Închide meniul

Marius Ștefănescu, răspuns pentru Dan Șucu după ce a dat gol în Sepsi – CFR Cluj 1-1: „Fiecare își dă cu părerea”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 29 martie 2024, 22:45

Marius Ștefănescu, răspuns pentru Dan Șucu după ce a dat gol în Sepsi – CFR Cluj 1-1: Fiecare își dă cu părerea”

Marius Ștefănescu, răspuns pentru Dan Șucu după ce a dat gol în Sepsi - CFR Cluj 1-1

Marius Ștefănescu / Profimedia

Marius Ștefănescu a venit cu un nou răspuns pentru Dan Șucu, după ce a marcat un gol în Sepsi – CFR Cluj 1-1. Jucătorul covăsnenilor a vorbit despre scandalul iscat după partida cu FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mijlocașul nu a jucat împotriva vicecampioanei, iar acest lucru i-a dat de gândit lui Dan Șucu. Acționarul majoritar de la Rapid a acuzat atunci că între cele două părți există o înțelegere „secretă”.

Marius Ștefănescu, răspuns pentru Dan Șucu după ce a dat gol în Sepsi – CFR Cluj 1-1

Jucătorul lui Sepsi a spus că nu i-a transmis niciun mesaj lui Șucu prin acest gol și că a vorbit în cadrul unei conferințe de presă despre acest scandal. Totodată, Ștefănescu a spus că dorește să „își vadă de fotbal” și să își ajute echipa.

„Este un punct câștigat, am muncit pentru el, dar cred eu că meritam mai mult, mai ales în prima repriză. Per total cred că e un rezultat echitabil totuși.

Nu a fost niciun mesaj, așa m-am bucurat pe moment. Am spus tot ce am spus la conferința aceea. Am văzut că fiecare își dă cu părerea. Pe mine mă interesează să îmi văd de fotbal. Am reușit să marchez, să îmi ajut echipa.

Reclamă

Am arătat pe teren că am meritat să ajungem în playoff. Obiectivul este să prindem cupele europene, dar o luăm meci cu meci. Îmi doresc să și reușim, la meciul cu Farul.

Fiecare jucător vrea să fie la EURO, dar trebuie să îmi fac treaba pe teren, apoi, voi vedea!”, a spus Marius Ștefănescu, la digisport.ro.

Sepsi – CFR Cluj 1-1

Sepsi – CFR Cluj 1-1 a fost în format live text pe AS.ro. După înfrângerea cu Universitatea Craiova, echipa lui Adrian Mutu a făcut un nou pas greşit.

Reclamă 4 / 0/3

CFR Cluj a început cu o înfrângere playoff-ul şi a ajuns la pe locul 4. Adrian Mutu nu a reuşit să câştige nici cu Sepsi, după înfrângerea cu Universitatea Craiova. Neluţu Varga a transmis după meciul cu echipa lui Rotaru că s-a aşteptat la cu totul altceva după venirea lui Adrian Mutu.

SEPSI: Niczuly – D. Ciobotariu, Kecskes, Ninaj – Oroian (Oteliţă 61), N. Păun (Aganovic 74), Kallaku (Safranko 82), Fl. Ştefan (A. Dumitrescu 61) – M. Ştefănescu, Debeljuh, K. Varga (Alimi 61). ANTRENOR: Bernd Storck

CFR CLUJ: R. Sava – Cr. Manea, Boben, Mogoş, Camora – Muhar, A. Keita, Tachtsidis (Avounou 82) – C. Deac (Fica 86), Bîrligea (P. Michael 72), Otele. ANTRENOR: Adrian Mutu

Cartonaşe galbene: Camora 47, Bîrligea 57, Deac 73

Arbitri: George Găman – Ferencz Tunyogi, Ciprian Danşa – Marius Omuţ

Arbitri VAR: Claudiu Marcu – Andrei Constantinescu

Observator arbitri: Irina Mirt

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” Vezi toate știrile
Citește și