Închide meniul

„Ai vorbit cu Gigi Becali?” Lukas Zima, prima reacţie după transferul la FCSB! Ce a spus despre postul de titular al campioanei

Publicat: 19 octombrie 2024, 23:31

Reclamă
„Ai vorbit cu Gigi Becali? Lukas Zima, prima reacţie după transferul la FCSB! Ce a spus despre postul de titular al campioanei

"Ai vorbit cu Gigi Becali?" Lukas Zima, prima reacţie după transferul la FCSB! Ce a spus despre postul de titular

Lukas Zima / Profimedia

Lukas Zima a oferit prima reacţie după transferul la FCSB. La mijlocul acestei săptămâni, portarul ceh de 30 de ani a bătut palma cu campioana României. El va ajunge la FCSB din această iarnă şi va fi portarul echipei timp de trei ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a plătit 250.000 de euro pentru transferul portarului de la Petrolul Ploieşti.

„Ai vorbit cu Gigi Becali?” Lukas Zima, prima reacţie după transferul la FCSB! Ce a spus despre postul de titular

Titular în meciul Petrolul – CFR Cluj, Zima a vorbit pentru prima oară după ce a bătut palma cu FCSB. Portarul ceh încă se gândeşte la meciurile rămase alături de „lupii galbeni” şi se bucură că, prin suma plătită de FCSB pentru el, a putut să ajute formaţia de pe Ilie Oană.

De asemenea, Zima a dezvăluit că nu a vorbit încă cu Gigi Becali şi că nu se aşteaptă ca postul său de titular să fie garantat la FCSB:

„Vom vedea. Mă simt ok, dar încă sunt concentrat să dau tot ce pot la Petrolul. Am încercat să ajut Petrolul, pentru că şi ei m-au ajutat acum un an şi jumătate. Ei mi-au oferit o şansă şi acum am încercat să le ajut. Nu am vorbit personal cu Gigi Becali. (n.r. te aştepţi la un telefon de la el?) Nu vorbesc română.

Reclamă
Reclamă

(n.r. te aştepţi să fii titular la FCSB?) Nicăieri nu ţi se dă locul de titular. Trebuie să lupţi pentru locul tău. Nimeni nu îţi va zice că eşti numărul 1 sau numărul 2″, a declarat Lukas Zima, la finalul meciului Petrolul – CFR Cluj.

Cu câţi bani l-a convins Gigi Becali pe Lukas Zima să semneze cu FCSB

Lukas Zima anunţase, în exclusivitate pentru AS.ro, că este dispus să vină la FCSB. „Eu sunt gata să lucrez şi cu Becali”, declarase cehul în urmă cu câteva zile.

În cele din urmă, Zima a fost convins să semneze un contract valabil timp de trei ani. Potrivit prosport.ro, goalkeeperul cotat la 850.000 de euro de transfermarkt.com va încasa, în primul sezon, un salariu lunar de 10.000 de euro. Acesta va creşte progresiv până la 12.000 de euro, în ultimul an de contract.

Reclamă

Lukas Zima are incluse şi anumite bonusuri de performanţă. Gigi Becali i-a fixat şi o clauză de reziliere importantă, pentru a nu îl pierde uşor în cazul în care portarul va confirma.

Reclamă

Cine va câştiga Marele Premiu de Formula 1 al Statelor Unite?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
2:00 20 oct.

VIDEOLando Norris, pole-position în Marele Premiu al Statelor Unite! Cursa e la 21:45, în direct pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY

23:56

Mbappe şi Vinicius au marcat în Celta – Real Madrid 1-2. Record istoric pentru Modric. Juventus, victorie dramatică cu Lazio

23:48

Dinamo – FCSB LIVE TEXT (21:00). Derby de „foc” pe Arena Naţională. Echipele probabile

23:19

FotoReacţia lui Dan Petrescu, după ce a fost sfidat de Louis Munteanu: „Ar trebui să fie mai atent! E prima dată când s-a întâmplat!”

23:03

FotoLouis Munteanu, gest sfidător după ce a fost înlocuit de Dan Petrescu în prelungirile meciului. Reacţie nervoasă a atacantului

22:55

Petrolul – CFR Cluj 0-0. Echipa lui Dan Petrescu, pe podium în Liga 1 după remiza de pe Ilie Oană

1 VIDEOBernadette Szocs s-a calificat în semifinale la Campionatul European Individual, LIVE în AntenaPLAY! O nouă medalie pentru Bernie 2 Novak Djokovic – Rafael Nadal 6-2, 7-6! Finalul unei ere în tenis! Sârbul a câştigat „ultimul dans” dintre cei doi titani 3 Ilie Dumitrescu, mesaj vehement pentru Dorinel Munteanu: „Dacă mai face o dată aşa, o să am aceeaşi reacţie” 4 FIA, verificări urgente în garajul Red Bull. Max Verstappen a fost acuzat că a trişat în antrenamentul din SUA 5 Max Verstappen, prima reacţie după ce a obţinut pole-position-ul în cursa de sprint de la Marele Premiu al Statelor Unite! 6 Lovitură financiară importantă pentru Dinamo! „Câinii” au anunţat suma pe care au încasat-o din biletele la Dinamo – FCSB!
Citește și