Închide meniul

Andrea Compagno, „călăul” Farului lui Gică Hagi. Performanţă uriaşă reuşită de golgheterul lui FCSB

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 mai 2023, 21:36

Andrea Compagno, „călăul Farului lui Gică Hagi. Performanţă uriaşă reuşită de golgheterul lui FCSB

Andrea Compagno are zilele numărate la FCSB

Andrea Compagno, în timpul unui meci / Hepta

Andrea Compagno a fost, în acest sezon, „călăul” Farului lui Gică Hagi. Atacantul italian a marcat în minutul 17 al meciului Farul – FCSB, din penultima etapă a play-off-ului Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Roş-albaştrii au avut un start de meci senzaţional pe terenul liderului, în „finala” campionatului. Adrian Şut a primit o pasă de la Florinel Coman şi a deschis scorul în minutul 8, cu o execuţie de senzaţie. „Mbappe” Coman l-a servit ideal şi pe Compagno, care a făcut 2-0.

Andrea Compagno, „călăul” Farului lui Gică Hagi

Golgheterul lui FCSB a marcat pentru a 20-a oară în acest sezon şi l-a egalat pe Marko Dugandzic, de la Rapid, în topul celor mai buni marcatori ai Ligii 1. A reuşit şi o altă performanţă uriaşă.

Andrea Compagno a punctat în toate cele patru meciuri cu Farul, din această ediţie de campionat. În sezonul regulat a înscris în eşecul suferit de FCSB în tur, scor 1-3, şi în înfrângerea incredibilă de pe Arena Naţională. Italianul a înscris golul de 2-1 din penalty, în minutul 59, dar constănţenii au plecat cu toate punctele. Târnovanu a fost autorul unui autogol, în minutul 90+5, iar Borza a punctat în minutul 90+6.

În luna aprilie, Compagno a fost decisive cu un gol reuşit din penalty, în victoria cu 2-1 din turul play-off-ului. A trimis mingea în poartă şi în „finala” de la Ovidiu.

Reclamă

Andrea Compagno a fost cumpărat de Gigi Becali de la Craiova lui Mititelu pentru 1.5 milioane de euro. În prezent, are o cotă de piaţă de 2 milioane de euro, potrivit Transfermarkt.

Andrea Compagno, declaraţii în presa din Italia înainte de Farul – FCSB

Andrea Compagno a oferit un amplu interviu în presa din ţara natală, în care a vorbit despre lupta la titlu din Liga 1. Atacantul italian s-a declarat impresionat de atmosfera creată de cei peste 40.000 de fani ai roş-albaştrilor, prezenţi la duelul cu CFR Cluj.

De asemenea, Compagno a mai spus că echipa se afla pe locul 14, în momentul transferului său, iar acum este la doar două victorii distanţă de titlu.

Reclamă 4 / 0/3

Bine, mai avem două meciuri și suntem la -1 punct de lider, având un meci direct duminică, în deplasare. Alaltăieri am jucat în fața a 42.000 de oameni, o atmosferă unică.

Există o pasiune uriașă: Steaua nu a fost atât de aproape de câștigarea titlului de 7 ani. Sunt entuziasmat după o remontadă remarcabilă pe care am realizat-o. Când am ajuns, echipa era pe locul 14, sperăm să punem punctul pe ‘i’.

Este o experiență minunată. Sunt conștient de creșterea atenției în Italia și mă bucur că sunt remarcat. Este o confirmare a muncii mele și mă motivează să continui să dau totul pe teren. Vreau să continui să-mi îndeplinesc obiectivele și să îmi dezvolt cariera”, a declarat Andrea Compagno, pentru sportitalia.com, înainte de Farul – FCSB.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și