Închide meniul

Adrian Mititelu transferă un fost campion al României! Jucătorul cu care negociază patronul lui FC U Craiova 1948

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 august 2023, 19:52

Adrian Mititelu transferă un fost campion al României! Jucătorul cu care negociază patronul lui FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu transferă un fost campion al României

Adrian Mititelu, într-o conferinţă de presă / AntenaSport

Adrian Mititelu transferă un fost campion al României pentru a rezolva problemele din defensiva lui FC U Craiova 1948. Patronul oltenilor a anunţat că va aduce doi fundaşi centrali, iar unul dintre aceştia este la CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit gsp.ro, Bogdan Ţîru este în negocieri avansate cu Mititelu şi ar putea ajunge la gruparea din Bănie. Fundaşul de 29 de ani nu este pe placul lui Andrea Mandorlini şi are zilele numărate la CFR Cluj.

Adrian Mititelu transferă un fost campion al României

De Ţîru s-a interesat şi Sepsi, dar se pare că FC U Craiova 1948 va fi viitoarea sa echipă. Directorul general al covăsnenilor, Attila Hadnagy, a confirmat că Bogdan Ţîru este pe placul lui, dar sursa citată anterior anunţă că Liviu Ciobotariu nu îl doreşte.

Prin urmare, jucătorul cotat la 300.000 de euro are drum liber spre Craiova lui Mititelu. Mutarea ar urma să aibă loc până luni, când se termină perioada de mercato. FC U are cea mai slabă defensivă din Liga 1. În ultimele două meciuri a primit, în total, 9 goluri! În total, Robert Popa a scos mingea din propria poartă de 18 ori în cele 7 etape din campionat.

Probabil că săptămâna asta semnăm cu doi fundași centrali pentru a rezolva problemele din apărare. Unul dintre ei este român, iar celălalt străin. Sunt jucători buni. Trebuie să aducem doi fundași de urgență, pentru că nu există chimie între actualii stoperi”, a recunoscut Mititelu Jr. pentru fanatik.ro.

Reclamă

Bogdan Ţîru a obţinut rezultate extraordinare sub comanda lui Gică Hagi. A câştigat un titlu (2017), o Cupă a României (2019) şi o Supercupă (2019). De la Viitorul a plecat în 2020 la Jagiellonia, pentru 600.000 de euro. La începutul acestui an s-a întors în România, la CFR Cluj, care le-a achitat polonezilor 250.000 de euro. Fundaşul central a jucat în 2 meciuri în această ediţie de campionat, dar Andrea Mandorlini i-ar fi transmis că nu se va mai baza pe el.

Adrian Mititelu s-a contrat dur cu fanii după ce au picat negocierile cu Şumudică şi Prunea

Patronul lui FC U Craiova 1948 a anunţat că discuţiile cu Marius Şumudică şi Florin Prunea sunt închise. Adrian Mititelu le-a replicat dur pe Facebook unor fani care şi-au manifestat dezamăgirea că Şumudică şi Prunea nu mai ajung la FC U Craiova 1948.

Sunt dezamăgit, Șumudică se bătea cu toți, se lua cu ei de gât. Sunt banii dumneavoastră până la urmă, dar asta simt acum”, a comentat unul dintre fanii lui FC U. „Ești dezamăgit! Incredibil, unde am ajuns, să dați voi sfaturi! Vezi-ți de afacerile tale! Nu mai duce grija noastră! Lăsați-mă în pace cu sfaturile voastre obosite, bazate pe opinii ieftine, pornite din mintea unora care n-au mișcat o piatră în viața lor! Nu v-am cerut sfaturi! Nu de asta am nevoie!”, a replicat dur Adrian Mititelu.

Reclamă 4 / 0/3

Era clar că o minune durează 3 ore la noi. În puțin timp o să fie stadionul gol și majoritatea o să-și piardă pasiunea pentru această echipă mult iubită! Vorbă multă, fapte nimic…”, a comentat altcineva. Adrian Mititelu i-a răspuns dur şi acestui fan. „Du-te la CSU, m-am săturat de plângăcioşi, noi mergem înainte”, a scris patronul lui FC U Craiova.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și