Închide meniul

„Am evitat o rușine!” Andrei Nicolescu a răbufnit după ce Dinamo a rămas în Liga 1! A anunțat o revoluție la club, din vară

Alex Ioniță Publicat: 27 mai 2024, 22:13

Reclamă
„Am evitat o rușine! Andrei Nicolescu a răbufnit după ce Dinamo a rămas în Liga 1! A anunțat o revoluție la club, din vară

Veste uriaşă la Dinamo | Primele transferuri sunt aproape să fie anunţate

Andrei Nicolescu / AS.ro

Andrei Nicolescu a răbufnit după ce Dinamo a rămas în Liga 1! Administratorul special al „câinilor” a avut un discurs dur după meciul de baraj, cu Csikszereda.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În manșa secundă a barajului de promovare/menținere în Liga 1, Csikszereda și Dinamo au remizat, scor 0-0, la Miercurea Ciuc. Astfel, „câinii” au rămas în Liga 1. Partida echipei lui Zeljko Kopic s-a văzut în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Andrei Nicolescu a răbufnit după ce Dinamo a rămas în Liga 1!

Oficialul clubului este de părere că Dinamo a avut un sezon de coșmar și că nimeni de la club nu ar trebui să se bucure de faptul că echipa a rămas în Liga 1.

Andrei Nicolescu a mai spus că oficialii echipei vor face o analiză după acest sezon și vor decide cine va rămâne la echipă și cine va pleca. De asemenea, administratorul special a precizat că atât jucătorii, cât și staff-ul tehnic, vor face parte din această analiză.

Totodată, oficialul lui Dinamo a vorbit și despre insolvență și a spus că această problemă nu este o prioritate pentru club, cel puțin în momentul de față.

Reclamă
Reclamă 4

„Nu cred că e de felicitat. Era o situație normală să câștigăm. Astăzi am evitat o rușine, nu am arătat bine. Îmi e greu să îmi găsesc cuvintele.

Rămânerea asta în ligă e cu suferință mare. E ciudat, nu a fost un meci bun. Am avut emoții, nu e normal să fie așa.

Felicit Ciucul, e o echipă cu multă dorință, mult entuziasm. Astăzi chiar am evitat o rușine, doar atât!

Reclamă

Problema a fost relaxarea. Unii dintre jucători probabil că se gândesc deja la vacanță. Din păcate, nu ne reprezintă meciul acesta.

Am arătat foarte slab. Nu avem ce să sărbătorim. Se va face o analiză pentru tot sezonul. De mâine ne apucăm să vedem ce am greșit. Locul lui Dinamo nu e aici!

Cât de curând o să avem niște concluzii. Anul ăsta nu am arătat bine. Meciul ăsta a fost o oglindă a suferinței din acest sezon.

În această analiză intră toată lumea, nu doar jucătorii. Nimeni nu este sigur de post.

De la sponsori ne dorim mai mult decât anul acesta, dar sunt niște proiecte preliminare, nu pot spune nimic despre acest lucru. Este mult prea devreme. Totuși, cât de curând vom veni cu niște explicații.

Legat de insolvență mai e un singur dosar, dosarul Rednic. Nu pot să mă pronunț acum despre acest lucru. Cred că nu putem ieși din insolvență în vară. Așa e procedura. E cea mai mică grijă a noastră.

Cel mai rău lucru din acest sezon este că am fost nepregătiți. Am avut planuri fanteziste în vară. Cel mai bun lucru este că am reușit să ținem Dinamo în Liga 1.”, a spus, la digisport.ro.

Csikszereda – Dinamo 0-0

Csikszereda – Dinamo 0-0, returul din barajul de menţinere/promovare în Liga 1, a fost în format live text, pe AS.ro! „Câinii” şi-au asigurat rămânerea în Liga 1, graţie victoriei din tur, cu scorul de 2-0.

Pe teren propriu, ciucanii au început bine şi Jebari a trimis în plasă, în minutul 13, dar arbitrul Horaţiu Feşnic a anulat golul pentru o poziţie de ofsaid la Makrai. Dinamo a replicat târziu, şutul lui Pavicic trecând pe lângă poartă în minutul 45+1. Gazdele l-au imitat pe dinamovist în minutul 45+3, când Babati a fost mai rapid decât Golubovic, dar a trimis pe lângă bară, notează news.ro.

În meciul tur, autorul celor două goluri pentru echipa lui Kopic a fost Dennis Politic, ambele în repriza secundă.

Iată cum au arătat echipele de start în Csikszereda – Dinamo 0-0, returul din barajul de promovare/menţinere în Liga 1:

Csikszereda (4-2-3-1): Gyenge – J. Nagy, Kelemen, Csuros, Apro – Veres, Szondi – Gal-Andrezly, Jebari, Babati – Makrai
Rezerve: Gergely, Vita, Bloj, Ronai, Pinter, Gheralia, Jelena
Antrenor Róbert Ilyés

Dinamo (4-3-3): Golubovic – Moura, Patriche, Homawoo, Amzăr – Milanov, Gnahore, Pavicic – Bani, Abdallah, Politic
Rezerve: Railean, Gregorio, Iglesias, Ilic, Bordușanu, R. Grigore, N. Roșu, Edgar Ie, C. Costin
Absenți: Selmani (accidentat)
Antrenor Željko Kopić

Cartonaşe galbene: Kelemen 6, Babati 82 / Pavicic 29, Bani 66

Arbitri: Horaţiu Feşnic – George Neacşu, Alexandru Filip – Sorin Vădana

Arbitri AVAR: Florin Andrei – Claudiu Marcu

Observator: Ioan Onicaş

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
11:57

Cum şi-a sărbătorit Lionel Messi ziua de naştere, în cantonamentul Argentinei. Cadou pentru fani: „Vă îmbrăţişez!”

11:23

„Domnul Becali să negocieze!” Tatăl lui Valentin Mihăilă, anunţul momentului despre viitorul fiului său după EURO 2024

10:46

„Ar fi o greşeală dacă am face asta!” Un titular din naţionala Slovaciei, mesaj vehement înaintea meciului cu România

10:04

Marius Ştefănescu a răspuns acuzaţiilor făcute de Dan Şucu. I-a dat replica după transferul la FCSB: „Răutăţi! E urât!”

9:33

Brazilia – Costa Rica 0-0. Debut ratat de Selecao la Copa America

9:27

Luciano Spalletti, după ce Italia a egalat Croaţia în al optulea minut al prelungirilor: „Am meritat calificarea”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și