Închide meniul

Oțelul – Universitatea Craiova 1-3. Alexandru Mitriţă a reuşit un hat-trick de senzaţie. Revenire fantastică a oltenilor

Viviana Moraru Publicat: 26 noiembrie 2023, 20:15

Reclamă
Oțelul – Universitatea Craiova 1-3. Alexandru Mitriţă a reuşit un hat-trick de senzaţie. Revenire fantastică a oltenilor

Ionut Alexandru Mitrita in meciul de fotbal dintre Universitatea Craiova si Dinamo Bucuresti, contand pentru Superliga Superbet, desfasurat pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, duminica 12 noiembrie 2023.,Image: 821988015, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Oțelul – Universitatea Craiova 1-3. Alexandru Mitriţă a fost eroul oltenilor la Galaţi. Acesta a reuşit un hat-trick de senzaţie în a doua repriză a partidei cu Oţelul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Mitriţă a învins-o de unul singur pe Oţelul Galaţi. Gazdele au deschis scorul prin Alex Pop, dar echipa lui Petev a revenit prin hat-trick-ul lui Mitriţă.

Oțelul – Universitatea Craiova 1-3

Min. 90+4: FINAL DE MECI! Alexandru Mitriţă a fost eroul echipei lui Petev. Acesta a reuşit primul hat-trick după mai bine de 5 ani.

Min. 83: Oțelul – Universitatea Craiova 1-3. Alexandru Mitriţă a reuşit hat-trick-ul, după ce a trimis în plasă din 6 metri.

Min. 80: Oțelul – Universitatea Craiova 1-2. Alexandru Mitriţă a reuşit dubla, cu o scăriţă de efect.

Reclamă

INFO: Alexandru Creţu şi Alexandru Mitriţă au oferit imaginea zilei în fotbalul românesc, după o ocazie uriaşă.

Min. 53: Oțelul – Universitatea Craiova 1-1. Mitriţă a marcat, după ce a primit o pasă cu călcâiul de la Markovic.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 24: Universitatea Craiova a cerut un penalty după un duel dintre Cisse şi Mitriţă, dar Horaţiu Feşnic a considerat că nu a fost nimic neregulamentar.

Min. 18: Penalty pentru Oţelul. Horaţiu Feşnic a sancţionat, cu ajutorul VAR, lovitură de pedeapsă pentru Oţelul. Alex Pop a transformat penalty-ul primit.

Min. 1: A început partida!

Update 17:10: Conform celor de la digisport.ro, meciul a fost amânat cu o oră din cauza condiţiilor meteo.

Oțelul Galați: Dur Bozoancă – Zhelev, Cisse, Lovric, Silva – Jardan, Zivulic, Teles – Maciel, Al. Pop, Bodișteanu
Rezerve: R. Stoian, S. Rus, G. Cîrjan, Fatai, I. Neagu, Adăscăliței, R. Tănasă, A. Lopez, Yabre
Antrenor: Dorinel Munteanu

Universitatea Craiova: Popescu – Căpățînă, Screciu, R. Silva, Bancu – A. Crețu, Mateiu – Danciu, Ivan, Mitriță – Koljic
Rezerve: Lazar – Ndong, Kurtic, Roguljic, Ișfan, L. Houri, Baiaram, A. Trică, J. Markovic
Antrenor: Ivaylo Petev

Oțelul are un moral excelent, înaintea meciului cu Universitatea Craiova. Trupa lui Dorinel Munteanu nu a mai pierdut de cinci meciuri, în toate competițiile. În ultima rundă, gălățenii s-au impus cu 4-2 în duelul cu UTA lui Mircea Rednic.

Reclamă

Oțelul are 20 de puncte, acumulate după 16 meciuri disputate. În cazul unei victorii cu Universitatea Craiova, gălățenii o pot depăși pe campioana Farul și se pot apropia la doar două puncte de echipa de pe locul șase, Petrolul.

De cealaltă parte, Universitatea Craiova vine după o victorie obținută în ultima etapă. Oltenii au învins-o pe teren propriu pe rivala Dinamo, scor 1-0. Trupa lui Petev ocupă locul patru în Liga 1, cu 26 de puncte, acumulate după 16 meciuri jucate.

În tur, Universitatea Craiova și Oțelul au remizat, scor 0-0, într-un meci care s-a desfășurat pe „Ion Oblemenco”.

Dorinel Munteanu și-a băgat în ședință jucătorii, după ultimul meci

Dorinel Munteanu și-a băgat în şedinţă jucătorii după UTA – Oţelul 2-4. Antrenorul gălăţenilor s-a declarat extrem de nemulţumit că echipa sa a primit două goluri.

Mai mult, Dorinel Munteanu a anunţat că obiectivul echipei este calificarea în playoff. Oţelul Galaţi s-a apropiat la doa două puncte de locul 6, ocupat de Petrolul.

Am ştiut că aveam un adversar dificil, dar cred că am făcut o primă repriză foarte bună. Am deschis rapid scorul, am pus presiune şi i-am făcut să greşească. Sunt puţin necăjit că am primit două goluri. Mai trebuie să lucrăm la psihic, nu ai cum să iei atât de uşor două goluri.

Ce dacă a avut posesie UTA, a avut în terenul lor, nu în al nostru. De ce vă miră? Eu v-am spus că jocul echipei creşte de la meci la meci. Muncesc zi de zi să ne îndeplinim obiectivul. Până în decembrie sper să câştigăm. Vă spun eu că obiectivul este playoff-ul, ei nu au voie să îl spună. Acesta este impus de mine. Agitaţia vreau să le-o transmit băieţilor. O să discut cu ei, nu e permis să iei două goluri. Chiar nu mi-a plăcut atitudinea celor care au intrat„, a spus Dorinel Munteanu la digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
Vezi toate știrile
Citește și