Close

8 ultraşi, interzişi pe stadioane, după FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova! Anunţul făcut de Jandarmerie

Avatar photo

De Dan Roșu
Publicat: 8 august 2022, 14:41

8 ultraşi au fost interzişi pe stadioane între 6 luni şi un an, după scenele reprobabile din timpul meciului FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 1-2.

Reclamă
Torţe aruncate pe gazon, în timpul meciului FC U Craiova 1948 - Universitatea Craiova

Torţe aruncate pe gazon, în timpul meciului FC U Craiova 1948 - Universitatea Craiova / Captură orangesport.ro

Meciul a fost întrerupt de mai multe ori din cauza torţelor şi obiectelor contondente aruncate din peluza unde se aflau suporterii echipei lui Adrian Mititelu. 11 dintre ei s-au ales şi cu amenzi totale de 2700 de lei.

Reclamă

8 ultraşi, interzişi pe stadioane, după FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova

„În urma meciului de fotbal dintre FCU Craiova 1948 – Universitatea Craiova, Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova a sancționat contravențional 11 suporteri, cu amendă în valoare totală de 2700 lei. Opt dintre suporteri au primit și sancțiunea complementară de interzicere a accesului la competițiile sportive, pe o perioadă de 6 luni, respectiv 1 an.

Suporterii au fost sancționați pentru că au aruncat în direcția suprafeței de joc cu obiecte, au consumat băuturi alcoolice, au adresat injurii și expresii jignitoare, au provocat și participat la scandal, în incinta bazei sportive.
În continuare, se fac verificări pentru identificarea tuturor celor care au încălcat normele legale în vigoare, în vederea luării măsurilor ce se impun.

Recomandăm suporterilor, ca pe timpul competițiilor sportive să se manifeste în mod civilizat și să nu se implice în incidente, care ar putea duce la tulburarea ordinii și liniștii publice, întrucât, pe lângă amendă, li se poate aplica și sancțiunea complementară de interzicere a accesului la competițiile și jocurile sportive de genul celor la care aceștia au săvârșit fapte antisociale, potrivit Legii nr. 4/2008 privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și a jocurilor sportive”, se arată în comunicatul emis de Jandarmeria Română.

Reclamă

FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova, întrerupt 10 minute din cauza incidentelor

FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova a fost întrerupt în minutul 56 din cauza incidentelor. Istvan Kovacs i-a trimis pe jucători la vestiare, după ce mai multe torţe au fost aruncate pe teren.

Înaintea unui corner al gazdelor, în minutul 56, ultraşii de la FC U Craiova 1948 au aruncat cu torţe pe teren. Una dintre ele a străpuns plasa porţii lui Lazar.

Imediat după, aceştia au aruncat cu mai multe obiecte, printre care se numără un scaun și o sticlă de apă de plastic.

Astfel, în urma celor întâmplate pe teren, Istvan Kovacs a întrerupt meciul. Jucătorii au fost trimiși la vestiare, unde au stat 10 minute. Dacă episodul s-ar fi repetat, meciul urma să fie oprit definitiv, iar o decizie s-ar fi luat la Comisii.

Reclamă
Citește și:

EMISIUNI

Dan Petrescu, la AS.ro LIVE

Ultimele știri
28
sept.
22:48
Mihai Stoica, reacție sinceră când a auzit că Adrian Păun a plecat de la CFR Cluj la Hapoel Beer Sheva: „Nu mai conta!”
28
sept.
22:45
Un fost jucător de la Everton, chemat la război în Rusia. Tatăl său a confirmat vestea tulburătoare: „Există o neconcordanță aici”
28
sept.
22:17
Tudorel Stoica l-a făcut praf pe George Pușcaș: „De-aia e rezervă pe unde e, prin liga a doua! Și nici nu va juca, cu mentalitatea asta!”
28
sept.
22:08
Dinamo a pierdut un nou meci în Liga Campionilor la handbal masculin. „Dulăii”, învinşi dramatic de Veszprem
28
sept.
21:19
VideoFetele din naționala României îl provoacă pe Florin Niță la penalty-uri: „Aș vrea să-i dau 5/5 goluri!”. „Tricolorele” și-au ales favoriții din echipa lui Edi Iordănescu
28
sept.
20:52
Ce sancţiuni au primit FC U Craiova 1948 şi Rapid, după scandalul monstru de la Târgu Jiu
28
sept.
20:46
Câți bani încasează CFR Cluj pentru transferul lui Adrian Păun la Hapoel Beer Sheva! Prima reacție a românului, în Israel: „El mi-a povestit despre club”
28
sept.
20:15
Tudorel Stoica râde de CSA Steaua: „Joacă amicale, îi încurcă pe ăia pe acolo!”. Jucătorul legendar din Ghencea nu s-a mai abținut
28
sept.
19:56
Veşti proaste pentru Nicolae Dică! Cât va lipsi Risto Radunovic de la FCSB, după ce s-a accidentat la echipa naţională
28
sept.
19:54
Adrian Păun a plecat de la CFR Cluj la Hapoel Beer Sheva! Anunțul oficial al campioanei României
Pe același subiect
Mihai Stoica şi Cristi Săpunaru
Liga 1 • 28 sept., 23:30
Mihai Stoica, reacţie savuroasă după pedeapsa primită de Cristi Săpunaru: „Totul e o glumă! Să-i dea doar o repriză de suspendare!”
Scandalul de la meciul de la Târgu Jiu
Liga 1 • 28 sept., 20:52
Ce sancţiuni au primit FC U Craiova 1948 şi Rapid, după scandalul monstru de la Târgu Jiu
Juan Bauza, într-un meci pentru FC U Craiova 1948
Cupa României • 28 sept., 14:00
Juan Bauza, gest ostentativ faţă de Marius Croitoru! „Magicianul” lui Adrian Mititelu de la FC U Craiova 1948 şi-a ieşit din minţi
Close