Închide meniul

Adrian Mititelu ține “cu dinții” de jucătorul său de la FCU Craiova: “Nu spun cât are clauza, că poate aude Gigi Becali!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 2 august 2022, 14:32

Adrian Mititelu ține “cu dinții” de jucătorul său de la FCU Craiova: “Nu spun cât are clauza, că poate aude Gigi Becali!”

Adrian Mititelu, discurs tăios la adresa suporterilor, după Dinamo - FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu este patronul lui FC U Craiova 1948 / REMUS BADEA / MEDIAFAX FOTO

Adrian Mititelu ține “cu dinții” de Kyriakos Papadopoulos, jucătorul cu peste 130 de meciuri în Bundesliga transferat în această vară de FCU Craiova. Patronul echipei din Bănie n-a vrut să dezvăluie clauza de reziliere din contractul grecului, de teama ca nu cumva Gigi Becali să i-l “fure”, așa cum finanțatorul FCSB-ului a procedat în cazul lui David Miculescu de la UTA Arad.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali a achitat clauza de 1,7 milioane de euro pentru a-l aduce pe Miculescu la FCSB, iar ceilalți conducători din Liga 1 au devenit extrem de prudenți când vine vorba de sumele cerute pentru jucătorii lor.

Adrian Mititelu ține “cu dinții” de jucătorul său de la FCU Craiova

Este și cazul lui Adrian Mititelu, care n-a vrut să dezvăluie câți bani sunt nevoite să plătească celelalte echipe pentru a-l cumpăra de la FCU Craiova pe Kyriakos Papadopoulos.

Patronul din Bănie l-a lăudat la scenă deschisă pe fundașul de 30 de ani, trecut pe Schalke, Leverkusen sau Hamburg. Grecul încă n-a debutat la olteni, dar Mititelu spune că se antrenează “ca un leu”:

”El nu are nicio problemă medicală. Am auzit că e leu la antrenamente. Cred că va fi un pariu câștigător. Nu știu cât va rămâne la noi, cred că va rămâne puțin, că are o clauză de transfer afară. Nu spun cât are clauza că poate aude Gigi Becali”, a spus Adrian Mititelu, pentru Pro Arena.

Reclamă

Cotat la 18 milioane de euro în apogeul carierei, în urmă cu 10 ani, Papadopoulos a ajuns să valoreze acum 500.000 de euro, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com.

Papadopoulos a semnat un contract valabil pe 2 ani cu FCU Craiova.

În vârstă de 30 de ani, fundașul grec are nu mai puţin de 136 de meciuri în Bundesliga, unde a evoluat pentru Schalke 04, Bayer Leverkusen, RB Leipzig și Hamburg SV.

Reclamă 4 / 0/3

Kyriakos Papadopoulos, noul transfer de la FCU Craiova, a „răpus-o” pe FCSB

Pe 1 decembrie 2011, s-a jucat Schalke – FCSB 2-1. Roș-albaștrii, îmbrăcați în galben cu ocazia Zilei Naționale, au fost aproape de un rezultat mare la Gelsenkirchen.

Kyriakos Papadopoulos a fost omul care a deschis scorul în acea confruntare. Acesta a înscris în minutul 25, cu o lovitură de cap, după o fază fixă. Grecul a trimis mingea aproape de vinclu, iar Ciprian Tătărușanu n-a mai putut interveni.

FCSB a egalat opt minute, prin Raul Rusescu, după o pasă a argentinianului Pablo Brandan. Atacantul român a finalizat cu piciorul stâng, lângă bară.

INTRĂ AICI SĂ VEZI REZUMATUL MECIULUI SCHALKE – FCSB 2-1

Golul victoriei al celor de la Schalke a fost semnat de legendarul Raul, în minutul 57. Acela avea să fie ultimul sezon în Europa al legendarului atacant, care s-a transferat ulterior la Al-Sadd.

FCSB era antrenată la acea vreme de Ilie Stan. Din grupa de Europa League au mai făcut parte Maccabi Haifa și AEK Larnaca. Roș-albaștrii au terminat pe locul secund și s-au calificat în primăvara europeană, unde au fost eliminați de Twente.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și