Închide meniul

Adrian Șut poate pleca de la FCSB. Ofertă de ultimă oră primită de mijlocașul vicecampioanei

Alex Ioniță Publicat: 15 iunie 2023, 23:23

Reclamă
Adrian Șut poate pleca de la FCSB. Ofertă de ultimă oră primită de mijlocașul vicecampioanei

Adrian Șut poate pleca de la FCSB

Adrian Șut poate pleca de la FCSB. Fotbalistul vicecampioanei este dorit de o formație din MLS, campionatul din Statele Unite ale Americii, acolo unde va juca, din sezonul viitor, și Lionel Messi, care a semnat cu Inter Miami.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform informațiilor oferite de gsp.ro, fotbalistul legitimat la formația patronată de Gigi Becali ar fi dorit de o formație din Statele Unite ale Americii. Dacă transferul acestuia se va materializa, atunci tânărul fotbalist se va duela cu jucători precum Lionel Messi, Lorenzo Insigne, Giorgio Chiellini sau Carlos Vela.

Adrian Șut poate pleca de la FCSB. Gigi Becali este aproape de o lovitură pe plan financiar

Adrian Șut poate ajunge în MLS. Fotbalistul în vârstă de 24 de ani a fost un om de bază la FCSB, în sezonul trecut, indiferent de tehnicianul care pregătea echipa „roș-albastră”. Acesta a fost titular incontestabil în mandatele lui Toni Petrea, Nicolae Dică, Mihai Pintilii și Elias Charalambous.

Mijlocașul transferat de la Academica Clinceni a jucat 32 de partide în tricoul „roș-albastru”, în sezonul trecut și a reușit să marcheze 5 goluri. Acum, potrivit sursei citate anterior, o formație din MLS este interesată de serviciile tânărului tricolor.

În momentul de față, cei de la FCSB sunt puși într-o situație dificilă. Chiar dacă transferul lui Șut ar aduce o sumă importantă de bani în conturile vicecampioanei, plecarea acestuia ar însemna că trupa antrenată de Elias Charalambous ar rămâne descoperită la mijlocul terenului.

Reclamă

FCSB ar rămâne descoperită fără Adrian Șut

FCSB ar rămâne descoperită fără Adrian Șut. În momentul de față, echipa patronată de Gigi Becali nu are nicio variantă pentru înlocuirea mijlocașului de 24 de ani. Singurul jucător care ar putea să joace pe poziția lui Șut este Ovidiu Popescu care, în ultimul timp. a fost folosit pe poziția de fundaș dreapta.

Totuși, dacă suma transferului ar fi una consistentă, Gigi Becali ar putea găsi rapid un înlocuitor pentru fotbalist.

FCSB, transfer surpriză! Un fundaş din Africa de Sud, adus la echipa lui Gigi Becali

Transferul lui Siyabonga Ngezana la FCSB a fost anunţat de clubul de care fundaşul sud-african s-a despărţit, Kaizer Chiefs.

Reclamă 4 / 0/3

„Kaizer Chiefs și-a luat rămas bun de la fundașul Siyabonga Ngezana, care a semnat cu gigantul român FCSB, cunoscut în trecut ca Steaua București. Îi urăm tot binele!”, a anunţat clubul Kaizer Chiefs pe contul său de Facebook.

Mihai Stoica anunța ieri seară că FCSB a rezolvat transferurile a doi fundași centrali. „Discuțiile s-au încheiat, urmează să semneze contractele.

„Discuțiile s-au încheiat, urmează să semneze contractele. Cu unul dintre ei suntem foarte aproape să semnăm zilele astea. Al doilea joacă la echipa națională și are meci. Doar unul dintre ei este internațional”, a declarat Mihai Stoica pentru orangesport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT Vezi toate știrile
Citește și