Închide meniul

Anamaria Prodan, despre Florinel Coman: „E un jucător foarte bun, dar e dezavantajat de asta”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 iunie 2023, 21:17

Reclamă
Anamaria Prodan, despre Florinel Coman: „E un jucător foarte bun, dar e dezavantajat de asta

Florinel Coman trece prin cea mai bună formă a carierei

Florinel Coman, în timpul unui meci / Hepta

Anamaria Prodan crede că preţul lui Florinel Coman este afectat de faptul că nu a reuşit să câştige titlul cu FCSB. Coman are o clauză de reziliere de 5 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deşi spune despre Florinel Coman că este un jucător foarte bun, Anamaria Prodan e de părere preţul acestuia poate fi afectat din cauza faptului că a ratat titlul cu FCSB şi în acest an. În schimb, Anamaria Prodan crede că Hagi va vinde jucători pe bani mulţi după ce Farul a câştigat titlul.

Anamaria Prodan, despre preţul lui Florinel Coman

Florinel Coman, un jucător foarte, foarte bun. Un jucător care oriunde ar semna, cu siguranţă o să fim mandri de el. Este un mic dezavantaj pentru el (n.r. – că nu a luat titlul cu FCSB). Altfel se vinde un jucător care este campion, altfel se vinde un jucător care vine d ela o echipă mare. Hagi a vândut foarte bine şi va obţine bani frumoşi pe jucători„, a spus Anamaria Prodan.

Florinel Coman are un nou impresar

Florinel Coman are un nou impresar! Extrema lui FCSB a semnat cu Federico Pastorello, un cunoscut agent italian. Florinel Coman are o clauză de reziliere de 5 milioane de euro. Cel mai probabil numărul 7 al echipei lui Gigi Becali îşi doreşte să prindă un transfer important în străinătate.

Fericiți să anunțăm noul nostru membru din familie. Bun venit, Florinel Coman”, a scris Federico Pastorello pe Instagram.

Reclamă

Mihai Stoichiţă declara anterior că Florinel Coman ar fi dorit în Bundesliga.

Știu că are ofertă din Bundesliga. Am atâtea cunoștințe în Germania, eu știu că are ofertă din Bundesliga. Echipa nu o știu, de ce să spun”, a spus Mihai Stoichiţă la fanatik.ro.

Gigi Becali preciza că Florinel Coman poate fi transferat de orice echipă care plăteşte 5 milioane de euro

Imediat după ce a pierdut titlul, Gigi Becali a dezvăluit care este preţul lui Florinel Coman, care a marcat 4 goluri şi a oferit 5 pase decisive în play-off.

Reclamă 4 / 0/3

Acum nu pot să-l mai țin. Are clauză de 5 milioane de euro. Așa a semnat prelungirea, să îi pun clauză mai mică. Am semnat pe 4 ani și are clauză mai mică acum. Cine dă 5 milioane îl poate lua pe Coman. Dacă pleacă Florinel Coman, ne facem varză și praf! Nici nu știu ce să mai fac! Dacă pleacă, la revedere! Mai putem să formăm o echipă? Cu cine? La revedere”, a spus Gigi Becali.

Florinel Coman trece prin cea mai bună formă a carierei şi a fost convocat de Edi Iordănescu pentru dubla cu Kosovo şi Elveţia.

Lotul României pentru meciurile cu Kosovo și Elveția

Portari: Ștefan TÂRNOVANU (FCSB, 1/0), Marian AIOANI (Farul Constanța, 0/0), Horațiu MOLDOVAN (FC Rapid 1923, 1/0)

Fundași: Andrei RAȚIU (Huesca | Spania, 11/1), Cristian MANEA (CFR Cluj, 21/2), Andrei BURCĂ (CFR Cluj, 17/1), Radu DRĂGUȘIN (Genoa | Italia, 5/0), Ionuț NEDELCEARU (Palermo | Italia, 24/2), Adrian RUS (Pisa | Italia, 17/1), Mario CAMORA (CFR Cluj, 9/0), Raul OPRUȚ (Hermannstadt, 3/0)

Mijlocași: Marius MARIN (Pisa | Italia, 10/0), Tudor BĂLUȚĂ (Farul Constanța, 11/0), Vladimir SCRECIU (Universitatea Craiova, 0/0), Darius OLARU (FCSB, 10/0), Nicolae STANCIU (Wuhan Three Towns | China, 58/12), Alexandru CICÂLDĂU (Ittihad Kalba | EAU, 29/4), Ianis HAGI (Rangers | Scoția, 24/2), Deian SORESCU (FCSB, 10/0), Olimpiu MORUȚAN (Pisa | Italia, 7/1), Florinel COMAN (FCSB, 5/0), Dennis MAN (Parma | Italia, 18/6), Valentin MIHĂILĂ (Parma | Italia, 10/1)

Atacanți: George PUȘCAȘ (Genoa | Italia, 34/10), Denis ALIBEC (Farul Constanța, 29/3), Louis MUNTEANU (Farul Constanța, 0/0)

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” 21:27 LIVE TEXTCFR Cluj – Rapid 0-0. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală 21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile 20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 VIDEOAbbi Pulling a dominat F1 Academy de la Miami! Victorii în ambele curse, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români Vezi toate știrile
Citește și