Închide meniul

Alexandru Mitriţă, gol controversat în Oţelul – Universitatea Craiova! Sistemul VAR, „înzăpezit” la Galaţi

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 noiembrie 2023, 20:13

Reclamă
Alexandru Mitriţă, gol controversat în Oţelul – Universitatea Craiova! Sistemul VAR, „înzăpezit la Galaţi

Alexandru Mitriţă, gol controversat în Oţelul - Universitatea Craiova

Poziţia în care era Markovic, înainte să-i paseze lui Mitriţă / Captură Orange Sport

Alexandru Mitriţă a marcat un gol controversat în meciul Oţelul – Universitatea Craiova, din etapa a 17-a a Ligii 1. Starul oltenilor a înscris pentru a treia oară în această stagiune, în minutul 53, într-un moment în care gazdele erau la conducere pe tabelă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sistemul VAR a fost „înzăpezit” la Galaţi, în partida care a început cu o întârziere de o oră din cauza condiţiilor meteo. Au fost probleme încă de la reuşita trupei lui Dorinel Munteanu.

Alexandru Mitriţă, gol controversat în Oţelul – Universitatea Craiova

Screciu l-a faultat în careu pe Pop, dar Horaţiu Feşnic a lăsat jocul să continue. Chiar dacă meciul s-a reluat, „centralul” a fost chemat să revadă faza cu mare întârziere. A acordat în cele din urmă penalty, iar Alexandru Pop a înscris de la 11 metri.

Alexandru Mitriţă a restabilit egalitatea. Şi de această dată a fost o fază controversată. Markovic i-a oferit assist-ul, dar iniţial părea a fi într-o poziţie de ofsaid. Au urmat momente de întrerupere a meciului, Feşnic aşteptând indicaţii din cabina VAR.

Reclamă

Comentatorii Digi Sport au anunţat că este ofsaid când au văzut realuarea şi se aşteptau ca reuşita să nu fie validată. Totuşi, după o lungă aşteptare, golul lui Mitriţă a schimbat tabela. S-a aflat că liniile nu au putut fi trasate în cabina VAR, din cauza terenului, astfel că a contat decizia tuşierului.

Alex Mitriţă putea chiar „dubla” avantajul Universităţii Craiova. A ratat şi a oferit imaginea zilei din fotbalul românesc.

Reclamă 4 / 0/3

Mitriţă a reuşit în cele din urmă să îşi ducă echipă în avantaj. A înscris, cu o „scăriţă”, în minutul 80 al disputei de la Galaţi. Atacantul grupării din Bănie nu a putut fi oprit şi a fost chiar autorul unui hat-trick. A înscris din nou în minutul 83!

Alexandru Mitriță vrea să revină la echipa națională

Alexandru Mitriță vrea să revină la echipa națională. Jucătorul celor de la Universitatea Craiova nu își ia gândul de la prima reprezentativă, chiar dacă nu a mai fost convocat în ultima perioadă.

Vedeta echipei patronte de Mihai Rotaru a dezvăluit că dorește să fie convocat la echipa națională și că nu și-a pierdut speranța. Totodată, a menționat faptul că va avea mult de muncă pentru a realiza acest lucru.

Nu este nicio presiune pe mine, eu vreau să îmi fac treaba cât mai bine la echipa de club şi apoi voi vedea dacă selecţionerul va avea ochi şi pentru mine”, a spus jucătorul, în cadrul unei conferințe de presă.

Alexandru Mitriță a jucat ultimul meci pentru echipa națională în anul 2022. Mai exact, pe data de 4 iunie, a jucat 25 de minute în înfrângerea cu Muntenegru, scor 0-2, din Liga Națiunilor. Până în momentul de față a adunat 18 selecții și 3 goluri pentru prima reprezentativă.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și