Închide meniul

Adi Mutu a distrus un titular de la CFR Cluj: „Obraznic și fără minte! Am goluri câte meciuri are el!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 aprilie 2024, 8:28

Reclamă
Adi Mutu a distrus un titular de la CFR Cluj: „Obraznic și fără minte! Am goluri câte meciuri are el!

Adi Mutu a distrus un titular de la CFR Cluj

Adi Mutu, în timpul unui meci în care era antrenorul lui CFR Cluj / Profimediaimages

Adi Mutu nu a mai putut rezista şi a distrus un titular de la CFR Cluj. „Briliantul” i-a răspuns jucătorului care l-a atacat imediat după ce a demisionat de la gruparea din Gruia. „Nu are caracter”, spunea Panagiotis Tachtsidis despre fostul său antrenor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reacţia lui Mutu a venit la numai câteva zile distanţă după declaraţiile controversate făcute de mijlocaşul grec care a mai jucat pentru Genoa, Roma, Catania, Torino şi Lecce.

Adi Mutu a distrus un titular de la CFR Cluj

Mutu i-a amintit lui Tachtsidis ce CV are şi a pus răbufnirea mijlocaşului pe seama vieţii extrasportive pe care o are.

Cât timp am fost eu acolo, nu am auzit ca el să facă probleme în afara terenului. Într-adevăr am auzit înainte. Aceste ieșiri necontrolate, și nu mă refer neapărat legate de mine, cartonașul și suspendarea luate de pe margine, denotă că nu are o stabilitate emoțională și o viață extrasportivă prea bună.

De aia eu cred că a fost obraznic și a vorbit mintea fără el. Știu că mi-a spus că nu am caracter, nu stau eu să mă caracterizeze Tachtsidis. M-a deranjat când mi-a zis ‘this guy’. Gândește-te că eu am goluri câte meciuri are el în Italia.

Reclamă

Îmi aduc aminte și când am ajuns mister în sus, mister în jos, ‘Il Fenomeno’. Obrăznicia vine când nu ai minte. Unui om fără minte preferi să nu îi dai replica pentru că te trezești în discuții. Cam asta e problema. De multe ori prefer să tac.

Într-adevăr, se vede că are o viață extrasportivă tumultoasă. E vina clubului. Pentru mine e un act de indisciplină. Sunt și eu o legendă a fotbalului, am scris și pagini de istorie, sunt încă, împreună cu Gică Hagi, golgheterul all time al naționalei. Trebuia sancționat”, a declarat Adrian Mutu la fanatik.ro.

Tachtsidis a fost arătat cu degetul de Adi Mutu şi după umilinţa suferită în Cupa României, 0-4 cu Corvinul. Grecul a luat atunci cartonaş roşu în minutul 11. Eşecul l-a făcut pe Mutu să îşi dea demisia de la CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

Una dintre deciziile mele era să scot afară din lot anumiți jucători, printre care și Tachtsidis. Trebuia să fie un șoc, ori să plec eu ori să tai în carne vie„, a mai spus Mutu.

Cu Panagiotis Tachtsidis titular, CFR Cluj tocmai a obţinut o victorie dramatică în faţa lui Sepsi, în etapa a 7-a a Ligii 1. Muhar a înscris golul de trei puncte în minutul 90+6 şi a dus-o pe CFR pe locul secund în clasament. Sepsi a jucat o repriză în dublă inferioritate numerică.

CFR Cluj – Sepsi 2-1

Prima repriză a meciului din Gruia a fost una cu multe evenimente. Gazdele au deschis scorul încă din minutul 6, prin Karlo Muhar, care a înscris din centrarea lui Deac. În minutul 19 arbitrul Marcel Bîrsan a acordat penalti pentru oaspeţi şi Alimi a transformat egalând situaţia pe tabelă.

În minutul 21 Adrian Oroian a fost eliminat după ce a primit al doilea cartonaş galben în decurs de numai şapte minute, dar Sepsi a rămas în numai opt jucători de câmp în minutul 45+2, când Florin Ştefan a fost eliminat cu cartonaş roşu direct. Cu doi jucători în plus, clujenii nu au reuşit să înscrie, deşi Otele a trimis în bară în minutul 57, urmat de Bîrligea, în minutul 84.

Gazdele au marcat golul victoriei în minutul 90+6, prin Muhar şi scorul final a fost 2-1. CFR Cluj este pe locul 2, cu 37 de puncte, în timp ce Sepsi are 28 de puncte şi e pe locul 6.

CFR CLUJ: R. Sava – Mogoş, Boben, Kresic (El Kaddouri 72), Camora (Aly Abeid 78) – Muhar, K. Keita (Avounou 46), Tachtsidis – Deac, P. Michael (Bîrligea 62), Fică (Otele 46). ANTRENOR: Francisc Dican

SEPSI: Niczuly – Oroian, D. Ciobotariu, Ninaj, A. Dumitrescu – M. Ştefănescu (Debeljuh 63), Alimi, Kallaku (Aganovic 63), Fl. Ştefan – Safranko, K. Varga (Popşa 63; R. Varga 78). ANTRENOR: Bernd Storck

Reclamă

Cartonaşe galbene: Tachtsidis 7, Fică 19, Camora 72, Bîrligea 87 / Oroian 13, K. Varga 22, Ninaj 54, Niczuly 83, Aganovic 90+6

Cartonaşe roşii: Adrian Oroian (Sepsi) min. 21, Florin Ştefan (Sepsi) min. 45+2

Arbitri: Marcel Bîrsan – Valentin Avram, Sebastian Gheorghe – Marius Omuţ

Arbitri VAR: Sorin Costreie – Raul Ghiciulescu

Observator: Marcel Savaniu

Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:23 Dinamo vrea să transfere un campion al României! „Câinii” au planuri mari înainte de barajul cu Csikszereda 14:47 Germania – Letonia și Cehia – Danemarca LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:20). Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 14:19 „Dacă soarta mă duce spre un final tragic…” Adrian Mititelu, mesaj incredibil la trei zile după retrogradarea lui FCU Craiova 14:08 Programul complet al Marelui Premiu de la Imola (17-19 mai, AntenaPLAY). Cursa e live pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 14:05 Alexander Albon și-a prelungit contractul cu Williams! Anunț important înainte de Marele Premiu de Formula 1™ de la Imola 13:57 FotoCe s-a ales de fostul iubit al lui Kelly Piquet, actuala iubită a lui Max Verstappen 13:46 Dan Şucu „sparge banca” pentru a-l aduce pe Neil Lennon la Rapid! I-a oferit un salariu cum nu s-a mai văzut în România 13:35 Dan Petrescu vrea să aducă un rival din Liga 1 la CFR Cluj! Jucătorul care se află pe lista „Bursucului” 13:28 Președintele unui club din Liga 1 și-a amantentat mașina pentru a le oferi prime jucătorilor! Caz uluitor în fotbalul românesc 12:47 Lovitură uriașă pentru Gigi Becali și FCSB! A venit motivarea Curții de Apel în procesul cu privire la palmaresul clubului Steaua Vezi toate știrile
Citește și