Închide meniul

„A fost fault clar! Ce avantaj?” Jucătorii lui Dinamo au criticat arbitrajul după 0-4 cu CFR Cluj

Alex Ioniță Publicat: 23 februarie 2024, 22:20

Reclamă
A fost fault clar! Ce avantaj?” Jucătorii lui Dinamo au criticat arbitrajul după 0-4 cu CFR Cluj

„A fost fault clar! Ce avantaj?” Jucătorii lui Dinamo au criticat arbitrajul după 0-4 cu CFR Cluj

Jucătorii lui Dinamo, la finalul unui meci/ Profimedia

Jucătorii lui Dinamo au criticat arbitrajul după 0-4 cu CFR Cluj. „Câinii” au vorbit despre înfrângerea suferită pe terenul echipei lui Adrian Mutu

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre CFR Cluj și Dinamo s-a încheiat cu scorul de 4-0. Duelul din etapa cu numărul 27 a sezonului de Liga 1 a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

 Jucătorii lui Dinamo au criticat arbitrajul după 0-4 cu CFR Cluj

După meci, căpitanul Răzvan Patriche a lansat un atac la adresa arbitrajului și a spus că VAR-ul ar fi trebuit să intervină la primul gol marcat de clujeni, pentru că a fost faultat de un adversar.

Totuși, acesta a recunoscut că Dinamo nu se poate compara cu CFR Cluj și că adevărata luptă a „câinilor” este cu echipele din play-out.

„Am început bine, prima repriză. Am avut un moment în care ne-au dominat, au avut multe faze fixe. După pauză am început din nou bine, am primit un gol după un fault la mine, se putea întoarce acea minge (n.r. arbitrul să dea fault).

Reclamă

A fost sigur fault! Atac întârziat, cu genunchiul. Ce avantaj să se lase? S-a pierdut mingea imediat, am fost scos din joc! Nu mai vreau să comentez, asta e.

Rezultatul este cam dur, nu am făcut un meci rău astăzi. Ne-au prins pe niște contre, faze fixe. Am fost descfăcuți, asta e. Lupta noastră nu e cu CFR, noi ne luptăm cu echipele din play-out.

Am avut și absenți astăzi, sperăm ca la meciul viitor să fie apți de joc. Trebuie să ștergem cu buretele ce a fost astăzi și să aducem puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Suporterii au fost alături de noi, le mulțumesc! Oriunde jucăm e ca și cum am juca acasă. Le mulțumesc și sper că îi vom face fericiți”, a spus Răzvan Patriche, la digisport.ro.

De asemenea, Gabriel de Moura a spus că echipa lui Adrian Mutu este puternică și că Dinamo ar trebui să se gândească la următoarele meciuri.

„CFR e o echipă foarte bună. Am început meciul bine, am avut ocazii, însă am început să pierdem teren. Ei au controlat meciul. În repriza a 2-a am luat un gol, din păcate, iar lucrurile s-au complicat. Asta este. Rezultatul a fost dur, 0-4. Mâine este o altă zi. În 3 zile avem un meci acasă, foarte important pentru noi. Mergem mai departe.

În prima repriză am început foarte bine, am controlat jocul pentru câteva minute. CFR are calitate, a fost ce a fost. Suporterii lui Dinamo sunt peste tot. E important să stea lângă noi acum. Cred că e sold out deja pentru următorul meci, de pe Arcul de Triumf. Trebuie să jucăm cu capul sus.

Cred că avem o echipă foarte bună, am venit după 2 victorii. Azi ceva nu a mers bine, dar avem o șansă de a acumula puncte, cu Voluntari și Iași. Cred că putem scăpa”, a spus și fundașul.

CFR Cluj – Dinamo 4-0

Echipa CFR Cluj a întrecut vineri seara, pe teren propriu, scor 4-0, formaţia Dinamo Bucureşti, într-un meci din cadrul etapei a 27-a din Liga 1, notează news.ro.

După o primă repriză fără gol, clujenii au deschis scorul după un contraatac, prin Bîrligea, în minutul 52. Scorul a fost majorat de Karlo Muhar, în minutul 68, iar Otele a reuşit o dublă în minutele 79 şi 82, stabilind un scor final parcă prea sever faţă de desfăşurarea generală a meciului.

Reclamă

În clasament, CFR Cluj are 48 de puncte şi se află pe locul secund , în timp ce Dinamo, cu 22 de puncte, ocupă penultimul loc în clasament, al 15-lea.

CFR CLUJ: R. Sava – Cr. Manea (Mogoş 68), Boben, Ajeti, Camora – Muhar, K. Keita, Tachtsidis (Avounou 68) – C. Deac (R. Filip 85), Bîrligea (P. Michael 76), Otele (Aly Abeid 85). ANTRENOR: Adrian Mutu

DINAMO: Golubovic – Edgar Ie, Velkovski, Patriche – Moura, Pavicic (N. Roşu 70), Gnahore, Borduşanu (C. Costin 70) – Ilic (A. Bani 56), Hakim Abdallah (A. Irimia 87), Goncalo Gregorio (Selmani 56). ANTRENOR: Zeljko Kopic

Arbitri: Florin Andrei – Alexandru Vodă, Mihăiţă Necula – Florin Mazilu

Arbitri VAR: Sebastian Colţescu – Iulian Dima

Observator: Octavian Şovre

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:22 U Cluj a realizat un transfer înainte de finalul sezonului! Prima întărire pentru Ioan Ovidiu Sabău 19:58 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out înaintea ultimei etape 19:46 „O să ajung în București!” Jose Mourinho, mesaj fabulos pentru Gică Popescu! Ce i-a transmis „The Special One” 19:40 UTA – FCU Craiova 3-1. Oltenii lui Mititelu sunt pe ultimul loc în Liga 1! UTA e campioana play-out-ului 19:31 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei. Echipele de start 19:25 Florin Prunea, verdict despre corectitudinea meciului Hermannstadt – Poli Iași 0-1! Ce a spus despre șansele lui Dinamo 19:08 FotoDaniel Pancu, fotografie superbă cu soţia lui, în Iaşi, în ziua victoriei uriaşe a lui Poli: „Te iubesc” 18:58 „Îmi doresc asta” Valentin Mihăilă, anunț important despre viitorul său după ce Parma a promovat în Serie A! Unde va juca românul 18:41 „Are experiență!” Propunere surpriză pentru postul de antrenor de la Rapid! Sfat important pentru Dan Șucu 18:25 Sponsorul lui Dinamo, acuzaţii teribile după ce „câinii” au ajuns aproape de Liga 2: „A fost o tentativă de puci în vestiar”! Vezi toate știrile
Citește și