Închide meniul

Andrea Compagno, declaraţii în presa din Italia înainte de Farul – FCSB: „Când am ajuns aici, echipa era pe 14! E o pasiune uriaşă!”

Viviana Moraru Publicat: 18 mai 2023, 17:43

Reclamă
Andrea Compagno, declaraţii în presa din Italia înainte de Farul – FCSB: „Când am ajuns aici, echipa era pe 14! E o pasiune uriaşă!

Andrea Compagno, declaraţii în presa din Italia înainte de Farul - FCSB

Andrea Compagno, în tricoul lui FCSB / Hepta

Andrea Compagno a oferit declaraţii în presa din Italia, înaintea finalei de titlu dintre Farul şi FCSB. Atacantul italian a rememorat faptul că, în momentul transferului său la trupa roş-albastră, echipa ocupa locul 14, iar acum depinde doar de ea să devină campioană în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul şi FCSB se duelează duminică, într-un meci la finalul căruia s-ar putea decide campioana acestui sezon de Liga 1. Partida se va desfăşura de la ora 21:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Andrea Compagno, declaraţii în presa din Italia înainte de Farul – FCSB

Andrea Compagno a oferit un amplu interviu în presa din Italia, în care a vorbit despre lupta la titlu din Liga 1. Atacantul italian s-a declarat impresionat de atmosfera creată de cei peste 40.000 de fani ai roş-albaştrilor, prezenţi la duelul cu CFR Cluj.

De asemenea, Compagno a mai spus că echipa se afla pe locul 14, în momentul transferului său, iar acum este la doar două victorii distanţă de titlu.

„Bine, mai avem două meciuri și suntem la -1 punct de lider, având un meci direct duminică, în deplasare. Alaltăieri am jucat în fața a 42.000 de oameni, o atmosferă unică.

Reclamă

Există o pasiune uriașă: Steaua nu a fost atât de aproape de câștigarea titlului de 7 ani. Sunt entuziasmat după o remontadă remarcabilă pe care am realizat-o. Când am ajuns, echipa era pe locul 14, sperăm să punem punctul pe ‘i’.

Este o experiență minunată. Sunt conștient de creșterea atenției în Italia și mă bucur că sunt remarcat. Este o confirmare a muncii mele și mă motivează să continui să dau totul pe teren. Vreau să continui să-mi îndeplinesc obiectivele și să îmi dezvolt cariera”, a declarat Andrea Compagno, pentru sportitalia.com.

Cine va conduce de la centru Farul – FCSB, „finala campionatului”

Comisia Centrală a Arbitrilor (CCA) a decis cine va conduce de la centru Farul – FCSB, „finala campionatului”. Radu Petrescu va fi arbitrul central al întâlnirii, iar Ovidiu Haţegan se va afla în camera VAR.

Reclamă 4 / 0/3

Motivul deciziei luate de CCR ar fi reprezentat de un presupus conflict între Istvan Kovacs şi Ovidiu Haţegan.

Potrivit prosport.ro, nu ar fi fost posibil un tandem Istvan Kovacs la centru – Ovidiu Haţegan în camera VAR din pricina unui conflict între cei doi.

„Istvan Kovacs și Ovidiu Hațegan nu-și mai vorbesc de luni bune! Asta e realitatea! Pentru că Hațegan se consideră un Dumnezeu al arbitrajului românesc, fără de greșeală. Iar în timp și-a cultivat oameni din presa sportivă cărora le furnizează informații și cărora le facilitează inclusiv accesul la date privind delegările, contra unor articole care îl preaslăvesc.

Și nu doar atât, articole care demolează colegii arbitri pe care el îi consideră periculoși în calea lui. Mai ales pe Kovacs”, a declarat un coleg al celor doi pentru sursa citată.

Şi gsp.ro a scris că între Istvan Kovacs şi Ovidiu Haţegan e un „război rece”. Kovacs şi Haţegan nu şi-ar vorbi și niciunul dintre ei nu ar fi acceptat să colaboreze cu celălalt.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” Vezi toate știrile
Citește și