Închide meniul

Adrian Porumboiu critică dur CCA după delegarea lui Radu Petrescu la Farul – FCSB: „Poți să-i acuzi de cele mai obscure intenții”

Bogdan Stănescu Publicat: 18 mai 2023, 13:02

Adrian Porumboiu critică dur CCA după delegarea lui Radu Petrescu la Farul – FCSB: Poți să-i acuzi de cele mai obscure intenții”

Adrian Porumboiu critică dur CCA după delegarea lui Radu Petrescu la Farul - FCSB

Adrian Porumboiu, la un meci / Hepta

  • Adrian Porumboiu critică dur CCA
  • Fostul arbitru crede că Istvan Kovacs ar fi trebuit să fie arbitrul central la Farul – FCSB

Adrian Porumboiu critică dur CCA după delegarea lui Radu Petrescu la Farul – FCSB. Fostul arbitru susţine că „finala campionatului” ar fi trebuit arbitrată la centru de către Istvan Kovacs.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Porumboiu a vorbit şi despre conflictul Istvan Kovacs – Radu Petrescu. El crede că divergenţele celor doi nu sunt atât de serioase încât să se justifice delegarea unui alt arbitru central la un meci cu o asemenea importanţă.

Adrian Porumboiu critică dur CCA după delegarea lui Radu Petrescu la Farul – FCSB

Dacă au făcut asta, înseamnă că poți să-i acuzi de cele mai obscure intenții. Credeți că întreabă vreodată FIFA sau UEFA: Domnul arbitru, vrei să arbitrezi meciul ăsta? Primești delegarea și cu asta basta. Nu e nimeni la dispoziția arbitrului să spună ce păsuri are sau nu cu un coleg de-al lui.

Reclamă

Ce legătură are la un moment arbitrul care este în camera VAR și arbitrul care e pe teren. Nu se vede cu el și discută. Dacă erau toți trei în echipă, poate să apară o discuție. Nu se văd, doar se aud pe căști. Opriți-vă! N-are niciun sens. Dacă nu îi pun pe ăștia doi, înseamnă că sunt alte interese!

Hațegan e cel mai bun deocamdată și foarte atent. Kovacs e foarte bine pregătit fizic, mental și arbitrează bine. Când m-am luat de Kovacs că făcea porcării, nu se lua nimeni de el. Bun, s-a spălat și ăsta, și-a dat cu apă sfințită, cu aghiasmă sau cu ce și-a dat pe cap și a ajuns unde a ajuns. Bravo lui! Dar trecutul lui e „glorios”, cu ghilimelele de rigoare, la unele meciuri”, a declarat Adrian Porumboiu pentru fanatik.ro.

Reclamă

Eu știu un singur lucru: federația, CCA, trebuie să-i delege pe cei mai buni arbitri la ora actuală. Și aceștia sunt foarte clar menționați de toată lumea, unanim acceptată această variantă: Kovacs la centru și Hațegan în cabina VAR. Că nu s-au înțeles, nu are nicio legătură. Ei sunt profesioniști și nu are nicio legătură relația lor personală cu arbitrajul. Punct!”, a mai susţinut Adrian Porumboiu.

Cristi Balaj a răbufnit în privinţa conflictului Istvan Kovacs – Ovidiu Haţegan: „Aveți orgolii? Stați acasă!”

Cristi Balaj a răbufnit în privinţa conflictului Istvan Kovacs – Ovidiu Haţegan. Preşedintele lui CFR Cluj e de părere că tandemul Istvan Kovacs – Ovidiu Haţegan ar fi trebuit să conducă Farul – FCSB.

Aveți orgolii? Rămâneți acasă! Nu reușiți să depășiți momentul, aveți orgolii, nu reușiți să demonstrați care e mai mare? Îmi aduc aminte de amândoi, că eu eram în ultimii ani de activitate, mă apropiam de 45 de ani, și le luam premiile. Și nu am venit niciodată să le spun. Și aveam 45 de ani și îi respectam pe toți, îi susțineam pe toți.

Reclamă 4 / 0/3

Le-am spus că nu e importantă greșeala, ci că atunci când ai greșit să ai liniștea că nu ai făcut-o intenționat. Atunci când iei o decizie ambiguă să nu stai să te gândești «oare ce o să spună conducătorul X, Y sau Z, de la care am luat cândva ceva». De aceea e important să ai integritate.

Bineînțeles că există cale de împăcare între Kovacs și Hațegan. Nu reușeșsc să se înțeleagă, merg acasă! Nu am nevoie să-și facă împreună concediile”, a spus Cristi Balaj pentru sursa citată.

Radu Petrescu va conduce de la centru Farul – FCSB, „finala campionatului”

Comisia Centrală a Arbitrilor (CCA) a decis cine va conduce de la centru Farul – FCSB, „finala campionatului”. Radu Petrescu va fi arbitrul central al întâlnirii, iar Ovidiu Haţegan se va afla în camera VAR.

Motivul deciziei luate de CCR ar fi reprezentat de un presupus conflict între Istvan Kovacs şi Ovidiu Haţegan.

Istvan Kovacs și Ovidiu Hațegan nu-și mai vorbesc de luni bune! Asta e realitatea! Pentru că Hațegan se consideră un Dumnezeu al arbitrajului românesc, fără de greșeală. Iar în timp și-a cultivat oameni din presa sportivă cărora le furnizează informații și cărora le facilitează inclusiv accesul la date privind delegările, contra unor articole care îl preaslăvesc.

Și nu doar atât, articole care demolează colegii arbitri pe care el îi consideră periculoși în calea lui. Mai ales pe Kovacs”, a declarat un coleg al celor doi pentru prosport.ro.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”