Închide meniul

Alex Ioniţă, mesaj neaşteptat după plecarea de la Rapid: „Mi-aş fi dorit să rămân! Dar nu în fiecare zi ajungi în China!”

Viviana Moraru Publicat: 24 februarie 2024, 9:50

Reclamă
Alex Ioniţă, mesaj neaşteptat după plecarea de la Rapid: „Mi-aş fi dorit să rămân! Dar nu în fiecare zi ajungi în China!

Alex Ioniţă a transmis un mesaj neaşteptat, după plecarea de la Rapid

Alex Ioniţă, la plecarea spre China/ AntenaSport

Alex Ioniţă a transmis un mesaj neaşteptat, după plecarea de la Rapid. Mijlocaşul a dezvăluit că şi-ar fi dorit să rămână în Giuleşti, dând de înţeles că cel care a contribuit decisiv la plecarea sa a fost Cristiano Bergodi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alex Ioniţă va avea un salariu uriaş în China, de jumătate de milion de euro pe sezon. În conturile Rapidului, în schimb, vor intra doar 50.000 de euro.

Alex Ioniţă, mesaj neaşteptat după plecarea de la Rapid

Alex Ioniţă a declarat că plecarea în China este un pas înainte, deoarece nu se iveşte mereu ocazia să joacă în campionatul respectiv. Mijlocaşul de 29 de ani a mărturisit că la Rapid nu mai prindea minute, astfel că plecarea de la formaţia din Giuleşti a fost o decizie foarte bună.

Ioniţă a mai transmis că despărţirea de Rapid a fost extrem de dificilă, mărturisind chiar că nu şi-ar fi dorit să plece, însă decizia a fost luată şi de Cristiano Bergodi. Mijlocaşul a declarat că antrenorul italian a luat cele mai bune decizii la echipă, în această iarnă, şi i-a urat succes în noua sa provocare.

„Cred că este o nouă aventură pentru mine. Îl consider ca pe un pas înainte, nu cred că în fiecare zi poți să ajungi în China. Sunt pe final de carieră, într-adevăr mai am 5 ani, dar mi-aș dori să stau cât mai mult acolo pentru că e bine din punct de vedere financiar, aici nu prea mai prindeam minute și consider că e cea mai bună alegere.

Reclamă

Dacă mi-ar fi plăcut să iau doar banii, aș fi rămas la CFR de prima dată, am renunțat la o grămadă de bani la CFR ca să vin la Rapid să joc. Consider că mi-am făcut treaba până acum, echipa își face treaba foarte bine în continuare, Mister ia cele mai bune decizii, au fost aduși cei mai buni jucători.

Alex Ioniţă: „Să-mi păstreze o medalie de campion!”

A fost grea despărțirea de colegi, pentru mine Rapid e ca acasă, încerc să privesc ca pe un pas înainte și să mă gândesc să rămân acolo cât mai mult timp. Am avut mai multe oferte, dar nu erau bune din punct de vedere financiar, al echipei, al locului din clasament, aici e o echipă nou înființată care își dorește să promeveze în prima ligă.

Domnul Bergodi mi-a mulțumit pentru tot efortul depus pentru echipă și îmi dorește multă baftă, ceea ce le doresc și eu lor, sper să ia campionatul și să-mi păstreze o medalie. Sunt șanse destul de mari (n.r. să-l aștepte acasă un tricou de campion), dacă Rapid o va ține tot așa, totul se va decide în play-off. Voi încerca să mă uit la meciurile lor.

Reclamă 4 / 0/3

Mi-aș fi dorit să rămân să luăm campionatul și să fiu un om de bază, dar dacă așa a fost să fie… probabil mă voi întoarce peste câțiva ani când vor sta altfel lucrurile și poate îmi voi îndeplini visul atunci”, a declarat Alex Ioniţă, la plecarea spre China.

Lovitură dură pentru Rapid! Un om de bază a fost operat de urgenţă şi va lipsi 6 săptămâni

Lovitură dură pentru Rapid! Un om de bază a fost operat de urgenţă şi va lipsi 6 săptămâni. Mattias Kait nu s-a refăcut total şi a fost operat din nou.

„Deși revenise la antrenamente, după o perioadă de absență din cauza unor probleme medicale, Käit a continuat să simtă dureri la aductorul drept. Astfel, mijlocașul nostru a fost trimis de urgență la o clinică specializată din Anglia, unde a fost operat cu succes.

Dacă totul decurge normal, Mattias va reveni pe teren în aproximativ 6 săptămâni”, a anunţat Rapid pe reţelele de socializare.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și