Închide meniul

Alexandru Chipciu a cerut condamnarea la închisoare a unor fani din România: „Aştept momentul ăsta. Mi-au înjurat copiii”

Dan Roșu Publicat: 9 decembrie 2023, 17:14

Reclamă
Alexandru Chipciu a cerut condamnarea la închisoare a unor fani din România: „Aştept momentul ăsta. Mi-au înjurat copiii

Alexandru Chipciu a cerut condamnarea la închisoare a unor fani din România: "Aştept momentul ăsta

Alexandru Chipciu, în tricoul lui U Cluj - Hepta

Alexandru Chipciu a cerut condamnarea la închisoare a unor fani din România după ce el şi familia sa au fost nevoiţi să audă din nou injurii din partea unor suporteri, de această dată în duelul cu Botoşani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chipciu a avut din nou ceva de împărţit cu fanii unei echipe adverse, după ce a păţit asta cu Rapid. Cei de la Botoşani l-au înjurat nejustificat în meciul de Cupa România şi acesta a răbufnit pe reţelele de socializare.

Alexandru Chipciu a cerut condamnarea la închisoare a unor fani din România

“Aștept și eu momentul în care suporterii din România vor fi condamnați pentru abuzurile și injuriile aduse. La meciul de la Botoșani, o adunătură de suporteri strigau că vor să-mi abuzeze sexual copiii. Până unde îi lăsăm să ajungă?”, e mesajul lui Chipciu.

Chipciu a avut parte de aceleaşi momente dificile şi în meciul de pe Giuleşti, cu Rapid. La final, a avut de asemenea un mesaj pentru aceştia.

„Fanii m-au înjurat mai mult, de mamă, de soție, se scanda și de Steaua. Îți dă și o stare bună, să te lupți mai mult. Cu toată atmosfera asta nici nu te mai poți bucura de gol, publicul împinge adversarii. E bine că am câștigat, e foarte strâns campionatul, e mult mai strâns decât în anul trecut.

Reclamă

Chipciu, înjurat şi pe Giuleşti

Am avut speranțe că vom intra în play-off, obiectivul nostru sunt locurile 7-9. Pe locurile de play-off sunt echipe de nivelul nostru, Hermannstadt, Petrolul. Fotbalul e foarte imprevizibil în Liga 1.

Eu vreau să trăiesc intensitatea fotbalului, cât mi-a mai rămas. Vreau să joc, să mă bucur. Când a murit tata nu am fost concentrat pe fotbal, 1 an sau 2, dar acum este mai multă bucurie. Sunt și suporterii. Joci pentru momentele astea, nu pentru bani. Nu vreau să vorbesc despre echipa națională. Am lucrat cu Edi Iordănescu, nu mai vreau să vorbesc, iar se interpretează, Ar fi penibil să vorbesc.

Cred că putem obține mai mult decât în Franța. Cu selecționata Franței au făcut un meci fabulos. Șo acum am demonstrat, e imprevizibil”, a spus Alexandru Chipciu, potrivit digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 1-1. Vinicius a deschis scorul, Leroy Sane a reuşit să egaleze 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România Vezi toate știrile
Citește și