Închide meniul

Alex Chipciu a explodat de nervi după Rapid – U Cluj 1-0: „Îmi venea să sparg vestiarul! Dă-ne, bă, ce-i al nostru!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 31 august 2022, 8:58

Alex Chipciu a explodat de nervi după Rapid – U Cluj 1-0: „Îmi venea să sparg vestiarul! Dă-ne, bă, ce-i al nostru!

Alexandru Chipciu, savuros după ce a aflat că FCSB va juca cu Anderlecht

Alexandru Chipciu, într-o conferinţă de presă / Antena Sport

Alex Chipciu a explodat de nervi după meciul Rapid – U Cluj 1-0, din etapa a 8-a din Liga 1. Atacantul ardelenilor și-a descărcat furia pe arbitraj după ce echipa sa a suferit cea de-a 5-a înfrângere a sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid s-a impus dramatic în Giulești, cu un gol marcat de Marko Dugandzic din penalty, în minutul 80. La finalul partidei, Chipciu a răbufnit și a amintit că U Cluj n-a primit lovitură de la 11 metri în etapa precedentă, contra lui FC Voluntari, scor 0-0.

Alex Chipciu a explodat de nervi după Rapid – U Cluj 1-0: „Îmi venea să sparg vestiarul!”

Alex Chipciu nu l-a menajat nici pe George Găman, arbitrul central de la meciul cu Rapid.

„Se oprește jocul de 700 de ori, faulturi la fiecare fază. Nu suntem la cel mai bun nivel, dar să nu-și bată joc de noi! Mi se pare penibil, serios, să te ia cineva la mișto! OK, e penalty, am luat bătaie din cauza acelui penalty.

Dar dă-ne și nouă penalty! Suspendă-l jumătate de an, să sufere! Dă-ne, bă, și nouă ce-i al nostru! (n.r. – referitor la Ionuț Coza, arbitrul din meciul din etapa precedentă)”, a „tunat” Alex Chipciu, după Rapid – U Cluj 1-0.

Reclamă

Atacantul de 33 de ani, cu 6 titluri în palmares, n-a vrut să discute despre altceva după înfrângerea dureroasă din Giulești. Întrebat despre viitoarele dueluri ale FCSB-ului cu Anderlecht, din Conference League, Alex Chipciu a oferit un răspuns acid:

„Nu mă interesează de Anderlecht! După înfrângerea asta îmi venea să sparg vestiarul, mă gândesc la Anderlecht acum?”, a încheiat atacantul lui U Cluj.

U Cluj rămâne fără victorie în noul sezon din Liga 1. După primele 8 etape, „Șepcile roșii” se află pe locul 14, cu numai 3 puncte.

Reclamă 4 / 0/3

De cealaltă parte, Rapid trece printr-o perioadă de vis. Giuleștenii lui Adrian Mutu se află pe primul loc, cu 18 puncte, după 3 victorii consecutive.

Eugen Neagoe, discurs manifest la adresa VAR după Rapid – U Cluj 1-0

Eugen Neagoe a făcut praf sistemul VAR după meciul Rapid – U Cluj 1-0. Antrenorul clujenilor consideră că arbitrajul românesc este o rușine.

Trupa lui Adrian Mutu a câștigat meciul din Giulești grație golului marcat de Marko Dugandzic din penalty, în minutul 80. Denis Ispas a făcut henț în propriul careu.

Neagoe s-a enervat după ce faza a fost verificată la VAR. Antrenorul nu poate uita ce s-a întâmplat în etapa precedentă, când U Cluj nu a primit penalty în meciul cu Voluntari, la un henț în careu al lui Ricardinho.

„Este o ruşine ce se întâmpă cu VAR-ul. Ba este VAR, ba nu este VAR. Probabil că nu văd bine oamenii. Ei nici măcar la reluări nu văd. Etapa trecută avem penalty clar, nu au văzut. Acel domnn Coza care trebuia să vadă, pentru că cei 3 oameni dormeau acolo. Probabil că avea VAR nestins, aşa e o vorbă la ţară. Tot ce s-a întâmplat după minutul 70 a fost o ruşine. Se aruncau prin careu să ceară penalty.

Am pierdut cu un şut pe poartă. În seara asta a văzut bine VAR-ul. Vede când vrea. Este o ruşine, dar nimeni nu ia nicio măsură. Se supără domnul Vassaras. Păi, supără-te! Ce să facem cu VAR-ul pentru că la fiecare etapă sunt greşeli. Nu am văzut pe nicăieri să se stea 10 minute să se ia o decizie. Noi trebuie să dăm telefon la UEFA, la FIFA, să îi întrebăm dacă dăm penalty”, a spus Eugen Neagoe, conform digisport.ro. 

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj Vezi toate știrile
Citește și