Închide meniul

Adrian Ilie a vorbit despre Universitatea Craiova – FCSB 1-2: „Tăvăleală și văicăreală!”

Cosmin Olteanu Publicat: 1 mai 2023, 18:35

Reclamă
Adrian Ilie a vorbit despre Universitatea Craiova – FCSB 1-2: Tăvăleală și văicăreală!”

Adrian Ilie, dat pe spate de un jucător de la FCSB

Adrian Ilie, în timpul unui interviu / Antena Sport

Adrian Ilie a vorbit despre Universitatea Craiova – FCSB 1-2, partidă care a contat pentru etapa a 6-a din play-off-ul Ligii 1! Pentru FCSB, au marcat Andrea Compagno și Deian Sorescu, în timp ce unica reușită a oltenilor a fost semnată de Elvir Koljic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Ilie nu a fost mulțumit de fotbalul prestat de cele două echipe, în primele 25 de minute ale partidei din Bănie.

Adrian Ilie a vorbit despre Universitatea Craiova – FCSB 1-2

Totodată, „Cobra” i-a lăudat pe Ștefan Târnovanu și Florinel Coman, despre care a spus că „au ținut ritmul sus” în prima repriză.

„Târnovanu și Coman au fost singurii în prima repriză care au ținut ritmul sus. Primele 25 de minute ale meciului nu știam dacă joacă nici Craiova, nici FCSB.

O tăvăleală și-o văicăreală, s-au lovit la mijlocul terenului și-au stat câte cinci minute pe jos. Târnovanu cred că a salvat meciul când a deviat acolo mingea-n bară. O atinge atât de fin că mingea nu intră în poartă”, a declarat Adrian Ilie, pentru fanatik.ro.

Reclamă

În urma acestui maci, FCSB a urcat pe locul 2 din play-off-ul Ligii 1. Însă, ar putea reveni pe locul 3, dacă CFR Cluj se va impune în fața celor de la Rapid, în meciul de astăzi.

Ştefan Târnovanu, foarte fericit după victoria cu Universitatea Craiova

Ştefan Târnovanu a fost foarte fericit după victoria cu Universitatea Craiova.

„O seară foarte frumoasă. Ne-am apropiat de Farul. Mă bucur că am făcut asta. „O seară foarte frumoasă. Ne-am apropiat de Farul. Mă bucur că am făcut asta.

Reclamă 4 / 0/3

Mă aşteptam să bată Ivan, mă gândeam că bate pe mijloc, că aşa bate el. A alunecat, după aia s-a făcut 2-0, mă bucur că am câştigat.

Am încercat să îl scot din mână (n.r.: pe Andrei Ivan), nu ştiu dacă acesta a fost motivul pentru care a alunecat.

La Ivan vorbeam şi cu antrenorul de portari, mi-a zis să stau pe mijloc. La Koljic m-am gândit că dă tare în dreapta mea şi am plecat. E mai puţin important.

Peste CFR până mâine, să vedem dacă vom rămâne şi după meciul lor. E o luptă care se va ţine până în ultima etapă cu siguranţă.

Sunt 3 puncte, dacă Farul se mai încurcă vom fi campioni. Ar fi foarte frumos, cred că ne-am maturizat. Avem tinerii noştri, foarte talentaţi.

Mă uitam aseară la Farul cu Sepsi şi Niczuly s-a dus în blocaj cu mâna. Eu am simţit să mă duc cu piciorul. Mă bucur foarte tare că am câştigat”, a declarat Ştefan Târnovanu, după Universitatea Craiova – FCSB 1-2, pentru digisport.ro.

Bănel Nicoliță, discurs dur la adresa FCSB-ului, după ce a învins-o pe Universitatea Craiova

Fostul fotbalist al roș-albaștrilor a numit „catastrofal” primul „11” folosit de FCSB în meciul din Bănie.

Reclamă

„Un prim «11» catastrofal, cu banda dreaptă la mici. La pauză au venit cele două schimbări bune și jocul a fost puțin altfel. În prima repriză în afară de cornerul ăla bătut bine de Coman… Nu mi-a plăcut jocul. Târnovanu a fost numărul unu. A avut niște intervenții incredibile, a prins încredere cu prima intervenție, iar Sepsi a relansat campionatul”, a spus Bănel Nicoliță.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă de la 11:40, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă Vezi toate știrile
Citește și