Închide meniul

„Nu am trecut testul!” Alexandru Băluţă, declaraţie surpriză după ce a marcat în FCSB – Sepsi 1-0! Ce a spus despre Gigi Becali

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 11 februarie 2024, 23:08

„Nu am trecut testul! Alexandru Băluţă, declaraţie surpriză după ce a marcat în FCSB – Sepsi 1-0! Ce a spus despre Gigi Becali

Alexandru Băluţă, citat din Biblie la miezul nopţii

Alexandru Băluţă, în timpul unui meci la FCSB/ Profimedia

Alexandru Băluţă a oferit o declaraţie surpriză, după ce a marcat în duelul dintre FCSB şi Sepsi, încheiat cu scorul de 1-0. Mijlocaşul a transmis că fiecare meci este un test pentru el şi pentru echipă, iar testul reprezentat de partida cu covăsnenii nu a fost trecut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB s-a distanţat în fruntea campionatului, după ce a obţinut a treia victorie din 2024. Roş-albaştrii au nouă puncte avans faţă de Rapid, ocupanta locului secund.

Alexandru Băluţă, declaraţie surpriză după ce a marcat în FCSB – Sepsi 1-0

Alexandru Băluţă a tras concluziile, după ce FCSB a învins-o la limită pe Sepsi. Acesta a declarat că prima repriză a fost una foarte solidă, însă în partea a doua, covăsnenii şi-au creat ocazii. Mijlocaşul a mai declarat însă că roş-albaştrii au închis perfect jocul, pentru a obţine toate cele trei puncte.

De asemenea, Alexandru Băluţă a fost întrebat şi despre laudele primite de la Gigi Becali. Acesta a recunoscut că îl motivează declaraţiile patronului de la FCSB, fiind bucuros de faptul că a reuşit să se impună la o echipă unde presiunea este foarte mare.

„Ne aşteptam la un meci greu, Sepsi a arătat ca o echipă de play-off. Am avut mai multe ocazii în prima repriză, ne-a costat în repriza a doua. Am cedat jumătatea adversă, au venit peste noi, dar nu le-am dat nicio şansă.

Reclamă

Mai sunt şi meciuri cum a fost acesta, Sepsi a arătat că este într-o formă bună, e o echipă organizată. Am încercat să ne închidem bine în repriza a doua, să ţinem de scor, am avut două ocazii mari. Vom analiza ce am făcut bine şi să luăm partea plină a paharului.

Este foarte important că am reuşit să câştigăm, în meciul trecut am pierdut două puncte acasă, eram datori să le recuperăm. Mai avem multe de pus la punct, îmi doresc să intrăm cu o diferenţă mai mare în play-off.

(N.r. despre declaraţiile lui Gigi Becali) Da, îmi dă încredere. Cu timpul am căpătat experienţă, am mai multă răbdare, muncesc mai mult decât înainte. Mă bucur că am reuşit să mă integrez, am avut de muncă. E o presiune mare, mă bucur că am făcut faţă. Fiecare meci e un test pentru mine şi echipă, eu zic că n-am trecut testul. Mai sunt multe meciuri în continuare, vom vedea la final.

Reclamă 4 / 0/3

Cu toate echipele care vor fi în play-off ne luptăm, se vor înjumătăţi punctele. Da, Rapid este într-o formă bună,. Nu ne batem doar cu ei, şi CFR, şi Craiova, şi Farul au echipe bune. Cred că asta e cel mai important, să joc pe orice poziţie”, a declarat Alexandru Băluţă, conform orangesport.ro.

Florinel Coman, scos la pauză din teren în FCSB – Sepsi

Florinel Coman a fost scos la pauză în FCSB – Sepsi. Elias Charalambous a decis să îl înlocuiască pe „Mbappe” cu Luis Phelipe.

Elias Charalambous a făcut o singură schimbare la pauza meciului cu Sepsi. Decizia antrenorului celor de la FCSB a fost una surprinzătoare.

Astfel, antrenorul cipriot a decis să îl înlocuiască încă de la pauză pe Coman, unul dintre cei mai în formă jucători de la FCSB din acest sezon. Coman a marcat numai puţin de 10 goluri în acest sezon al Ligii 1. Doar Olaru a marcat mai mult decât el: 14 goluri.

Luis Phelipe a început ca rezervă duelul cu Sepsi, Gigi Becali fiind nemulţumit de evoluţia brazilianului din meciul cu Farul. Mijlocaşul a fost pentru prima dată rezervă, după transferul său din această iarnă.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
Vezi toate știrile
Citește și