Închide meniul

Adrian Mutu vrea un jucător de la Rapid! Lovitura pe care o încearcă „Briliantul” pe piaţa transferurilor

Bogdan Stănescu Publicat: 4 februarie 2024, 23:23

Reclamă
Adrian Mutu vrea un jucător de la Rapid! Lovitura pe care o încearcă „Briliantul pe piaţa transferurilor

Aroganţa lui Adrian Mutu, după CFR Cluj - Hermannstadt 1-0

Adrian Mutu, în timpul unui meci la CFR Cluj/ Profimedia Images

Adrian Mutu vrea un jucător de la Rapid! „Briliantul” încearcă să profite de situaţia lui Alexandru Albu şi să-l transfere la CFR Cluj pe jucătorul pe care l-a antrenat în perioada în care era tehnicianul Rapidului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit playsport.ro, CFR Cluj are concurenţă serioasă pentru obţinerea semnăturii lui Albu. Contractul acestuia cu Rapidul expiră în vara aceasta, iar Albu ar putea pleca. Stal Mielec și FC Cracovia îl doresc şi ele pe Alexandru Albu.

Adrian Mutu vrea un jucător de la Rapid!

Hapoel Beer Sheva a încercat şi ea să îl aducă pe Alexandru Albu, dar nu s-a înţeles la preţ cu Rapidul.

În vârstă de 30 de ani, Alexandru Albu este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 1 milion de euro.

Rapid l-a transferat pe Albu în vara lui 2022 de la Concordia, pentru numai 150.000 de euro. Albu valora atunci 1.3 milioane de euro. Anterior, giuleştenii îl împrumutaseră pe Albu de la Concordia pentru 50.000 de euro.

Reclamă

Adrian Mutu a vorbit de două posibile plecări importante de la CFR Cluj după victoria in extremis cu Petrolul! Ce l-a nemulţumit

Adrian Mutu a vorbit de două posibile plecări importante de la CFR Cluj după victoria in extremis cu Petrolul. „Briliantul” nu a negat că Manea şi Otele ar putea părăsi echipa, dar e convins că va avea înlocuitor pentru fiecare dintre cei doi, în cazul unui transfer.

Adi Mutu a obţinut o victorie foarte importantă, în deplasare, cu 2-1, cu Petrolul. „Lupii galbeni” au ratat ocazii uriaşe la scorul de 1-1, iar Ciprian Deac a dat lovitura, marcând golul victoriei în prelungirile partidei.

Victoria e victorie. Ştiu cum e să pierzi în ultima secundă, s-a întrebat nu demult. Şi bineînţeles că e o bucurie când întorci rezultatul şi câştigi.

Reclamă 4 / 0/3

E victoria băieţilor, au avut o atitudine bună, le-am spus să nu renunţe niciodată. Ştiam că Petrolul e o echipă bună, se apără şi loveşte pe contraatac. E important că am crezut până la sfârşit şi avem 3 puncte.

„M-a nemulţumit că nu am fost atenţi şi nu am reuşit să rupem din faşă contraatacul echipei adverse”

În primul rând, ăsta e lucrul principal (n.r.: care l-a mulţumit, că echipa a crezut în victorie până la final). Jocul echipei m-a mulţumit. Ce m-a nemulţumit e că nu am fost atenţi şi nu am reuşit să rupem din faşă contraatacul echipei adverse.

Suntem o echipă mare şi trebuie să ne obişnuim că echipa adversă practică contraatacul. În două meciuri am dat 6 goluri.

Ilie are doar 22 de ani, dar cred că, în ansamblu, a făcut un meci foarte bun. Bineînţeles că în duel cu jucători mai experimentaţi suferă, dar e un lucru pe care ni-l asumăm.

Ce a spus Adrian Mutu despre posibilele plecări ale lui Manea şi Otele

Nu pot să spun că Manea rămâne. Dacă e o ofertă bună pentru el, pentru Otele, ne vom gândi. Dacă Otele pleacă, eu sunt sigur că vom avea şi un înlocuitor pe măsură.

(n.r: despre Khadouri) Mai are nevoie de timp să îşi intre în ritm. E un jucător de mare talent. Mai are nevoie să acumuleze fizic, pentru că are calităţi tehnice să joace oriunde”, a declarat Adrian Mutu pentru digisport.ro după Petrolul – CFR Cluj 1-2.

Petrolul – CFR Cluj 1-2. Deac, gol salvator în minutul 90+4. Adi Mutu, victorie in extremis la Ploieşti!

Petrolul – CFR Cluj, scor 1-2, în etapa a 24-a din Liga 1. Adrian Mutu a reuşit să câştige in extremis cel de-al doilea său meci pe banca clujenilor. A smuls in extremis o victorie, la Ploieşti, graţie golului din prelungiri marcat de Ciprian Deac.

Reclamă

„Lupii” au condus la pauză, după golul lui Irobiso. Kader Keita a restabilit egalitatea în startul reprizei secunde, cu o execuţie superbă. În prelungiri, Ciprian Deac l-a salvat pe Adi Mutu. Mijlocaşul de 37 de ani al lui CFR Cluj a marcat şi i-a adus trei puncte grupării din Gruia.

CFR Cluj are 42 de puncte după victoria cu Petrolul. S-a apropiat la 8 puncte de liderul FCSB, care joacă luni cu campioana en-titre Farul.

Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:14 Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu 19:51 Poli Iași cere suspendarea lui Homawoo pentru accidentarea cumplită provocată lui Luca Mihai! Anunţul Comisiei de Disciplină 19:29 Şerveţelul pe care Lionel Messi a semnat cu Barcelona, scos la licitaţie! Preţul de pornire este uriaş 19:25 România – Cehia 31-30! „Tricolorii” au avut un avans de 7 goluri în turul play-off-ului pentru CM de handbal masculin 18:59 FotoMarian Drăgulescu se însoară a treia oară! Cât de frumoasă este femeia care l-a convins să ajungă iar în faţa altarului 18:28 Rapid, sancţionată de Comisia de Disciplină înaintea meciului cu FCSB! Anunţul făcut de clubul din Giuleşti 18:02 EXCLUSIVVictor Piţurcă şi-a dezvăluit marele vis, la împlinirea a 68 de ani! 17:42 „Eu sunt pisică, nu cârtiţă” Bogdan Lobonţ a venit cu replica, după derapajul lui Robert Niţă: „Vă spun un principiu fundamental” 17:27 VideoCamelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 8 mai 17:03 FotoCamila Giorgi s-a retras din tenis! Modul uluitor prin care italianca a ales să îşi încheie cariera Vezi toate știrile
Citește și