Închide meniul

Adrian Ilie, la picioarele unui jucător din Liga 1: „Seamănă puţin cu mine! Are mişcări de ‘mobră’!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 februarie 2023, 15:43

Adrian Ilie, la picioarele unui jucător din Liga 1: „Seamănă puţin cu mine! Are mişcări de mobră!

Adrian Ilie a rupt tăcerea după ce a fost prins băut la volan

Adrian Ilie, în timpul unui interviu / Antena Sport

Adrian Ilie este la picioarele unui jucător din Liga 1, pe care campioana CFR Cluj l-a transferat în această iarnă. Este vorma de Erman Kraniqi, cel care a reuşit să marcheze un gol şi în partida câştigat de CFR Cluj cu FC Argeş, scor 3-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ermal Krasniqi este considerat unul dintre cei mai buni jucători din Liga 1, deşi a ajuns în România abia în această iarnă. Krasniqi a marcat deja două goluri pentru CFR! În derby-ul cu Farul, dar şi în partida cu FC Argeş.

Adrian Ilie, la picioarele unui jucător din Liga 1

Ermal Krasniqi l-a impresionat şi pe fostul mare atacant al naţionalei României, Adrian Ilie.

Cred că fuge cu mingea la picior la fel cum o face și fără minge. La golul de ieri are o bătaie înainte de a lovi mingea, își coordonează foarte bine mișcarea. Foarte frumos golul, dar să vă uitați puțin la mișcarea pe care o face înainte să lovească mingea. Bate pasul puțin pe loc, se coordonează atât de bine încât s-o lovească așa cum trebuie.

Mi se pare că seamănă puțin cu mine la cum aleargă. Mișcări de ‘cobră’? De ‘mobră’. Are mișcări foarte bune cu mingea la picior, anticipează foarte bine mingea în alergare și face un dribling foarte scurt, deci știe unde să dea dinainte.

Reclamă

Ieri, de când a plecat cu mingea la picior am spus că o să marcheze. Pleacă din terenul lui, are un spațiu foarte mare și dacă îl lași puțin pe spațiul ăla cu coordonarea lui… E un jucător peste media campionatului”, a spus Adrian Ilie pentru fanatik.ro.

Atacantul din Kosovo a fost transferat de CFR Cluj în această iarnă, de la FC Ballkani. Campioana României a plătit 200.000 de euro pentru Krasniqi, jucător care evoluase numai în țara sa înainte să semneze cu formația din Gruia.

CFR Cluj – FC Argeș 3-1

CFR Cluj a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa FC Argeş, într-un meci din etapa a 26-a din Liga 1. Au marcat Deac ‘2, Janga ’25 şi Krasniqi ‘90+4, pentru gazde, respectv Kolinger ’61 (autogol) pentru oaspeţi.

Reclamă 4 / 0/3

În minutul 45+1, un gol al clujenilor a fost anulat pentru henţ, după consultarea VAR. În urma acestui succes, CFR Cluj a ajuns la 53 de puncte, cu două mai puțin decât liderul Farul. FC Argeș este pe poziția a 13-a, cu 26 de puncte.

Dan Petrescu, ieșire nervoasă înainte de CFR Cluj – Lazio

Dan Petrescu a avut o ieșire nervoasă înainte de CFR Cluj – Lazio, manșa retur a play-off-ului Conference League. Antrenorul campioanei României a avut un discurs dur după victoria cu FC Argeș, 3-1, în etapa a 26-a din Liga 1.

În ciuda victoriei cu FC Argeș, Dan Petrescu a vorbit mai mult despre returul cu Lazio, programat joi. CFR Cluj a pierdut cu 0-1 pe Olimpico, chiar dacă italianii au jucat în 10 oameni aproape tot meciu. „Bursucul” s-a enervat pe criticii CFR-ului și a precizat că diferența dintre cele două echipe este prea mare. L-a dat exemplu pe Ciro Immobile, despre care susține că valorează 150 de milioane de euro.

„Am văzut că Immobile i-a dat două goluri lui Salernitana, care are buget de 150 de milioane de euro. Când a dat un gol cu CFR Cluj, care are buget de 10 milioane de euro, a sărit toată țara. Immobile valorează 150 de milioane de euro! Milinkovic-Savic valorează 100 de milioane de euro. Când joacă Immobile la ei, e posibil orice. Când am făcut două egaluri cu Sevilla, toți erau supărați, și ei au câștigat Europa League. Immobile sigur va juca și cu noi!”, a spus Dan Petrescu, conform digisport.ro. 

Recomandări
  • Adrian Ilie este la picioarele unui jucător din Liga 1
  • Ermal Krasniqi l-a impresionat pe Adi Ilie

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! Vezi toate știrile
Citește și