Închide meniul

„Acum ce facem?” Mihai Stoica, val de ironii când a aflat că a fost blocat transferul jucătorului dorit de Gigi Becali la FCSB

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 aprilie 2024, 8:27

Reclamă
„Acum ce facem? Mihai Stoica, val de ironii când a aflat că a fost blocat transferul jucătorului dorit de Gigi Becali la FCSB

Mihai Stoica, val de ironii când a aflat că a fost blocat transferul jucătorului dorit de Gigi Becali la FCSB

Mihai Stoica / Facebook

Mihai Stoica a lansat un val de ironii când a aflat că a fost blocat transferul jucătorului dorit de Gigi Becali la FCSB. MM a reacţionat dur, după anunţul lui Laszlo Dioszegi că nu va accepta să îl vândă la Marius Ştefănescu la liderul Ligii 1 nici măcar pentru 10 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB-ului l-a „taxat” şi pe Dan Şucu, cel care l-a arătat cu degetul pe Ştefănescu şi a stârnit un scandal uriaş. Patronul Rapidului era convins că mijlocaşul ofensiv al lui Sepsi a ajuns la un acord cu Gigi Becali.

Mihai Stoica, val de ironii după ce a fost blocat transferul jucătorului dorit de Gigi Becali la FCSB

Ştefănescu nu va merge la FCSB, nici pentru 10 milioane. Onoarea noastră este în joc. În ultimii 3 ani, FCSB ne-a bătut pe unde ne-a prins. Dacă vom rupe acest mit. Pentru noi onoarea e pe primul loc, la FCSB nu va merge Ştefănescu„, a spus Laszlo Dioszegi după meciul Sepsi – Farul, scor 1-1.

Mihai Stoica a auzit declaraţiile finanţatorului de la Sepsi şi nu s-a mai putut abţine.

Noi nu mai putem acum să-l transferăm pe Ștefănescu nici cu 10 milioane. Tu îți dai seama? Noi aveam pregătiți banii și nu mai putem să-l cumpărăm. Acum ce facem? Mă gândesc și eu la niște jucători și spun că am impresia că au semnat cu alt club. Și gata, i-am blocat!„, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă

Marius Ștefănescu, răspuns pentru Dan Șucu

Marius Ștefănescu a venit cu un nou răspuns pentru Dan Șucu, după ce a marcat un gol în Sepsi – CFR Cluj 1-1. Jucătorul covăsnenilor a vorbit despre scandalul iscat după partida cu FCSB.

Mijlocașul nu a jucat împotriva vicecampioanei, iar acest lucru i-a dat de gândit lui Dan Șucu. Acționarul majoritar de la Rapid a acuzat atunci că între cele două părți există o înțelegere „secretă”.

Jucătorul lui Sepsi a spus că nu i-a transmis niciun mesaj lui Șucu prin acest gol și că a vorbit în cadrul unei conferințe de presă despre acest scandal. Totodată, Ștefănescu a spus că dorește să „își vadă de fotbal” și să își ajute echipa.

Reclamă 4 / 0/3

Nu a fost niciun mesaj, așa m-am bucurat pe moment. Am spus tot ce am spus la conferința aceea. Am văzut că fiecare își dă cu părerea. Pe mine mă interesează să îmi văd de fotbal. Am reușit să marchez, să îmi ajut echipa.

Am arătat pe teren că am meritat să ajungem în playoff. Obiectivul este să prindem cupele europene, dar o luăm meci cu meci. Îmi doresc să și reușim, la meciul cu Farul.

Fiecare jucător vrea să fie la EURO, dar trebuie să îmi fac treaba pe teren, apoi, voi vedea!”, a spus Marius Ștefănescu, la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și