Închide meniul

Adevăratul motiv pentru care Florin Prunea nu a mai ajuns preşedinte la FC U Craiova 1948: „Clauză de siguranță!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 august 2023, 22:06

Adevăratul motiv pentru care Florin Prunea nu a mai ajuns preşedinte la FC U Craiova 1948: „Clauză de siguranță!

Adevăratul motiv pentru care Florin Prunea nu a mai ajuns preşedinte la FC U Craiova 1948

Florin Prunea a negociat cu Adrian Mititelu Jr / Profimediaimages

S-a aflat care a fost adevăratul motiv pentru care Florin Prunea nu a mai ajuns preşedinte la FC U Craiova 1948. Chiar fostul portar al naţionalei României a oferit detalii de la negocierile cu Adrian Mititelu Jr.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Spre deosebire de Marius Şumudică, Prunea anunţă că a rămas în relaţii bune cu şefii grupării din Bănie. Acesta a dezvăluit că o „clauză de siguranţă” care nu a fost acceptată de Adrian Mititelu l-a oprit să semneze contractul.

Adevăratul motiv pentru care Florin Prunea nu a mai ajuns preşedinte la FC U Craiova 1948

Prunea s-a ferit să anunţe în ce consta acea clauză, dar a precizat că nu şi-a dorit să facă o greşeală similară celei din momentul în care a semnat cu Dinamo.

N-am fost președinte nici un minut, pentru că n-am semnat documentele! Oamenii cu mine au fost corecți, din prima clipă în care am primit telefonul de la ei, ne-am întâlnit, au fost extrem de corecți. Singura problemă a fost o clauză, atât. De acolo a picat absolut tot.

Ne-am strâns mâinile într-un mod civilizat, le-am spus că telefonul meu este oricând deschis, dacă pot să-i ajut cu un sfat, se mai interesează lumea, mai au și ei nevoie de câte un sfat. În rest, ne-am strâns mâna și fiecare a luat-o pe drumul lui.

Reclamă

Este vorba despre o clauză de siguranță, n-o să mai fac niciodată greșeala pe care am făcut-o la Dinamo, când m-am dus și era benzină pe foc și focul era cât casa, și aici e tot o situație similară.

„Eu, Florin Prunea, pot să spun că oamenii au fost extrem de corecți”

Situația nu este prea plăcută după ce s-a întâmplat la ultimul meci și cu suporterii echipei, de aia aș vrea să mulțumesc suporterilor, Craiova îmi este apropiată, am câștigat ultimul event acolo, Cupa și campionatul, e orașul unde mă duc oricând cu plăcere și mă întâlnesc cu lumea. Telefoanele pe care le-am primit chiar m-au impresionat și le mulțumesc pe această cale suporterilor că m-au susținut și ei mă vedeau acolo și de abia așteptau.

Le mulțumesc pentru ofertă, rămân în relații foarte bune, Șumi a negociat separat, fiecare a negociat partea lui, nu ne-am întâlnit zilele astea. Dar eu, Florin Prunea, pot să spun că oamenii au fost extrem de corecți„, a declarat Florin Prunea pentru prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

FC U Craiova 1948 a încercat să-i aducă pe Florin Prunea şi Marius Şumudică, pe posturile de preşedinte şi antrenor, însă totul a picat pe ultima sută de metri. Prunea asigură că nu a condiţionat venirea lui de cea a lui „Şumi”.

Adrian Mititelu Jr a anunţat care sunt antrenorii pe care îi vrea la FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu Jr a anunţat care sunt antrenorii pe care îi vrea la FC U Craiova 1948, după ce negocierile cu Marius Şumudică au picat.Dorinel Munteanu şi Emil Săndoi sunt pe lista oltenilor.

Mai mult, după ce nici Florin Prunea nu a mai ajuns în funcţia de preşedinte a clubului craiovean, Mititelu susţine că îi surâde varianta Dani Coman, care acum se află la conducerea lui Hermannstadt.

Cred că ar fi puțin incorect din partea mea să afirm că l-aș dori pe Dani Coman președinte, din moment ce se află sub contract. Dacă Dani Coman ar rămâne liber de contract, cu siguranță ar fi o soluție foarte bună pentru postul de președinte.

Emil Săndoi este un nume pe lista de posibili viitori antrenori. Sunt câteva persoane cu care discutăm și urmează să luăm decizia cea mai bună. Nu pot să-i nominalizez pe toți, însă e o listă scurtă de trei-patru antrenori. Vedeți că în ultimul timp e foarte greu să închei un contract în România, pentru că se pun mai multe clauze decât obligații.

Dacă ar fi liber de contract, normal că Dorinel Munteanu ar fi o soluție, pentru că este unul dintre cei mai titrați antrenori în clipa de față din fotbalul românesc. Este un antrenor pe placul nostru, un om muncitor, care își dedică tot timpul la baza sportivă lângă echipă.

Și este genul de antrenor care s-ar plia pe proiectul nostru., Organizează bine defensisiva, pentru că la noi există această antiteză între atac și apărare, care lasă de dorit. Avem cel mai bun atac din țară și cea mai proastă apărare”, a spus Mititelu Jr, citat de fanatik.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și