavi a făcut un gest superb pentru FC Barcelona. De ce a decis să renunțe la o parte importantă a salariului.

Xavi / Profimedia

Xavi a făcut un gest superb pentru FC Barcelona. Actualul tehnician al clubului blaugrana a anunțat că se va despărți de formație în vară, din cauza rezultatelor slabe, dar a luat o decizie prin care a impresionat pe toată lumea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Spaniolul a decis să renunțe la salariul din ultimul an al contractului pe care îl are cu formația din La Liga, iar motivul dezvăluit de acesta este unul uluitor.

Xavi, gest superb pentru FC Barcelona

Antrenorul spaniol a dezvăluit faptul că a decis să renunțe la salariul pentru ultimul an de contract pentru ca oficialii clubului catalan să îl poată plăti pe următorul tehnician al echipei.

Xavi și-a explicat decizia și a spus că pur și simplu a simțit că aceasta ar fi o decizie foarte bună, în ceea ce privește clubul „vieții lui”.

„I-am spus președintelui să folosească banii pe care ar fi trebuit să îi primesc, în ultimul an al contractului, pentru aducerea următorului antrenor. Am luat multe decizii de-a lungul carierei doar pentru că am simțit că sunt cele mai bune opțiuni.

Reclamă

Cred că este cea mai bună variantă. Totuși, sunt trist pentru că plec de la clubul vieții mele”, a spus Xavi, citat de mundodeportivo.com.

Ronald Koeman înțelege de ce Xavi a anunțat că pleacă de la Barcelona

Ronald Koeman înțelege de ce Xavi a anunțat că pleacă de la Barcelona. Fostul antrenor al grupării catalane a vorbit despre decizia actualului tehnician, care a anunțat că va părăsi clubul la finalul acestui sezon competițional.

Olandezul i-a pregătit pe catalani înainte ca Xavi să ajungă pe banca tehnică a formației. Acesta a plecat de la Barcelona cu scandal, având în vedere faptul că a avut un conflict cu Juan Laporta, în ultima perioadă a mandatului.

Reclamă 4 / 0/3

Fostul antrenor al catalanilor este de părere că Xavi are cea mai grea meserie din lume, având în vedere presiunea de pe umerii tehnicianului spaniol. Totodată, Ronald Koeman a spus că a experimentat și el acest lucru și că experiența de la Barcelona a fost cea mai dificilă din carieră.

„Să fii antrenor la Barcelona e un atac la sănătatea mentală. Să fii jucător la acst club este mult mai distractiv decât a fi antrenor. Xavi este catalan, știe clubul la perfecție, sunt singur că și-a dat seama de acest lucru.

Presa din Spania țintește o armă spre tine atunci când lucrurile nu merg bine. Mereu este vina antrenorului. Am experimentat această presiune. Este cea mai grea meserie, cel mai dificil lucru pe care l-am făcut vreodată”, a spus Ronald Koeman pentru Good Morning Eredivise, citat de marca.com.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:20 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 0-0! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! Vezi toate știrile
Citește și