Închide meniul

„Am jucat bolnavi, Olaru a tras de el!” Ştefan Târnovanu, dezvăluiri dureroase după FCSB – Sepsi 1-0: „Coman nu a dormit aseară!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 februarie 2024, 23:22

Reclamă
„Am jucat bolnavi, Olaru a tras de el! Ştefan Târnovanu, dezvăluiri dureroase după FCSB – Sepsi 1-0: „Coman nu a dormit aseară!

Ştefan Târnovanu, dezvăluiri dureroase după FCSB - Sepsi 1-0

AntenaSport

Ştefan Târnovanu a făcut dezvăluiri dureroase după meciul cu Sepsi şi a dezvăluit chinul prin care au trecut jucătorii cu o seară înainte. Portarul echipei lui Charalambous a spus că aproape jumătate de echipă a jucat cu gripă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman nu a putut dormi cu o noapte înainte şi a fost înlocuit la pauză. Şi Olaru a avut probleme medicale. Târnovanu a spus că aproape jumătate de echipă a avut probleme medicale în partida cu Sepsi.

Ştefan Târnovanu, dezvăluiri dureroase după FCSB – Sepsi 1-0

Foarte mulţi suntem răciţi, am jucat aşa bolnavi, ce să facem? Câţiva nu au dormit seara. Comi nici el, Olaru a tras de el. Sunt mai mulţi. Patru-cinci au fost bolnavi din primul 11, dar am tras de noi. Am câştigat, am tras de noi. Defensiv am stat destul de bine. Am prins o echipă cu un presing extraordinar. În a doua repriză am avut două posibilităţi de a închide meciul, dar am ratat. Am făcut un joc slab în repriza a doua.

Dar dacă vom juca cum am făcut-o în primele 3 meciuri, sunt sigur că vom câştiga meciurile. Dacă noi ne facem treaba, vom fi campioni, e foarte simplu, nu ne interesează ce face Rapid. Sunt foarte importante aceste victorii. Şi celelalte echipe fac jocuri slabe şi câştigă meciuri, aşa e fotbalul. Mă gândesc şi la EURO, dar mai întâi să câştigăm campionatul”, a spus Ştefan Târnovanu la orangesport.ro.

Alexandru Băluţă, declaraţie surpriză după ce a marcat în FCSB – Sepsi 1-0

Alexandru Băluţă a oferit o declaraţie surpriză, după ce a marcat în duelul dintre FCSB şi Sepsi, încheiat cu scorul de 1-0. Mijlocaşul a transmis că fiecare meci este un test pentru el şi pentru echipă, iar testul reprezentat de partida cu covăsnenii nu a fost trecut.

Reclamă

FCSB s-a distanţat în fruntea campionatului, după ce a obţinut a treia victorie din 2024. Roş-albaştrii au nouă puncte avans faţă de Rapid, ocupanta locului secund.

Alexandru Băluţă a tras concluziile, după ce FCSB a învins-o la limită pe Sepsi. Acesta a declarat că prima repriză a fost una foarte solidă, însă în partea a doua, covăsnenii şi-au creat ocazii. Mijlocaşul a mai declarat însă că roş-albaştrii au închis perfect jocul, pentru a obţine toate cele trei puncte.

„Ne aşteptam la un meci greu, Sepsi a arătat ca o echipă de play-off. Am avut mai multe ocazii în prima repriză, ne-a costat în repriza a doua. Am cedat jumătatea adversă, au venit peste noi, dar nu le-am dat nicio şansă.

Reclamă 4 / 0/3

Mai sunt şi meciuri cum a fost acesta, Sepsi a arătat că este într-o formă bună, e o echipă organizată. Am încercat să ne închidem bine în repriza a doua, să ţinem de scor, am avut două ocazii mari. Vom analiza ce am făcut bine şi să luăm partea plină a paharului.

Este foarte important că am reuşit să câştigăm, în meciul trecut am pierdut două puncte acasă, eram datori să le recuperăm. Mai avem multe de pus la punct, îmi doresc să intrăm cu o diferenţă mai mare în play-off.

(N.r. despre declaraţiile lui Gigi Becali) Da, îmi dă încredere. Cu timpul am căpătat experienţă, am mai multă răbdare, muncesc mai mult decât înainte. Mă bucur că am reuşit să mă integrez, am avut de muncă. E o presiune mare, mă bucur că am făcut faţă. Fiecare meci e un test pentru mine şi echipă, eu zic că n-am trecut testul. Mai sunt multe meciuri în continuare, vom vedea la final.

Cu toate echipele care vor fi în play-off ne luptăm, se vor înjumătăţi punctele. Da, Rapid este într-o formă bună,. Nu ne batem doar cu ei, şi CFR, şi Craiova, şi Farul au echipe bune. Cred că asta e cel mai important, să joc pe orice poziţie”, a declarat Alexandru Băluţă, conform orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 18:00 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” Vezi toate știrile
Citește și