Închide meniul

„Am deschis scorul repede!” Leo Strizu, un nou răspuns bulversant despre schimbarea lui Edjouma! Mesaj incredibil pentru Deian Sorescu

Publicat: 27 februarie 2023, 0:11

„Am deschis scorul repede! Leo Strizu, un nou răspuns bulversant despre schimbarea lui Edjouma! Mesaj incredibil pentru Deian Sorescu

Leo Strizu a dezvăluit cine i-a făcut schimbările la ultimul meci pe banca celor de la FCSB

Leo Strizu, în timpul unei conferințe de presă / Antena Sport

  • Leo Strizu, răspuns bulversant când a fost întrebat de schimbarea lui Malcon Edjouma
  • FC Argeş – FCSB 1-2

Leo Strizu, antrenorul principal din acte de la FCSB, a oferit un răspuns bulversant când a fost întrebat şi la conferinţa de presă despre schimbarea lui Malcon Edjouma, de la pauza meciului cu FC Argeş.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul din acte de la FCSB a oferit un răspuns ce părea că nu are nicio legătură cu întrebarea pusă. „De ce l-aţi scos la pauză pe Edjouma, ţinând cont că a fost un jucător exponenţial în prima repriză?„, a fost întrebarea la care Leo Strizu a oferit un răspuns incredibil. La pauză, scorul a fost 0-0, iar primul gol s-a marcat după ce l-a scos pe Malcom Edjouma de pe teren.

Leo Strizu, un nou răspuns bulversant despre schimbarea lui Edjouma

Pe noi ne interesează foarte mult jocul echipei. Am deschis scorul foarte repede, ne-am creat foarte multe ocazii şi atunci, dacă jocul a fost la dispoziţia noastră, noi trebuie să avem grijă de foarte mulţi jucători pentru că se apropie playoff-ul şi trebuie să fim o echipă şi un lot bine pregătit pentru playoff„, a spus Leo Strizu în conferinţa de presă.

Reclamă

Leo Strizu a vorbit şi despre Deian Sorescu, cel care a marcat primul gol în tricoul celor de la FCSB. Chiar dacă reuşita a venit după ce a jucat la mijloc, antrenorul principal din acte de la FCSB a spus că postul lui Sorescu la FCSB va fi tot cel de fundaş dreapta.

„Mă bucur foarte mult pentru Sorescu, pentru această realizare, dar cred că randamentul lui cel mai bun şi pentru echipă este tot ca fundaş dreapta”, a mai spus Strizu, care a fost contrazis de fostul mare internaţional român, Florin Răducioiu.

Reclamă

„Sorescu nu joacă bine și nu va juca niciodată bine fundaș dreapta, nu știe să se apere. Asta indiferent de ce va spune Gigi Becali! El acolo, sus, dă randament maxim! Poate să își etaleze calitățile. Nu mai insistați să îl băgați fundaș dreapta!”, a spus Florin Răducioiu la primasport.ro, conform gsp.ro.

Deian Sorescu, fericit după ce a marcat primul gol pentru FCSB: „Sunt mai încrezător!”

Deian Sorescu s-a arătat fericit după ce a marcat primul gol pentru FCSB. Fundașul de 25 de ani a reușit să înscrie în meciul cu FC Argeș, câștigat de vicecampioana României cu 2-1, în etapa a 27-a din Liga 1. Sorescu a ieșit la rampă în minutul 54, la scurt timp după ce Mihai Pintilii i-a schimbat poziția în teren.

La pauză, Malcom Edjouma a fost înlocuit cu Valentin Crețu, iar sistemul FCSB-ului a fost modificat. Deian Sorescu începuse partida pe postul de fundaș dreapta, dar în repriza a doua a fost urcat ca mijlocaș în banda respectivă.

Reclamă 4 / 0/3

Iar mutarea a fost de bun augur. Deian Sorescu a marcat la câteva minute după ce a evoluat pe o poziţie în care îşi poate pune în evidenţă calităţile.

„Sunt bucuros că am reușit să luăm cele 3 puncte, a fost un meci greu, de luptă. Mă bucur că ne-am adaptat la teren. Nu vreau să mă gândesc la titlu după fiecare meci. Vreau să o luăm meci cu meci, iar la final să fim bucuroși.

(N.r. – Despre schimbarea poziției) A fost o săptămână grea, în care s-a discutat mult poziția mea din teren. Am vorbit cu Pintilii înainte să vin și i-am spus că pe orice poziție voi fi folosit, voi da sută la sută. Cu Farul m-a folosit ca fundaș stânga și n-am zis nimic. Încerc să dau sută la sută pe orice post.

În play-off cu siguranță va fi altfel. Și echipele vor arăta altfel, punctele se înjumătățesc. Fiecare echipă va lupta pentru puncte.

La golul lui FC Argeș nici nu știam ce s-a întâmplat. A fost o execuție foarte grea, Ștefan (n.r. – Târnovanu) n-a reușit să intervină. Încredere am în mine de fiecare dată, fiecare reușită te ajută să fii mai încrezător”, a spus Deian Sorescu, după FC Argeș – FCSB 1-2, potrivit digisport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat