Închide meniul

„Am anulat tot ce am făcut cu FCSB!” Jucătorii de la Rapid, la pământ după înfrângerea cu Farul: „Nu suntem în stare!”

Viviana Moraru Publicat: 15 martie 2024, 23:21

Reclamă
„Am anulat tot ce am făcut cu FCSB! Jucătorii de la Rapid, la pământ după înfrângerea cu Farul: „Nu suntem în stare!

Jucătorii de la Rapid, la pământ după înfrângerea cu Farul

Jucătorii de la Rapid, în timpul unui meci/ Hepta

Jucătorii de la Rapid au fost la pământ, după înfrângerea cu Farul, din prima etapă a play-off-ului Ligii 1. Paul Iacob a avut o reacţie tranşantă şi a declarat că giuleştenii au „anulat” tot ceea ce au făcut în derby-ul câştigat categoric cu FCSB, în runda precedentă. Şi Marian Aioani a oferit declaraţii, fiind extrem de dezamăgit de înfrângerea suferită în faţa fostei sale echipe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a pierdut duelul cu Farul, scor 1-2. Giuleştenii au ratat şansa de a se apropia la un punct de liderul FCSB.

Jucătorii de la Rapid, la pământ după înfrângerea cu Farul

Paul Iacob a avut o reacţie categorică şi s-a plâns de arbitraj, după duelul cu pierdut cu Farul. Acesta a transmis totodată, că echipa sa a fost complet schimbată faţă de derby-ul câştigat cu FCSB, mărturisind că giuleştenii nu „sunt în stare” să păstreze o constanţă în joc.

„Tot meciul a fost puţin ciudat, am avut ocazii foarte mari. Ei au avut două contraatacuri. Noi am şutat, 10-12, nici nu ştiu câte şuturi, mingi blocate, trecute prin careu, cu capul…o grămadă. S-au apărat, bravo lor, noi mergem mai departe. Dar în acelaşi timp nu sunt de acord cu arbitrajul, dar azi mai mult ca oricând am simţit că e împotriva noastră. Krasniqi, faultat la colţul careului.

Încă un lucru, nu știu dacă e ok să spun, dar o spun, că lumea trebuie să știe. De multe ori aud ‘Mi s-a spus din camera VAR’. Nu vorbim despre faze de penalty-uri, de roșii. Nu vreau să se înțeleagă că am ceva cu George Găman, nu vreau să dau în el, nu e nicio acuză, dar prea au fost toate.

Reclamă

S-a anulat tot ce am făcut cu FCSB, nu suntem în stare să menţinem o linie medie, nu e posibil ca la meciul cu FCSB să arăţi atâta determinare, şi azi să îţi fie frică să te angajezi în duelul acesta de bărbăţie”, a declarat Paul Iacob, conform digisport.ro.

Marian Aioani: „Ne-am revenit prea târziu!”

Şi Mihai Aioani a oferit declaraţii, la finalul partidei. Portarul a avut un mesaj special pentru Louis Munteanu, fostul său coleg de la Farul. Aioani a subliniat şi el, la fel ca Paul Iacob, diferenţa din jocul Rapidului faţă de derby-ul cu FCSB.

„Nu am intrat cu aceeaşi ambiţie, cu aceeaşi determinare, cu acelaşi spirit de luptă. Ne-am revenit foarte târziu, chiar dacă am avut ocazii şi am ratat şi pe început de meci. Acel spirit de atitudine a apărut după ce am luat cartonaş roşu.

Reclamă 4 / 0/3

A fost o reîntâlnire nu prea bună pentru noi, dar vorbesc mereu cu Louis Munteanu, e fratele meu mai mic. Tot îl luam la mişto că nu îmi dă gol. Bravo lui, ştiu ce poate, e un băiat deosebit. Ţine numai de noi să avem acel spirit în vestiar, să avem o mentalitate bună, să dăm totul pe teren. O să analizăm totul la sânge, lupta rămâne deschisă, nu s-a pierdut nimic. Erau trei puncte foarte importante”, a declarat Mihai Aioni.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și