Închide meniul

„Andrea Compagno, înapoi la FCU Craiova?” Adrian Mititelu a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre Gigi Becali

Viviana Moraru Publicat: 26 ianuarie 2024, 11:19

Reclamă
„Andrea Compagno, înapoi la FCU Craiova? Adrian Mititelu a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre Gigi Becali

"Andrea Compagno, înapoi la FCU Craiova?" Adrian Mititelu a oferit imediat răspunsul

Adrian Mititelu, în timpul unui interviu

Adrian Mititelu a oferit imediat răspunsul atunci când a fost întrebat despre o posibilă revenire a lui Andrea Compagno la FCU Craiova. Patronul oltenilor a declarat că atacantul italian ar aduce cu siguranţă un plus la echipa sa, însă se îndoieşte de faptul că acesta ar mai accepta să evolueze pentru formaţia din Bănie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrea Compagno a fost pus pe lista de transferuri de la FCSB, de către Gigi Becali. Patronul roş-albaştrilor i-a şi scăzut preţul atacantului italian, fiind dispus să accepte doar 300.000 de euro în schimbul său, după ce în vara trecută a plătit nu mai puţin de 1,5 milioane de euro, pentru a-l transfera de la FCU Craiova.

„Andrea Compagno, înapoi la FCU Craiova?” Adrian Mititelu a oferit imediat răspunsul

Adrian Mititelu a declarat că o eventuală revenire a lui Andrea Compagno la FCU Craiova i-ar ajuta şi pe Vladislav Blănuţă, cât şi pe Jibril, jucători în care patronul oltenilor are mare încredere.

Însă, Mititelu susţine că sunt şanse mici ca Andrea Compagno să revină la echipa sa, fiind de părere că atacantul italian îşi doreşte să facă pasul la o echipă mai bună. De asemenea, Mititelu a mai declarat că nu este surprins de faptul că Gigi Becali încearcă să scape de Compagno, în această iarnă.

„Dacă l-aș aduce pe Andrea cu siguranță aș obtura șansele ca cei doi jucători să se afirme. Nu cred că Andrea mai vrea să vină la FC U deoarece el își dorește mult mai mult. El are și un salariu foarte mare, iar pentru asta noi, la FC U, ar însemna să spargem o barieră. Noi avem putere să mergem până la 15.000 de euro pe lună, maximum.

Reclamă

(n.r. Vă surprinde că Gigi Becali cere doar 300.000 de euro pe el?) Nu mă surprinde, știți foarte bine cum este domnul Becali. Dacă nu-i mai place este problema lui”, a declarat Adrian Mititelu, conform sport.ro.

Jucătorul dorit de Gigi Becali poate pleca de la FCU Craiova! Adrian Mititelu

Jucătorul dorit de Gigi Becali poate pleca de la FCU Craiova! Adrian Mititelu, patronul formaţiei din Bănie, a dezvăluit că a primit mai multe oferte din Golf pentru Juan Bauza, unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei din ultimii ani.

Presaţiile lui Juan Bauza l-au impresionat şi pe Gigi Becali, care şi-a dorit să îl transfere pe argentinianul de 27 de ani, dar s-a lovit de o sumă prea mare cerută de Mititelu.

Reclamă 4 / 0/3

Acum, patronul celor de la FCU Craiova a dezvăluit că are mai multe oferte pentru Bauza din Golf, dar nu i-au satisfăcut pretenţiile financiare. Mai mult, Adrian Mititelu a anunţat că nu se pune problema ca argentinianul să fie vândut la o echipă din România.

„Am niște propuneri, pe care încă nu le-am agreat. Eu am solicitat un preț, mi s-a oferit un preț diferit. Nu se pune problema să îl vând în România, că e o chestiune și de orgoliu”, a declarat Adrian Mititelu, potrivit sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și