Închide meniul

„Am fost umiliți!” Paul Papp s-a prăbușit emoțional după Petrolul – Voluntari 0-4

Alex Ioniță Publicat: 6 aprilie 2024, 19:59

Reclamă
Am fost umiliți!” Paul Papp s-a prăbușit emoțional după Petrolul – Voluntari 0-4

Paul Papp s-a prăbușit emoțional după Petrolul - Voluntari 0-4

Paul Papp / Profimedia

Paul Papp s-a prăbușit emoțional după Petrolul – Voluntari 0-4. Jucătorul echipei din Ploiești nu s-a ferit de cuvinte după partida de pe stadionul „Ilie Oană”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre Petrolul și Voluntari a contat pentru etapa cu numărul 3 din playout-ul Ligii 1. După acest meci, ilfovenii lui Pîrvu s-au distanțat de zona roșie a clasamentului.

Paul Papp s-a prăbușit emoțional după Petrolul – Voluntari 0-4

Veteranul din apărarea Petrolului a spus că „lupii” au făcut un meci foarte slab, în care echipa nu a arătat absolut nimic.

Totodată, Paul Papp a spus că jucătorii trebuie să își strângă rândurile și să își revină, până la următoarea partidă din campionat.

„Cel mai slab meci de când sunt aici, fără intensitate, făra nimic! Așa e la fotbal. Sunt momente și momente. Trebuie să strângem rândurile. Caracterele puternice se văd la greu și mie îmi place să joc așa.

Reclamă

A fost umilitor. În vestiar am vorbit și am zis să facem orice să dăm și noi un gol. Dar, în seara aceasta, fotbalul ne-a pedepsit. Am fost foarte naivi, n-am arătat ca o echipă matură. E normal să fim cu moralul la pământ, pentru că am fost umiliți”, a spus Paul Papp, la digisport.ro.

FC Voluntari a învins-o cu 4-0 pe Petrolul şi s-a îndepărtat de locurile de baraj!

FC Voluntari a învins-o cu 4-0 pe Petrolul şi s-a îndepărtat de locurile de baraj. Echipa antrenată de Florin Pîrvu a ajuns la 20 de puncte, cu 3 mai multe decât primul loc de baraj, ocupat de Poli Iaşi.

Florin Pîrvu şi-a învins fără drept de apel fosta echipă. Voluntari s-a apropiat la 2 puncte de „lupii galbeni” în clasament.

Reclamă 4 / 0/3

FC Voluntari s-a impus fără probleme la Ploieşti, unde a condus cu 3-0 la pauză, relatează news.ro. Vadim Raţă a deschis scorul în minutul 20, din centrarea lui Nemec. Patru minute mai târziu Igor Armaş a înscris şi el, iar în minutul 45+4 Adam Nemec a dus scorul la 3-0 pentru oaspeţi. Merloi a marcat şi el în minutul 59, din pasa lui Boboc şi ilfovenii s-au impus cu 4-0 în deplasare.

Petrolul este pe locul 5 în clasamentul play-out-ului, cu 22 de puncte, în timp ce FC Voluntari, cu 20 de puncte, se află pe locul 6.

PETROLUL: Zima – Dumitriu (Işfan 46), Papp, Huja (Meijers 46), V. Ţicu – Hanca, Diomande (Jyry 69) – Al. Musi (M. Bratu), Jair, Grozav – Irobiso (A. Berisha 46). ANTRENOR: Florin Stângă

FC VOLUNTARI: Vâlceanu – Ricardinho, Matricardi, Armaş – Boboc, Raţa, Crepulja, Aliji (R. Popescu 90) – Dumiter (Merloi 45), Nemec (Carnat 75), D. Andrei. ANTRENOR: Florin Pîrvu

Cartonaşe galbene: V. Ţicu 44, Diomande 60 / Dumiter 44

Arbitri: Viorel Nicuşor Flueran – Alexandru Vodă, Alexandru Filip – Alina Ionela Peşu

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off Vezi toate știrile
Citește și